Фризьорска количка А301

Изчерпан Фризьорска количка А301

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00582
  • Код на продукта: Фризьорска количка А301
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 76.00лв.
  • 39.00лв.
  • Без данък: 39.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ПРОДУКТЪТ Е МОСТРА С ДЕФЕКТ.

АКО ТЪРСИТЕ ЕВТИНО РЕШЕНИЕ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ САЛОН ИЛИ ОБНОВЯВАНЕ НА ФРИЗЬОРСКОТО ВИ ОБОРУДВАНЕ, ТОВА ПРАКТИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ЗА ВАС! КАЧЕСТВЕНА  ФРИЗЬОРСКИ КОЛИЧКА С УДОБНИ ДЪЛБОКИ РАФТЧЕТА.

ФРИЗЬОРСКАТА КОЛИЧКА Е С ДЕФЕКТ– ЛЕКО ИЗКРИВЯВАНЕ В КОНСТРУКЦИЯТА, КОЕТО ВОДИ ДО НЕСТАБИЛНОСТ.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.

Фризьорска количка А301

Практична и функционална фризьорска количка, която дава възможност да организирате принадлежностите си по най-удобния начин. Подвижна и оборудвана с много екстри, перфектен помощник в работата.

Моделът е оборудван с 4 чекмеджета - В тях може да съхранявате всичко необходимо за вашата работа, организирайки принадлежностите си по вид или приоритет на ползване.

Количката може да бъде използвана навсякъде, където е необходимо съхраняването на различни принадлежности на едно място, което същевременно да бъде на ръка разстояние. Изключително подходяща за фризьорски салони. Най-горният рафт е пригоден за работа, за допълнително удобство. На него могат да се съхраняват всички препарати, инструменти и уреди, нужни за работата Ви. Подходящ за съхранение на текущо ползваните от вас принадлежности - за да не се налага да ги връщате и взимате от обичайните им места, докато трае процедурата с тях.

Количката е лесно подвижна. Благодарение на гладко плъзгащите се колелца.

Моделът е съвместим с интериорът на всеки салон. Не би ви затруднило да съчетаете количката с останалото обзавеждане.

Количката е изработена от качествена  пластмаса - лесна за почистване и поддържане.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha