Меню
Количка

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Продуктов код: URED-235
Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание козметичен уред, предлагащ модерен и ефикасен метод за премахване на петна по кожата . Уредът е с лесен за употреба работен панел. Само сега, моделът е на нова намалена цена!Уред за премахване на п..
Цена в брой:
429.00лв
429.00
Без данък: 429.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание козметичен уред, предлагащ модерен и ефикасен метод за премахване на петна по кожата . Уредът е с лесен за употреба работен панел. Само сега, моделът е на нова намалена цена!


  Уред за премахване на петна по кожата + електрическа игла

  Козметичен уред за премахване на петна.

  Козметичен уред, с който се премахват петна, белези и татуировки. Апаратът е изключително практичен и лесен за употреба. Към него има накрайник тип „писалка“, с който се третират несъвършенствата.

  Уредът генерира високочестотни вибрации, които проникват в кожата и генерират топлина. Вследствие на вибрациите се отстраняват петната и белезите. Ако те са малки, могат да бъдат премахнати само с една процедура. За по-големи са нужни няколко манипулации.

  В зависимост от участъка, който ще третирате, вида кожа и индивидуалното състояние на клиента, трябва да настроите уреда на най-подходящата степен на работа. Можете да изберете една от 15 вариации на интензитет. Уредът има и два режима на генерираните вълни - равномерен и пулсиращ.

  Има опция за пауза. Така можете да спрете преждевременно процедурата, ако се налага и след това да я продължите със същите настройки.

  Функции:

  *Премахване на петна и белези:

  Третирайте участъка внимателно и нежно. Допирайте леко писалката и я отдръпвайте. Не натискайте. Процедурата не бива да е твърде продължителна, за да не увредите кожата. Ако петното не може да бъде премахнато навъднъж, повторете манипулацията. По-големите петна се премахват с няколко процедури.

  *Премахване на татуировки:

  Методът за остраняване на татуировки е подобен на този, който се прилага при петна. Разликата е, че при татуировките е нужно повече време и повторения на действието. Ако татуировката е по-голяма от 3 сантиметра я третирайте неколкократно, като обработвате малки участъци.

  Характеристики:

  -Премахване на петна, белези и татуировки.

  -15 степени на интензитет.

  -2 режима на високочестотните вълни: равномерен и пулсиращ.

  -Накрайник писалка и две електрически игли.

  Важно е след процедурата третираното място да не се излага на пряка слънчева светлина за 1 месец. Ако все пак това не може да се избегне, задължително трябва да използвате слънцезащитен продукт.

  Преди да започнете процедурата, дезинфекцирайте участъка, който ще третирате. Преди и след всяка процедура трябва да дезинфекцирате накрайника и иглите.

  Технически параметри:

  -Волтаж: 220 V

  -Честота: 50/60 Hz

  -Максимална мощност: 13.5 W.
  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Specle Remover

  Козметичен уред за премахване на петна.

   

  I Описание:

  Уред за премахване на петна по кожата. Апаратът генерира високочестотни вибрации, които проникват в епидермиса и генерират топлина. Петната и белезите се отстраняват и кожата се избелва.

  Уредът е лесен за употреба, има максимално опростен дизайн.

   

  II Контролно табло:

  • Уредът има гнездо, в което трябва да се свърже захранващият кабел.
  • Бутон за включване и изключване. Апаратът е оборудван с лампа, която показва готовността на уреда за работа. Когато тя свети, означава, че можете да започнете да използвате уреда.
  • Възможност за регулиране на интензитета. Осъществява се чрез двата бутона, обозначени със стрелка нагоре и стрелка надолу. Когато натиснете бутона с обърнатата надолу стрелка, се намалява интензитета, а когато натиснете този с обърнатата нагоре, го увеличавате. Интензитетът може да се регулира от 1 до 15.
  • Уредът разполага и с бутон за пауза. Когато го натиснете съответно паузирате работата на уреда. Апаратът има индикираща лампа, която обозначава когато е в пауза.
  • Уредът има гнездо, в което да се включи накрайника, който генерира високочестотните вълни.

   

  III Технически параметри:

  Волтаж: 220 V

  Честота: 50/60 Hz

  Максимална мощност: 13.5 W.

   

  IV Съдържание на пакета:

  Основен уред – 1 брой.

  Захранващ кабел – 1 брой.

  Накрайник „писалка“ – 1 брой.

  Електрически игли – 2 броя.

   

  V Действия преди да започнете работа с уреда:

  - Измийте ръцете и след това сложете ръкавици.

  - Свържете накрайника писалка към уреда.

  - Поставете една от иглите на върха на писалката. Задължително я дезинфекцирайте преди това.

  - Дезинфекцирайте мястото, което ще третирате. След това сложете упойка и изчакайте 3 минути.

   

  VI Инструкции:

  1.  Свържете уреда към захранването. Натиснете бутона за включване. Индикиращата лампа за готовност на уреда трябва да светне.
  2. Настройте уреда на най-ниския интензитет.
  3. Изберете една от функциите – равномерни или пулсиращи вълни. Настройката става с отделен бутон. Съобразете избора със състоянието на зоната, която ще третирате. Обсъдете с клиента как се чувства при различните степени на работа на уреда. Настройте най-подходящите за процедурата и нуждите на клиента интензитет и вид на вълните.
  4. Ако по време на процедурата има нужда тя да се спре за малко, натиснете бутона за пауза.
  5. След процедурата натиснете бутона за изключване.
  6. Ако няма да използвате уреда за дълго време, извадете захранващия кабел. Разкачете накрайника и иглите, дезинфекцирайте ги и ги съхранявайте отделно.

   

  VII Функции на уреда:

  1. Премахване на петна:

  Третирайте петното с електрическата игла нежно и внимателно, като го докосвате леко и отмествате назад иглата. След това ще видите как третираната тъкан изгаря и се отделя. Сенки и малки петънца могат да се отстранят само с една процедура. За да отстраните по-големи петна са нужни 2 – 3 процедури. Клиентът трябва да стои неподвижно по време на манипулацията. Козметикът също трябва да държи ръката си стабилно без да потрепва, за да не увреди кожата и да я изгори.

  1. Премахване на белези по рождение:

  Обърнете внимание на вида и дълбочината на белега. Някой от белезите са много дълбоки, други дори са вкоренени в изграждането на епидермиса. Не третирайте целите белези само на един път. По-добре обработвайте малки участъци от тях.

  1. Премахване на татуировки:

  Татуировките се премахват по подобен начин както белезите. Те се нуждаят от повече време, за да премахнат. Също трябва да се третират по-усърдно от белезите и петната. Татуировки, които са по-големи от 3 сантиметра, трябва да се третират на няколко пъти. Ако се опитате да ги премахнете навъднъж, най-вероятно ще възпалите кожата. За да не се стигне до този нежелан резултат, козметикът трябва да е много внимателен. Ако кожата се възпали силно, потърсете лекарска помощ.

   

  VIII Предпазни мерки:

  1. По време на процедурата издърпвайте иглата на леко разстояние от кожата, не натискайте твърде силно. Също не третирайте едно място твърде дълго, за да не увредите и изгорите кожата.
  2. Ако петното не може да се премахне на един път, повторете процедурата.
  3. След процедурата, клиентът трябва да не излага третирания участък на пряка слънчева светлина за 1 месец. Това може да стане единствено, ако използва слънцезащитен продукт.
  4. Оставете образувалата се коричка да падне естествено, не я премахвайте преждевременно.
  5. Преди и след процедура почиствайте третираната зона. Също дезинфекцирайте накрайника, иглите и всички използвани аксесоари. Най-добрият начин за това е с ултравиолетова светлина.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн