Меню
Количка

Ултразвуков стерилизатор - Модел UC 001

Ултразвуков стерилизатор - Модел UC 001
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвуков стерилизатор - Модел UC 001
Продуктов код: 001055
Ултразвуков стерилизатор - Модел UC 001Чрез ултразвукови вибрации уреда почиства всякакви замърсявания, петна и прах от повърхността и унищожава бактериите бързо и надеждно. Ползва се най-вече за почистване на повърхността на козметични инструменти, метални орнаменти, малки ножове и очила.Високочестотните вибрации на уреда за ултразвуково почистван..
Цена в брой:
217.00лв
217.00
Без данък: 217.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Ултразвуков стерилизатор - Модел UC 001

  Чрез ултразвукови вибрации уреда почиства всякакви замърсявания, петна и прах от повърхността и унищожава бактериите бързо и надеждно. Ползва се най-вече за почистване на повърхността на козметични инструменти, метални орнаменти, малки ножове и очила.

  Високочестотните вибрации на уреда за ултразвуково почистване са много интензивни и употребата му ефективно убива микроби и бактерии от инвентара.

  Произведено в КНР /Китайска народна република/

  УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ

   

  Употреба и характеристики:

  1. Чрез ултразвукови вибрации уреда почиства всякакви замърсявания, петна и прах от повърхността и унищожава бактериите бързо и надеждно. Ползва се най- вече за почистване на повърхността на козметични инструменти, метални орнаменти, малки ножове и очила.
  2. Има защитна функция и алармираща система когато работи без вода, за да се избегне увреждане на уреда.
  3. Високочестотните вибрации на уреда за ултразвуково почистване са много интензивни и употребата му ефективно убива микроби и бактерии от инвентара.

   

  Начин на работа:

   

  1. Поставете обекта в изолиращата мрежа на уреда
  2. Налейте чиста вода в уреда. Нужно е количество, което да покрие обекта на почистване, но не трябва да надвишава максимума.
  3. Сложете няколко капки почистващ препарат във водата.
  4. Затворете горния капак, включете уреда от бутона в задната му част. В този момент уреда се приготвя за рабта. Индикатора на таймера ще покаже „една” минута.
  5. Настройте времето от съответния бутон.
  6. Натиснете бутона „старт/пауза за да започне работа, спирането става от същия бутон.
  7. Когато уреда работи индикиращата лампа свети. Ако през това време отворите капака до 3 секунди ще се включи аларма и почистването ще спре. За да изключите аларамата натиснете „старт/пауза” бутона.

   

  Забележка:

  Не използвайте висококиселинни и алкални субстанции.

  Не поставяйте обекти директно в уреда без да използвате кошничката.

  Уреда има защита от прегряване. Ако работи прекалено дълго ще се исключи автоматично и няма да се включи отново преди да се охлади.

  Минималното време за почистване на инструменти трябва да не е по-малко от 3 минути. 

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн