Меню
Количка

Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4

Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS, MX-N4
Продуктов код: URED-MXN4-1372
Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожата, спомага за изпъване на бръчките, премахва акне. Може да се използва за лицето, зоните около очите, врата и тялото.По време на радиочестотния лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.Електрo-мус..
Цена в брой:
192.00лв
192.00
Без данък: 192.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


  Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожата, спомага за изпъване на бръчките, премахва акне. Може да се използва за лицето, зоните около очите, врата и тялото.

  По време на радиочестотния лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

  Електрo-мускулната стимулация (EMS) подсилва еластичността на кожата и активира клетките. Резултатът е по-здрава и по-гъвкава кожа. С тази терапия също успешно можете да заличите бръчки и да направите тена равномерен.

  Процедурите могат да се извършват върху всеки тип кожа.


  Функцията за LED светлина спомага за по-голям ефект от терапията.

  Комплектът съдържа:

  - Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS - МХ - N4

  - Стойка за зареждане

  - USB кабел

  - Упътване за употреба

  Уредът работи без захранващ кабел.

  Уредът има USB кабел за зареждане, няма адаптер. Препоръчително е USB кабела да се включи към компютър, за да се зареди!

  Технически характеристики:

  Модел: 9902

  Входящо захранване: DC5V (500 mA)

  Капацитет на батерията: 750 mAh

  Мощност: Max 10W

  Време за зареждане: 3.5 часа

  Време за използване: 10 минути на процедура

  Тегло на уреда: 220 грама

  Размер на уреда: 165 мм х 45 мм х 46 мм

  Размер на кутията: 215 мм х 152 мм х 85 мм


  Гаранция: 12 месеца

  Произведено в Китай

   

  Уред за радиочестотен лифтинг RF и електро-мускулна стимулация EMS - МХ – N4

   
                                                                                  
  I. Инструкции
   
  По кожата се появяват бръчици, с времето колагенът намалява. Редица фактори като слънчевите лъчи, естественото остаряване, и генът, който носите, влияят на вида й. Продуктите за кожа имат  ефективно, но недостатъчно действие върху повърхността на кожата, те нямат дълготраен ефект върху по-дълбоките слоеве на кожата и покачват нивата на колаген за кратко. 
  Козметичният уред работи посредством уникална дълбока стимулация, с която се регенерира колагенът, стяга се кожата, подобрява се цвета, препоръчително е да се използва с подходящ серум, натурално олио или лосион.
  Това е безболезнен и безопасен уред. В миналото, само инжектирането е можело да попълни липсващите вещества в кожата, но сега, с помощта на този иновативен уред, те могат да проникнат в кожата равномерно.
  Основните 5 терапии за ефективната грижа за кожата са следните: 
   
     1. EMS – Електро-мускулна стимулация
  Уникалната терапия EMS стимулира нежно кожата, което води до вторично мускулно движение, с което се подсилва еластичността, както и епидермиса, който от своя страна активира клетките. Така колагеновите запаси правят кожата по-здрава, жизнена и еластична. С тази терапия можете успешно да премахнете бръчки и да получите бяла и гладка кожа.
   
  Охлаждащ ефект 
  Контракцията на мускулите не може да се види с просто око на повърхността на кожата, но може да се усетите осезаем охлаждащ ефект. Докато кожата и мускулите реагират на стимулацията, колагенът се регенерира.
   
     2. Мезопорация
  Това е комбинация от мезотерапия и електропорация, която е широко приложима и позната като мезотерапия без игла в Европа. Терапията постига високо ниво на проникване в кожата. Доказано е, че при мезопорацията градусите са около 10 пъти повече, което предизвиква удивителен ефект при избелване на кожата и в борбата против стареене.
   
     3. Електропорация
  Това е метод за разкрасяване, който инжектира колаген и хиалуронова киселина в по-дълбоки пластове, без игла. Макромолекулни компоненти като колаген и хиалуронова киселина не могат да проникнат лесно в по-дълбоките слоеве на кожата, но с тази специална технология наречена електропорация можете да постигнете висока степен на ефективност без никаква болка.
   
     4. RF ( Радио честота)
  RF технологията се базира на електрическата енергия, която следва най-късото разстояние между 2 електрода. Когато това електричество минава през жива тъкан, големият енергиен поток генерира топлина. 
   
     5. LED ( светлинна енергия)
  Тя работи ефикасно и стабилно без поражения върху кожата, използвайки особена лед светлина, която е специално разработена за уредите за разкрасяване. За да избегнете проблеми с кожата, можете да прилагате терапии със синя, червена и жълта светлина. Моля, използвайте със специален продукт за кожа, когато използвате синята, червената и жълтата светлина.
   
  II. Наименование на частите:
  1. Поставка за зареждане
  2. Жак за зареждане
  3. USB зареждащ кабел
  4. Метално проводима глава
  5. LED панел
  6. LCD екран
  7. Бутон за включване
  8. LED бутон за селектиране
  9. Светлинен индикатор
   
                                   
  III. Оперативни инструкции:
   
     1. Заредете устройството преди първата употреба. Включете USB кабела към компютър, а жакът поставете в посочения вход на поставката за зареждане. Светлинният индикатор ще светне в червено. Препоръчителното време за зареждане е около 3 часа. 
     2. Поставете серум върху кожата, след като я почистите.
     3. Натиснете бутона „Power”. LED панелът ще светне в червено, интензитета на тока е на ниво 1.
     4. Можете да регулирате интензитета на тока в зависимост от типа кожа или според предпочитанията на клиента
     5. Текущ модел на интензивност:
  Натиснете 1 път прекъсвача: текущият модел на интензивност е 1-во ниво
  Натиснете 2 пъти прекъсвача: текущият модел на интензивност е 2-ро ниво
  Натиснете 3 пъти прекъсвача: текущият модел на интензивност е 3-то ниво
  Натиснете 4 пъти прекъсвача: текущият модел на интензивност е 4-то ниво
  Натиснете 5 пъти прекъсвача: текущият модел на интензивност е 5-то ниво
  Натиснете 6 пъти прекъсвача: устройството е изключено
     6. Леко и равномерно движете устройството от долната част на лицето към горната, и отвътре навън. Кожата ще бъде затоплена до 40 градуса по време на процедурата. Уредът спира автоматично на всеки 10 минути. Препоръчителната употреба е: 10 минути на процедура и 3 пъти в седмицата. Кожата трябва да бъде добре овлажнена по време на терапията. Прилагайте серум, когато сметнете за необходимо.
   
   
  IV. Режим на работа и ефект от различните видове лед светлина
   
  Режим 1: Натиснете веднъж бутонът „LED SEL”, докато светне червена светлина с дължина на вълната 620 nm (± 10 nm). Режимът е подходящ за регенерацията на колаген, стимулиране еластичността на кожата, както и за заличаване на бръчки.
   
  Режим 2: Натиснете 2 пъти бутонът „LED SEL”, докато светне зелена светлина с дължина на вълната от 520 nm (± 10 nm). Режимът е подходящ за инхибиране свръхпроизводството на меланин.
   
  Режим 3: Натиснете 3 пъти бутонът „LED SEL”, докато светне синя светлина с дължина на вълната от 465 nm (± 10 nm). Режимът е подходящ за омекотяване на сухи участъци, за свиване на порите, за премахване на акне и за лечение на мазна кожа.
   
  Режим 4: Натиснете 4 пъти бутонът „LED SEL”, докато светне жълта светлина с дължина на вълната от 590 nm (± 10 nm). Режимът е подходящ за избелване на кожата, за петна и потъмнели участъци. 
   
  Режим 5: Натиснете 5 пъти бутонът „LED SEL”, докато светне жълта светлина с дължина на вълната от 415 nm (± 10 nm) за избелване на кожата. Режимът е подходящ за потъмняла кожа.
   
  Режим 6: Натиснете 6 пъти бутонът „LED SEL”, докато светне розова светлина. Режимът е подходящ за подобряване цялостното състояние на кожата и за по-лесното усвояване на продуктите, които прилагате.
   
   
  V. Технически параметри и информация за опаковката:
   
  Модел: 9902
  Вход: DC5V (500 mA)
  Капацитет на батерията: 850 mAh
  Мощност: Max 10W
  Време за зареждане: 3 часа
  Режим на готовност: 40 дни
  Време за използване: 10 минути на процедура
  Тегло на уреда: 220 грама
  Размер на уреда: 165 мм х 45 мм х 46 мм
  Размер на кутията: 215 мм х 152 мм х 85 мм
   
   
  VI. Инструкции за употреба: 
  1. Прочетете всички инструкции преди употреба и използвайте правилно.
  2. Следвайте инструкциите за работа, когато използвате уреда.
  3. Не изпускайте уреда. При повреда – моля, консултирайте се с вашия дистрибутор.
  4. Използвайте уреда само по предназначение.
  5. Не съхранявайте и не използвайте устройството в помещения с висока температура и висока влажност. Избягвайте употребата на уреда при пряка слънчева светлина или  в близост до мокри помещения. 
  6. Да не се използва и поставя в помещения с висока влажност, за да се избегне късо съединение, токов удар или пожар.
  7. Да се пази от деца и физически лица с увреждания. Необходим е професионален  контрол, когато устройството се използва от лица под 18 години.
  8. Да се пази от деца.
  9. Не се препоръчва да се използва при бременни жени, хора със сърдечни проблеми и хипертония.
  10. Не се препоръчва да се използва при хора със свръхчувствителна кожа.
   
  Внимание: 
  1. За да се избегне повреда или пожар, моля, прекратете използването на уреда, в случай на необичайно загряване.
  2. Не изпускайте и не блъскайте уреда.
  3. Моля, прилагайте серум върху кожата, по време на употреба.
  4. Моля, не използвайте уреда, ако бутона за включване е повреден.
  5. Случаите, в които не можете да използвате уреда: Сърдечни заболявания, температура, заразни болести, рак, остри заболявания, хипотония, хипертония, наличие на пейсмейкър, изкуствено сърце или бял дроб, по време на медицинско лечение, кожни заболявания, слънчево изгаряне, изключително чувствителна кожа.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн