Меню
Количка

Ултразвук с фотон терапия, MX-N16

Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвук с фотон терапия, MX-N16
Продуктов код: URED-MXN16-1371
Компактният уред е създаден, за да направи всяка кожа красива. Ултразвукът и фотон терапия съчетават функции, които подхранват, подмладяват и освежават.Ултразвук - Той действа с високочестотни вибрации, които достигат до по-дълбоки слоеве на кожата. По този начин повече вещества успяват да се усвоят. Вибрациите генерират и топлина, която спомага з..
Цена в брой:
184.00лв
184.00
Без данък: 184.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Компактният уред е създаден, за да направи всяка кожа красива. Ултразвукът и фотон терапия съчетават функции, които подхранват, подмладяват и освежават.

  Ултразвук - Той действа с високочестотни вибрации, които достигат до по-дълбоки слоеве на кожата. По този начин повече вещества успяват да се усвоят. Вибрациите генерират и топлина, която спомага за засилване на кръвообращението, стимулира производството на колаген и регенерира клетките. С помощта на ултразвука бръчките се заличават, кожата се изглажда и става по-еластична.

  Фотон терапия - Фотонната терапия е иновативен метод, чрез който кожата се подмладява. Различните светлинни излъчвания действат върху различни зони от тялото, като генерираната енергия се абсорбира от кожата.

  Червена светлина: Увеличава производството на колаген, премахва бръчките и придава еластичност на кожата.

  Синя светлина: С нейна помощ порите се затварят, отстранява бактерии и действа като превантивна мярка срещу акне.

  Зелена светлина: Избелва и стяга кожата, премахва петна и комедони, подобрява приток на кислород в клетките, ефикасен лимфен дренаж.

  Комплектът съдържа:

  - Уред за ултразвук с фотон терапия - МХ - N16

  - Защитни очила

  - Зарядно устройство

  - Луксозна кутия

  - Упътване за употреба

  Уредът работи със захранващ кабел.

  Когато използвате уреда, сложете защитните очила и не гледайте директно в светлината.

  Захранване:

  Входящо: AC100 ~240V

  Изходящо: 15V 400mA

  Максимална консумация: 150mA

  Честота на ултразвука: 3MHZ+-5%

  Размер: 17.5 см х 4.7 см х 4.4 см

  Тегло: 150 грама


  Ултразвук с фотон терапия МХ – N16

   
   
  Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. А уредът за ултразвук с фотон терапия е най-ефективната технология, когато говорим за професионална грижа за тялото. Комбинацията от фотон терапия и ултразвук, съчетава тези 2 функции в малък, портативен уред. Не причинява вреда на кожата, стимулира и подобрява активността на клетките, подобрява кръвообращението, засилва метаболизма, прави кожата да изглежда по-млада. Можете да използвате уреда и вкъщи за следните процедури: 
  - Дълбоко почистване на кожата
  - Задържа естествената влага в кожата и премахва бръчки
  - Изпъва кожата
  - Премахва отока по лицето, премахва двойната брадичка
  - Премахва петна, избелва кожата
  - Премахва торби и черни кръгове под очите
   
  Безопасна употреба:
  - Това е професионален уред, предназначен за професионална грижа за кожата; не го използвайте с друга цел
  - Използвайте уредът според инструкциите. При чувствителна кожа, използвайте уреда за по-кратко време при първата процедура.
  - Ако почувствате дискомфорт върху кожата, моля спрете използването на уреда.
   
  Не използвайте продукта при: 
  - Ако кожата е възпалена в резултат на силна слънчева светлина.
  - При наличието на комедони или възпалени части, може да се използва само функцията за фотон терапия.
  - Сърбеж по кожата или друг вид дискомфорт.
  - Петна, появили се в следствие на физическа стимулация.
  - Променени части по тялото ( например: пластична операция).
  - Хора със сърдечни заболявания, с пейсмейкър, както и бременни жени.
   
  Предупреждение: 
  - Ако захранващият проводник започне да загрява, изключете щепсела за кратко
  - Не съхранявайте уреда във влажни помещения
  - Не поставяйте уреда във вода
  - Изключете уреда, ако не го ползвате известно време
  - За да дадете по-дълъг живот на вашия уред, не използвайте почистващи препарати на основата на алкохол. Можете да използвате мека и чиста кърпа
  - Съхранявайте уреда на сухо място
  - Пазете от деца
   
  Направете тест за чувствителност, преди да използвате уреда за първи път
  Ето как да направите теста:
  1. Почистете китката си
  2. Намажете китката с професионален крем и изчакайте 48 часа, включете на „Ultrasonic“(Ултразвук), на по-нисък режим, за около 2 минути (не мокрете кожата по време на теста), когато се почувствате дискомфортно, прекратете теста
  3. Ако след 48 часа няма признаци за дискомфорт или проблем с кожата, можете да използвате уреда
  4. Ако видите промяна в кожата или усетите такава, консултирайте се незабавно с лекар
   
  Характеристики и функции на фотон терапията:
  Две основни характеристики:
  1. Ултразвукът трансформира звуковата енергия в топлинна. Тя може да проникне в разстояние от 1мм под кожата, подобрява кръвообращението, активността на клетките на кожата, генерира колаген, изпъва и повдига кожата; Ултразвукът има мощност, честота и енергия, които чрез вибрация стимулират клетките, като така се подобрява пропускливостта на клетката, метаболизма на тъканите и регенеративна способност.
  2. LED цветове за подмладяване - Всяко живо същество има нужда от слънчева светлина, вода и въздух, които са необходими условия за пълноценно съществуване. 3 години отнема, за да бъде създаден този нов продукт, да се избере най-полезната светлината, която да влияе върху кожата - червената, зелената и синята светлина. Това е най-простият метод - кожата абсорбира светлина, като резултат получавате гладка и здрава кожа. 
   
  Четири основни функции:
  1. Абсорбира концентрираната течност по-добре. Употребата на ултразвук води до подмладяване на кожата.
  2. Червената светлина премахва бръчките (дължина на вълната 625 nm ± 3nm)

  /Когато използвате уреда, моля сложете си защитните очила и не гледайте директно в светлината./

           А. Биологична функция: Стимулира и активира клетката. Забързва кръвообращението.
           Б. Терапевтична функция: Омекотява кожната тъкан, премахва торбичките под очите, както и черните кръгове. Действа ефективно за премахване на бръчки, изпъване на кожата, намалява появата на петна, също така може да ускори кръвообращението, да подобри фиброзната тъкан и да регенерира колаген.
           В. Може да се използва за всеки тип кожа.

        3. Синята светлина премахва акне, черни точки и комедони. (дължина на вълната 465 nm ± 3 nm)

           А. Биологична функция: Премахва акнето в зародиш и лекува вече появилото се много бързо. 
           Б. Терапевтична функция: Свива кръвоносните съдове, затваря порите, подходящ за бръчки по кожата и отоци, синята светлина може да регулира мастната секреция, така че премахва упорито акне и комедони.
           В. Подходяща за чувствителна, мазна и проблема кожа
   
        4. Зелената светлина успокоява кожата (дължина на вълната 525 nm ± 3 nm)
           А. Биологична функция: С неутрализиращо и успокояващо действие. 
           Б. Терапевтична функция: Комбинирани действия
           В. Подходящ за всякаква кожа
   
   
  Описание на компонентите: 
  - DC 15V 400mA
  - Ултразвук (3 MHz)
  - Червена, зелена и синя светлина
  - Бутон за избор на режимите
   
    
                    
   
  Инструкции за оперативния панел: 
  - Когато пуснете уреда, таймерът започва да работи
  - Когато светне индикаторът „high”или „low”, таймерът се настройва на 10 минути
  - Автоматично изключване след 10 минути
   
   
  Съвети:
  - Задръжте бутона за включване около 3 секунди и уреда ще се изключи
  - Премахнете защитното фолио преди употреба
   
   
  Ръчно управление: 
  1. Включете устройството с адаптера в контакт. Ще чуете звук, който индикира, че уредът е включен. Натиснете бутона за включване „ON/OFF”. Всички индикатори ще премигнат, веднъж включен, уредът ще се изключи автоматично след 10 минути.
  2. Ултразвук: Натиснете бутона „Sonic” един път – ще светне индикатор „Low”. Натиснете бутона „Sonic” два пъти – ще светне индикатор „Middle”. Натиснете бутона „Sonic” трети път – ще светне индикатор „High”. Натиснете бутона „Sonic” четвърти път и ще излезете от функцията „Ултразвук“. Уредът се връща на статус „Включен“.
  3. Фотонна терапия: Натиснете бутон „Photon”, започва да свети червена светлина. Натиснете бутон „Photon” отново и ще светне синя светлина. Натиснете бутон „Photon” трети път – започва да работи зелената светлина. Натиснете бутона „Photon” – излизате от функцията за фотонна терапия .
   
  Оперативен метод:
         1. Проверете дали вашият контакт и кабели са в изправност.
         2. Направете тест, за да определите чувствителността на кожата:
            - Почистете китката
            - Намажете китката с професионален крем и изчакайте 48 часа, включете на „Ultrasonic“, на по-нисък режим за около 2 минути (Не мокрете кожата по време на теста), когато              се почувствате дискомфортно, прекратете теста
            - Ако след 48 часа няма признаци за дискомфорт или проблем с кожата, можете да използвате уреда
            - Ако видите промяна в кожата или усетите такава, консултирайте се незабавно с лекар
         3. Пригответе се за употреба
            - Почистете лицето
            - Махнете всички бижута, които носите
         4. Не използвайте уреда върху суха кожа, трябва да сложите професионален серум.
   
   
  Грижа за лицето:
  1. Премахнете грима си, ако имате такъв, тъй като ултразвукът работи ефективно само върху чиста кожа.
  2. Свържете уреда с адаптера. Светлинният индикатор ще ви покаже, че уредът е включен.
  3. Нанесете подходящ крем на лицето, в областта около очите.
  4. Нанесете от продукта върху главата на ултразвука.
  5. Натиснете бутона за ултразвук
  6. Поставете уреда на лицето си и започнете да го движите по описания начин по-долу.
   
   
  8 минути масаж на кожата с ултразвук 
   
                                                                     
  - Първо движете уреда в едната половина от лицето ( за около 4 минути), вижте на картинката. Движенията се извършват отдолу нагоре
  - Според вашата кожа, изберете коя светлина ще използвате:
    Синя: свива порите
    Червена: Регенерира колаген, премахва бръчки
    Зелена: Избелва и стяга кожата, премахва петна. Движете уреда от брадичката до зад ухото по 5 секунди на серия.
                                      
   
  Специални грижи за лицето:
  Движете уреда както следва:
  - Отдолу нагоре
  - Отляво надясно
  - Плъзгайте го по лицето си бавно ( от брадичката до ухото, като отделяте по 5 секунди на сесия)
   
   
  Как да използвате уреда за тяло:
  Грижа за ръцете:
  Ефект: Добре оформени ръце
  Режим: Нисък
  Време: 5 минути на ръка
   
  Грижа за рамена: 
  Ефект: Премахва излишната кожа, оформя мускулите, изпъва кожата
  Режим: Среден и Висок
  Време: 3-5 минути
   
  Грижа за краката:
  Ефект: Стегнати крака и оформени мускули
  Режим: Среден, когато обработвате прасците (3-5 минути)
                 Висок: при бедрата (8-10 минути)
   
  Грижа за корема: 
  Ефект: оформя и премахва ненужните мазнини
  Режим: Висок 
  Време: 8-10 минути
   
  Грижа за краката: 
  Ефект: стимулира лимфата, премахва отоци
  Режим: Среден
  Време: 1 минута на крак
   
  Грижа за седалищните мускули:
  Ефект: оформя мускулите
  Режим: Висок
  Време: 10 минути 
   
   
  Внимание:
  Повърхността на ултразвука трябва да се долепи изцяло за кожата.
  Повърхността на уреда трябва да бъде намазана с течен крем или лосион.
  След употреба, измийте кожата на лицето и подсушете с чиста мека кърпа.
   
   
  Захранване:
  Входящо: AC100 ~240V 
  Изходящо: 15V 400mA
  Максимална консумация: 150mA
  Честота на ултразвука: 3MHZ+-5%
  Размер: 17.5 см х 4.7 см х 4.4 см
  Тегло: 150 грама
  Работи със захранващ кабел.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн