Уред за лечение на акне и пъпки PA6710

Изчерпан Уред за лечение на акне и пъпки PA6710

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00902
  • Код на продукта: Уред за лечение на акне и пъпки PA6710
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    190.00лв.
  • Без данък: 190.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
18.68 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Уред за лечение на акне и пъпки PA6710

Предлагаме на вашето внимание ефективна, високотехнологична алтернатива на стандартните методи за лечение на пъпки, акне и други проблеми на кожата.

Този иновативен уред, използва уникална патентована технология, която осигурява най-добрата грижа за кожа, склонна към акне и обриви, елиминирайки бактериите, които ги предизвикват.

Уреда има ефективно и бързо действие. То се основава на Blu-ray светлина, генерирана от био-керамичния връх на устройството, която ефикасно унищожава причиняващите акне бактерии, наслоени в мастните жлези.

Специалната технология на уреда ползва светлинна вълна с дължина от 405nm, благодарение на което процедурата е безопасна и безболезнена и в същото време изисква минимум време за третиране. Отнема само 2 минути и 30 секунди за обработка на единична зона (например една пъпка)

 

*Бърз и лесен начин да се отървете от акнето

*Видими резултати

*Модерна и ефективната технология

*Уредът има специален топлинен контрол, управляван от микропроцесор

*Лесен за употреба. Просто включете устройството, поставете керамичния връх върху избраното място и изчакайте 2 минути и 30 секунди.

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha