Меню
Количка

Уред за студена пара - 828

Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
-44%
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Уред за студена пара - 828
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Уред за студена пара - 828
Продуктов код: URED-1352
Специфики: • Със студена струя на парата за затваряне на порите. • Накрайникът за пара се върти на 360°. • Един бутон ON/OFF. При включване на уреда не е необходимо да се изчаква да загрее, студената пара започва да излиза веднага. • Дължина на кабела - 2 метра. • ВАЖНО!!! Водата се налива през големия отвор на уреда, който е разположен в горн..
Цена в брой:
95.00лв
95.00
169.00лв
Без данък: 95.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Специфики:

  • Със студена струя на парата за затваряне на порите.

  • Накрайникът за пара се върти на 360°.

  • Един бутон ON/OFF. При включване на уреда не е необходимо да се изчаква да загрее, студената пара започва да излиза веднага.

  • Дължина на кабела - 2 метра.

  • ВАЖНО!!! Водата се налива през големия отвор на уреда, който е разположен в горната част на корпуса. За да се премахне водата, трябва да издърпате тапата в долната част на корпуса. Няма буркан.


  Размери:
  Регулируема височина: 90 - 114 см
  широчина: 15 см
  дължина: 31 см

  Технически характеристики:

  * Мощност: 50 W

  * Честота: 50 - 60 Hz

  * Волтаж: 220 V


  Произведено в КНР /Китайска Народна Република/

  Уред за студена пара
  техническо ръководство

   

  Въведение:

  Уредът за студена пара е предназначен за използване в козметични салони и за домашна употреба. Апаратът има функция за генериране на студена пара, която успокоява кожата и спомага за затварянето на порите. Устройството е лесено и удобено за работа.

  Моля, прочетете това ръководство внимателно преди употреба и спазвайте предупрежденията и инструкциите в него. 

   

  Инструкция за безопасност.

  1. Моля, след употреба изключвайте уреда от захранващата мрежа. Когато деактивирате апарата, винаги хващайте щепсела, докато го изваждате от контакта, а не дърпайте кабела.
  2. Не режете, увреждайте или модифицирайте захранващия кабел. Не дърпайте и не усуквайте кабела около уреда.
  3. Прекратете незабавно работа с апарата, ако захранващият кабел или щепселът е повреден или става горещ. Това може да причини пожар, токов удар или късо съединение.
  4. Дръжте уреда далеч от запалими материали.
  5. Не използвайте устройството, докато ръцете ви са мокри. Това може да предизвика токов удар или късо съединение.
  6. Не използвайте уреда в близост до вода.
  7. Апаратът не е играчка, дръжте го на безопасно разстояние от деца.
  8. Желателно е да използвате дестилирана вода.

  Внимание:

  • Не използвайте уреда за цели, различни от предназначението му. Това може да доведе до нараняване или аварии.
  • Не използвайте апарата, ако е повреден.
  • Не използвайте уреда на места с температура под 0 или над 40 градуса. Не излагайте го на пряка слънчева светлина, топлина или прекалена влага.
  • Не разглобявайте апарата сами. Ако се наложи ремонт, свържете се с човек с необходимата квалификация или оторизиран сервиз.
  • След използване на уреда, го почистете, за да избегнете натрупването на мазнини и други остатъци по устройството.

   

  Монтиране на уреда:

  1. Поставете петте крака на пароозонатора на съответните места. 
  2. Поставете централната тръба в отвора на краката.
  3. Използвайте гайката, за да изберете желаната от вас височина.
  4. Поставете уреда, върху поставката.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн