Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00235
 • Код на продукта: Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
 • Наличност: В наличност
 • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в сряда.
 • Информация цени на доставка

  Цена в брой:
 • 429.00лв.
 • 189.00лв.
 • Без данък: 189.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
42.19 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание козметичен уред, предлагащ модерен и ефикасен метод за премахване на петна по кожата . Уредът е с лесен за употреба работен панел. Само сега, моделът е на нова намалена цена!


Уред за премахване на петна по кожата + електрическа игла

 

Козметичен уред за премахване на петна.

 

Козметичен уред, с който се премахват петна, белези и татуировки. Апаратът е изключително практичен и лесен за употреба. Към него има накрайник тип „писалка“, с който се третират несъвършенствата.

Уредът генерира високочестотни вибрации, които проникват в кожата и генерират топлина. Вследствие на вибрациите се отстраняват петната и белезите. Ако те са малки, могат да бъдат премахнати само с една процедура. За по-големи са нужни няколко манипулации.

В зависимост от участъка, който ще третирате, вида кожа и индивидуалното състояние на клиента, трябва да настроите уреда на най-подходящата степен на работа. Можете да изберете една от 15 вариации на интензитет. Уредът има и два режима на генерираните вълни – равномерен и пулсиращ.

Има опция за пауза. Така можете да спрете преждевременно процедурата, ако се налага и след това да я продължите със същите настройки.

 

Функции:

*Премахване на петна и белези:

Третирайте участъка внимателно и нежно. Допирайте леко писалката и я отдръпвайте. Не натискайте. Процедурата не бива да е твърде продължителна, за да не увредите кожата. Ако петното не може да бъде премахнато навъднъж, повторете манипулацията. По-големите петна се премахват с няколко процедури.

*Премахване на татуировки:

Методът за остраняване на татуировки е подобен на този, който се прилага при петна. Разликата е, че при татуировките е нужно повече време и повторения на действието. Ако татуировката е по-голяма от 3 сантиметра я третирайте неколкократно, като обработвате малки участъци.

 

Характеристики:

-Премахване на петна, белези и татуировки.

-15 степени на интензитет.

-2 режима на високочестотните вълни: равномерен и пулсиращ.

-Накрайник писалка и две електрически игли.

 

Важно е след процедурата третираното място да не се излага на пряка слънчева светлина за 1 месец. Ако все пак това не може да се избегне, задължително трябва да използвате слънцезащитен продукт.

Преди да започнете процедурата, дезинфекцирайте участъка, който ще третирате. Преди и след всяка процедура трябва да дезинфекцирате накрайника и иглите.

 

Технически параметри:

-Волтаж: 220 V

-Честота: 50/60 Hz

-Максимална мощност: 13.5 W.
Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Техническо ръководство

Specle Remover

Козметичен уред за премахване на петна.

 

I Описание:

Уред за премахване на петна по кожата. Апаратът генерира високочестотни вибрации, които проникват в епидермиса и генерират топлина. Петната и белезите се отстраняват и кожата се избелва.

Уредът е лесен за употреба, има максимално опростен дизайн.

 

II Контролно табло:

 • Уредът има гнездо, в което трябва да се свърже захранващият кабел.
 • Бутон за включване и изключване. Апаратът е оборудван с лампа, която показва готовността на уреда за работа. Когато тя свети, означава, че можете да започнете да използвате уреда.
 • Възможност за регулиране на интензитета. Осъществява се чрез двата бутона, обозначени със стрелка нагоре и стрелка надолу. Когато натиснете бутона с обърнатата надолу стрелка, се намалява интензитета, а когато натиснете този с обърнатата нагоре, го увеличавате. Интензитетът може да се регулира от 1 до 15.
 • Уредът разполага и с бутон за пауза. Когато го натиснете съответно паузирате работата на уреда. Апаратът има индикираща лампа, която обозначава когато е в пауза.
 • Уредът има гнездо, в което да се включи накрайника, който генерира високочестотните вълни.

 

III Технически параметри:

Волтаж: 220 V

Честота: 50/60 Hz

Максимална мощност: 13.5 W.

 

IV Съдържание на пакета:

Основен уред – 1 брой.

Захранващ кабел – 1 брой.

Накрайник „писалка“ – 1 брой.

Електрически игли – 2 броя.

 

V Действия преди да започнете работа с уреда:

- Измийте ръцете и след това сложете ръкавици.

- Свържете накрайника писалка към уреда.

- Поставете една от иглите на върха на писалката. Задължително я дезинфекцирайте преди това.

- Дезинфекцирайте мястото, което ще третирате. След това сложете упойка и изчакайте 3 минути.

 

VI Инструкции:

 1.  Свържете уреда към захранването. Натиснете бутона за включване. Индикиращата лампа за готовност на уреда трябва да светне.
 2. Настройте уреда на най-ниския интензитет.
 3. Изберете една от функциите – равномерни или пулсиращи вълни. Настройката става с отделен бутон. Съобразете избора със състоянието на зоната, която ще третирате. Обсъдете с клиента как се чувства при различните степени на работа на уреда. Настройте най-подходящите за процедурата и нуждите на клиента интензитет и вид на вълните.
 4. Ако по време на процедурата има нужда тя да се спре за малко, натиснете бутона за пауза.
 5. След процедурата натиснете бутона за изключване.
 6. Ако няма да използвате уреда за дълго време, извадете захранващия кабел. Разкачете накрайника и иглите, дезинфекцирайте ги и ги съхранявайте отделно.

 

VII Функции на уреда:

 1. Премахване на петна:

Третирайте петното с електрическата игла нежно и внимателно, като го докосвате леко и отмествате назад иглата. След това ще видите как третираната тъкан изгаря и се отделя. Сенки и малки петънца могат да се отстранят само с една процедура. За да отстраните по-големи петна са нужни 2 – 3 процедури. Клиентът трябва да стои неподвижно по време на манипулацията. Козметикът също трябва да държи ръката си стабилно без да потрепва, за да не увреди кожата и да я изгори.

 1. Премахване на белези по рождение:

Обърнете внимание на вида и дълбочината на белега. Някой от белезите са много дълбоки, други дори са вкоренени в изграждането на епидермиса. Не третирайте целите белези само на един път. По-добре обработвайте малки участъци от тях.

 1. Премахване на татуировки:

Татуировките се премахват по подобен начин както белезите. Те се нуждаят от повече време, за да премахнат. Също трябва да се третират по-усърдно от белезите и петната. Татуировки, които са по-големи от 3 сантиметра, трябва да се третират на няколко пъти. Ако се опитате да ги премахнете навъднъж, най-вероятно ще възпалите кожата. За да не се стигне до този нежелан резултат, козметикът трябва да е много внимателен. Ако кожата се възпали силно, потърсете лекарска помощ.

 

VIII Предпазни мерки:

 1. По време на процедурата издърпвайте иглата на леко разстояние от кожата, не натискайте твърде силно. Също не третирайте едно място твърде дълго, за да не увредите и изгорите кожата.
 2. Ако петното не може да се премахне на един път, повторете процедурата.
 3. След процедурата, клиентът трябва да не излага третирания участък на пряка слънчева светлина за 1 месец. Това може да стане единствено, ако използва слънцезащитен продукт.
 4. Оставете образувалата се коричка да падне естествено, не я премахвайте преждевременно.
 5. Преди и след процедура почиствайте третираната зона. Също дезинфекцирайте накрайника, иглите и всички използвани аксесоари. Най-добрият начин за това е с ултравиолетова светлина.

Коментари (1)

Добави ревю

    
 

Captcha