Професионална Измивна Колона - двуцветна

Професионална Измивна Колона - двуцветна

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Професионална Измивна Колона - двуцветна


Качествена измивна колона за фризьорски салон. Този стилен модел съчетава изключително атрактивна визия, функционалност и комфорт. Дизайнът е проектиран да осигури максимален комфорт. Удобната седалка с плътен пълнеж от дунапрен позволява тялото да заеме правилна и релаксираща позиция, така че и по-дългите процедури да бъдат приятни и отпускащи за клиента. Добавени са и комфортни подлакътници за допълнително удобство.

Моделът е оборудван с дълбока черна керамика, в която лесно и безпроблемно може да бъде измита дори по-дълга и буйна коса.

Визията на тази измивна колона грабва погледа с атрактивна комбинация от цветове; стилни детайли -  цветни кожени кантове с катарама - от двете страни; красива еко кожа, декорирана с бял шев. 

*Дълбока керамична мивка

*Качествени материали

*Регулируем ъгъл на мивката


Размери:

*Височина: 109см.

*Широчина: 67см.

*Дължина: 119см.


Размери на мивката:

Широчина: 56см.

Дължина: 54см.


Произведено в Европа 

Професионална Измивна Колона - двуцветна Професионална Измивна Колона - двуцветна Професионална Измивна Колона - двуцветна Професионална Измивна Колона - двуцветна


  • 1249.00лв.
  • Код на продукта : Професионална Измивна Колона - двуцветна
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()