Фризьорска количка MS20

Изчерпан Фризьорска количка MS20

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00566
  • Код на продукта: Фризьорска количка MS20
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 149.00лв.
  • 109.00лв.
  • Без данък: 109.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

ПРОДУКТЪТ Е МОСТРА С ДЕФЕКТ.

АКО ТЪРСИТЕ ЕВТИНО РЕШЕНИЕ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ САЛОН ИЛИ ОБНОВЯВАНЕ НА ФРИЗЬОРСКОТО ВИ ОБОРУДВАНЕ, ТОВА ПРАКТИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ЗА ВАС! Предлагаме на вашето внимание фризьорска количка с дефект. Мострата е с липсващо горно разширение, пукната в горната предна част на тялото и издраскване отзад.

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.Фризьорска количка MS20

Удобна помощна количка, изработена от качествена пластмаса. Практичен и функционален дизайн.

Моделът е оборудван с 5 лесно изваждащи се чекмеджета, които позволяват да организирате принадлежностите си така, както е най-удобно за работата ви. Най-горният рафт е пригоден за работа, предоставяйки допълнителна работна площ. Към него  е добавена стойка за сешоар.

Количката е с 4 гладко плъзгащи се колелца, което я прави лесно подвижна и мобилна – за да бъде винаги на ръка разстояние.

Мултифункционалният дизайн на модела позволява количката да бъде ползвана и в други сфери – козметика, спа, медицински центрове и пр., където е необходим мобилен и удобен органайзер за принадлежности и инструменти, какъвто е модел MS20.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha