Меню
Количка

Фризьорски пакети

Фризьорски пакет Black Фризьорски пакет Black
-19%
..
669.00лв 823.00лв
Без данък:669.00лв
Фризьорски пакет RED Фризьорски пакет RED
-12%
..
669.00лв 756.00лв
Без данък:669.00лв
Фризьорски пакет BLUE Фризьорски пакет BLUE
-15%
..
739.00лв 870.00лв
Без данък:739.00лв
Фризьорски комплект Blue Vision Фризьорски комплект Blue Vision
Ново -8%
Cut and Shave сет за бръснарски салон Cut and Shave сет за бръснарски салон
Ново -7%
Професионален фризьорски пакет Black Професионален фризьорски пакет Black
-19% Изчерпан
Професионален фризьорки пакет - Orange Професионален фризьорки пакет - Orange
-11% Изчерпан
Професионален фризьорски пакет Black 2 Професионален фризьорски пакет Black 2
-19% Изчерпан
Показани 1 от 20 | 38 (2 Страници)

Ако търсите готово решение за обзавеждане на своя салон, тази категория е идеалното място за целта. В нея предлагаме разнообразие от фризьорски пакети, които създадохме специално, за да улесним избора ви, спестявайки ви време и усилия  в избиране и съчетаване на оборудването, което ви е необходимо. Фризьорските пакети, които предлагаме, са изключително подходящи за стартиращ бизнес, цялостно обзавеждане на салона ви или за оборудване на допълнително работно място.

Всички фризьорски пакети съдържат професионална измивна колона, фризьорски стол и фризьорска работна количка. Останалите продукти в комплектите, както и техният брой, варират, като най-често комбинацията е  измивна колона, фризьорски стол, фризьорска работна количка, UV стерилизатор и работно огледало.

Предлагат се комплекти с по две фризьорски огледала и два фризьорски стола, изключително подходящи за цялостно обзавеждане на стартиращ салон.

Към част от комплектите са добавени и различен брой удобни посетителски столове.

Всички продукти, които са включени в комплектите, са с високо качество и функционален дизайн, подходящ за всеки тип салон, независимо от интериорния стил или големината на търговската площ.

-Измивните колони се отличават със стабилна база от здраво фибростъкло и удобна дълбока фризьорска мивка за лесно измиване на дълги коси. Меките части са с устойчив и плътен пълнеж, а тапицерията е от качествена изкуствена кожа.

-Фризьорските столове предлагат невероятен комфорт за вашите клиенти и практичност при работа. Оборудвани са с удобни подлакътници и предлагат опция за регулиране на височината. Тапицирани са с издръжлива изкуствена кожа. Разполагат със стабилна стойка на колелца, която позволява лесно преместване.

-Фризьорските колички са с функционален дизайн, оборудван с различен брой чекмеджета, които позволяват удобно съхранение на вашите принадлежности. Количките са с въртящи се колелца.