Меню
Количка

Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090

Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090
Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090
Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090
Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090
Продуктов код: 001168
Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090 Практичен козметичен уред за домашна или професионална употреба.  Фотонната терапия е модерен метод за подмладяване и тонизиране на кожата. В основата на тази терапия стои Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, подобно на лазерните тех..
Цена в брой:
187.00лв
187.00
Без данък: 187.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090

  Практичен козметичен уред за домашна или професионална употреба.

   Фотонната терапия е модерен метод за подмладяване и тонизиране на кожата. В основата на тази терапия стои Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, подобно на лазерните технологии, генерират енергия, която се абсорбира от хроматофорите ( пигментосъдържащи клетки) и се трансформира в топлинна, действайки върху различни зони.

  Според цвета на светлинната вълна, съответно и нейната дължина, се постига определен ефект за подмладяване на кожата и подобряване на вида й. Светлинните вълни проникват в подкожните слоеве , действайки в няколко основни насоки: подобряване на проблеми с пигментацията, стимулиране естественото производство на колаген и подобряване еластичността на кожата.

  *Червена светлина: тази светлинна вълна генерира най-много топлинна енергия; тя спомага за стимулиране на кръвообращението; за по-ефикасната регенерация на клетките; за изглаждане на фините бръчки и подобряване еластичността на кожата.

  *Синя светлина: стимулира естественото генериране на повече колаген, затваря разширените пори, регулира омазняването, действа за отстраняване на бактериите, причиняващи акне.

  *Зелена светлина: Подобрява притока на кислород до клетките; осигурява ефикасен лимфен дренаж; изглажда кожата.

   

  Топлата терапия  - Терапията спомага да се увеличи пропускливостта на кожата и абсорбиращите функции на клетките. Така, много по-ефикасно биват усвоявани активните вещества в козметичните и лечебни разтвори, използвани при процедура. В допълнение, топлината действа благоприятно за ускоряване на кръвообращението и обмяната на веществата. Масажът с топла повърхност е ефективен и преди почистване на кожата. Топлината спомага порите да се отворят и така да бъдат достигнати най-дълбоките замърсявания.

   

  Студена терапия – тя има успокояващо и тонизиращо действие. Оказва благоприятно въздействие след определени процедури, при които  кожата става  чувствителна и податлива на раздразнени. Студената повърхност охлажда, спомага за затваряне на порите, тонизира кожата, има освежаващ ефект, който намалява дискомфорта.

   

  *Терапия с положителни и отрицателни йони.

  -спомага за освобождаване на кожата от замърсяванията. Терапията позволява да се почистят дори най-труднодостъпните замърсявания.

  -положителните йони спомагат за почистване на порите. Те омекотяват полепналите замърсявания в дълбоката част на порите, позволявайки да бъдат премахнати бързо и ефикасно

  -отрицателните йони действат за дълбокото подхранване на кожата, подпомагат инфилтрацията на ценните съставки от разтвора и ускоряват тяхната абсорбация.

  Произведено в Китай

  Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090

  Техническо ръководство

   

  I Въведение

  Мултифункционален козметичен уред, който съчетава няколко обикновено по-големи като размер апарата (LED, топла и студена терапия, йони). Тези функции са комбинирани в компактен уред, който е подходящ за домашна употреба и позволява да се извършват козметични процедури у дома.

  Чрез топлата и студената терапия, комбинирани с положителни и отрицателни йони, се укрепва молекулярния резонанс на кожните клетки и се подобрява еластичността на кожата. Също така йонизираните продукти могат да засилят активността на повърхността на кожата. Стимулира се пенетрацията на козметичните вещества. Тяхната абсорбация в клетките достига до над 85%, ефект, много по-добър от този при третиране само с ултразвук.

   

  Йонна топло-студена терапия въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out)

  Чрез топлия чук, чиято повърхност е 45 Сo, се отварят порите, стимулира се циркулацията на кръвта, ускорява се метаболизмът и се изхвърлят токсините. Студеният чук, чиято повърхност е 5-10 Сo, бързо понижава температурата на кожата, като се полагат основите за последваща грижа, освобождава се напрежението.

  Третирайки с галваничен ток чрез функцията въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out), се оказва ефект за дълбоко почистване на кожата и подобряване на нейното хранене.

  Използвайки микроток под 1000um, галванизацията стимулира био електричеството в човешкото тяло, за да се произведе енергия, която активира функциите на клетките. Галваничният ток използва ефекта на амфотерните вещества, предоставяйки грижа за кожата по 2 начина – въвеждане на хранителни вещества и извеждане на мръсотията. Водоразтворимите подхранващи продукти ефективно се пенетрират до дълбоките слоеве на кожата, клетките се подхранват директно.

  Генерираните от уреда вибрации влияят за разрушаване на мазнините и стягане на кожата. Приложените продукти за избелване или подмладяване се йонизират и се пенетрират в дълбочина. Чрез извеждане на мръсотията, се осигурява по-добро въвеждане в кожата на алкалните разтвори, като така се омекотява слоят от мъртви клетки и се нормализира омазняването.

   

  Чрез силата на взаимно отблъскващите се йони с еднакъв заряд, се осигурява дълбоко подхранване на кожата, тя остава гладка и успокоена.

   

  Грижа за кожата с LED цветна светлина

  Всички живи организми основават своя растеж на светлината. Слънчевата светлина, въздухът и водата са жизненоважни.

  След тригодишно проучване е установено, че червената, зелената и синята светлина са най-благоприятни за кожата и подпомагат нейното здраве, наподобявайки процеса на фотосинтезата за растенията.

  Степен на проникване на вълните на различните цветове светлина в кожата.

   

  II 6 функции

  1. Извеждане на мръсотията

  Омекотява роговия слой на кожата, почиства замърсяванията, включително тези дълбоко в порите и повишава пропускливостта на кожата.

  2. Въвеждане на йони.

  Подпомага дълбоката абсорбация на субстанциите, възстановява влакнестите тъкани и еластичността на кожата

  3. Топла и студена терапия

  Студено-топлата терапия подобрява еластичността на кожата, стяга я, изглажда бръчките, подобрява цвета на кожата, изхвърлят се токсините. Процедурите спомагат за избелване на кожата и подобряване контура на лицето, премахва се пигмента от повърхността на кожата. Възстановява се отпусната кожа.

  Ако процедурата се прилага върху тялото, може да намали теглото, чрез високочестотните вибрации (3 милиона в секунда), изгарят се калории, мазнините се разграждат.

  4. Червена светлина – премахване на бръчки, 650nm+/-5 дължина на вълната

  Червената светлина е с най-голяма топлинна енергия. Тя ускорява циркулацията на кръвта, стимулира регенерацията на клетките и производството на колаген, има забележителен ефект за изглаждане на бръчките, стягане на кожата, намаляване на пъпки и премахване на белези.

  5. Синя светлина - премахване на акне, 470nm+/-5 дължина на вълната

  Синята светлина е с най-студени лъчи. Тя стимулира синтеза на протеини и колаген, активира кожата, стяга отпусната кожа, свива порите, унищожава бактериите, причиняващи акне, положително действие за червени петна, подобрява състоянието на мазна и на чувствителна кожа.

  6. Зелена светлина – успокояване, 530+/-5 дължина на вълната

  Подобрява функциите на клетките и усвояването на кислород, стимулира микроциркулацията на повърхността на тялото. Същевременно е ефикасна за успокояване на кожата. балансира я и стабилизира, подобрява лимфния дренаж и премахва отоците.

   

  III Компоненти

  1. Включване/изключване

  2. LCD дисплей

  3. Студен/Топъл йонен накрайник - глава

  4. Проводима метална лента

  5. Избиране на LED светлина

  6. Студен чук

  7. Въвеждане/извеждане, „lead-in & lead-out“ фунция

  8. Топъл чук

   

   

  IV Употреба – около 15 минути

  1. Почистете кожата. Включете уреда в захранващата мрежа.

  2. Натиснете превключвателя (1), за да се включи LCD дисплея (2).

  3. Топъл чук за извеждане на замърсявания – 5 минути.

  Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „+“, тогава натиснете бутон (8), на екрана ще се появи мигащ надпис „HEAT”. Когато „+“ и “HEAT” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. С тази терапия се изчистват замърсяванията.

  4. Студен чук за подхранване – 8 минути.

  Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „–“, натиснете бутон (6), на екрана ще се появи мигащ надпис „cool”. Когато „–“ и “cool” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. Движете главата на уреда (3) по кожата, разнасяйки подхранващи вещества, за да се постигне ефект на дълбоко подхранване.

   

   

  Препоръки

  1. Когато използвате функцията въвеждане/извеждане +/- (lead-in & lead-out), ръката трябва да докосва металната лента (4), така че микротокът да протича през тялото, за да се осъществи ефектът му.

  2. Всеки бутон за избиране на функция е също и превключвател. Просто натиснете бутона веднъж за избор на силен или слаб ток, както и за смяна на цвета на светлината.

  3. „+/–„

  „–„ представлява въвеждане за подхранване, докато „+“ е извеждане на мръсотията. За трансферът от + към – е задължително да натиснете бутона за 3 секунди, за да се осъществи смяната на функцията.

  4. Функциите LED, +/–, топла или студена терапия могат да се използват едновременно или по отделно.

  5. По време на работа всеки индикиращ знак за съответната функция ще примигва – LED, HEAT, COOL, „+/–„

   

  Работа с функциите въвеждане/извеждане „+/–„

  Функция

  Топла/Студена терапия

  Три цвята светлина

  Подхранване/въвеждане

  Студена терапия

  Синя светлина

  Зелена светлина

  Извеждане на замърсявания

  Топла терапия

  Червена светлина

   

  Избор на ток и цвят на светлината

  Вид кожа

  Сила на ултразвуковите вълни

  +/– степен

  Цвят на светлината

  Акне, мазна и чувствителна кожа

  Ниска

  Ниска

  Синя

  Бръчки, отпусната кожа

  Висока

  Висока

  Червена

  Комбинира кожа

  Средна

  Средна

  Зелена

   

   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн