Професионална фризьорска количка модел F201

Изчерпан Професионална фризьорска количка модел F201

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00438
  • Код на продукта: Професионална фризьорска количка модел F201
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    189.00лв.
  • Без данък: 189.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
18.59 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Професионална фризьорска количка модел F201

Тази професионална помощна количка е подходяща за всеки фризьорски салон.


Мултифункционалният и практичен дизайн, позволява моделът да бъде ползван също и в салони за красота, студия за маникюр или татуировки и изобщо навсякъде, където е необходимо съхраняването на различни принадлежности на едно място, което същевременно да бъде на ръка разстояние.

Количката е лесно подвижна. Благодарение на гладко плъзгащите се колелца, вашият верен помощник винаги ще бъде там, където ви е необходим - с лекота.

Четирите колела са достатъчно стабилни и в същото време придават на тази количка нужната мобилност, за да може да се премества навсякъде с лекота. 

Моделът е оборудван с 5 чекмеджета - леснo приплъзгващи се за безпроблемно изваждане. С голяма съвместимост. В тях може да съхранявате всичко необходимо за вашата работа, организирайки принадлежностите си по вид или приоритет на ползване - изборът е Ваш.

Най-горният рафт е пригоден за работа, за допълнително удобство. На него могат да се съхраняват всички препарати, инструменти и уреди, нужни за работата Ви. Подходящ за съхранение на текущо ползваните от вас принадлежности - за да не се налага да ги връщате и взимате от обичайните им места, докато трае процедурата с тях.

Количката се отличава не само с функционалност, но и по своя стилна визия. Изчистени линии и класически вид. Закритият корпус осигурява една своеобразна дискретност за професионалистите, предпочитащи определена част от професионалното им оборудване да не е на показ.

Моделът би паснал на всеки интериор, независимо от стила, обзавеждането или цветовото решение.

Количката е изработена от качествена  пластмаса - лесна за почистване и поддържане.

Ако това не е моделът, който търсите, разгледайте и останалите ни предложения. При нас ще намерите богата гама мултифункционални колички, подходящи за фризьорски или козметичен салон. Моделите са с различен дизайн и брой чекмеджета. оборудвани с много екстри.

Изберете най-доброто за Вас и Вашия салон.

Заповядайте на място в нашия магазин, за да огледате в детайли всички колички, които предлагаме. 

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha