Меню
Количка

Ултразвукова златна лъжичка 070G

Ултразвукова златна лъжичка 070G
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвукова златна лъжичка 070G
Продуктов код: URED-887
Тази ултразвукова галванична златна лъжичка е модерен уред за подмладяване на кожата, чрез прилагане на ново поколение лифтинг. Технологията на този иновативен уред се основава на комбинирания ефект от: *Галваниката - тя използва движението на позитивно и негативно заредени йони, за да позволи ефикасна инфилтрация на козметични разтвори в кожата...
Цена в брой:
128.00лв
128.00
Без данък: 128.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Тази ултразвукова галванична златна лъжичка е модерен уред за подмладяване на кожата, чрез прилагане на ново поколение лифтинг.

  Технологията на този иновативен уред се основава на комбинирания ефект от:

  *Галваниката - тя използва движението на позитивно и негативно заредени йони, за да позволи ефикасна инфилтрация на козметични разтвори в кожата. Прониквайки в дълбоките подкожни слоеве, те спомагат да се отстранят замърсяванията и токсините, като в същото време освобождават и доставят ценни хранителни и лечебни вещества, където са необходими.

  *Електроимпулси и топлинна енергия

  Ефект:

  *Помага на кожата да абсорбира по оптимален начин подхранващите продукти

  *Подобрява тена, изглажда, омекотява, и успокоява кожата,

  *Намалява подпухналостта и отоците, редуцира напрежението

  *Тонизира, освежава и подмладява кожата.

  *Почиства, стяга и заздравява кожата.

  *Активира кожната тъкан и повишава нейната еластичност.

  *Йонната терапия позволява дълбоко почистване на кожата

  *Осигурява нежен масаж

  *Електроимпулсната терапия спомага за изглаждане на фините бръчки, прави кожата стегната, сияеща и еластична

  Четири етапа на терапията:

  1.Почистване: въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. Микро вибрациите повишават кръвообращението и в същото време порите се почистват от натрупаните замърсявания. В резултат кожата остава дишаща, а нейната пропускливост е повишена, благодарение на което абсорбацията на подхранващи вещества е много по-ефикасна Препоръчително времето за третиране: 5-10 минути.

  2.Масаж: микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.Чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

  3.Подхранване: въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. С помощта на положителните йони в кожата се инфилтрират подхранващите продукти, а топлинният ефект подобрява кръвообращението и абсорбиращите функции на дермата. Кожата се хидратира, става по-гладка и сияйна.

  4.Лифтинг: микро ток + микровълнови вибрации

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

  Процедурата помага за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата. Микро вибрациите оказват стимулиращо действие и в резултат активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат.

  Техническа информация:

  *DC9V 1000 mA

  *5W

  *Размер: 26 см /17 cм / 7см

  *Вибрация: 5 (степени)

  Произведено в Китай.

  Ултразвукова златна лъжичка 070G

   

  Начин на употреба

  За да включите уреда натиснете бутона продължително (около 2 секунди) бутон (В). За да изключите натиснете отново бутон (В) и задръжте, докато уредът не се изключи.

  За да настроите интензитета натиснете повторно бутон (В), за да влезнете в режим настройка на интензитета. С всяко натискане увеличавате интензитета, а светлинният индикатор посочва коя от петте степени на интензитет сте избрали в момента

  *Избор на режим на работа – натиснете бутон MODE (G) и изберете една от четирите функции. Светлинният индикатор ще премигва, показвайки кой режим сте избрали. За да заключите избраната позиция натиснете MODE (G)  и задръжте за 2 секунди.

  *Режим Почистване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (С) почистване. За да настроите интензитета, натиснете  бутон (В) и изберете желаната степен.

  *Режим Масаж/Вибрации – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (D) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

  *Режим Подхранване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (Е) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

  *Режим Лифтинг – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (F) почистване. За да настроите интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

   

  Четири етапа на терапията:

  1.Почистване: въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. Микро вибрациите повишават кръвообращението и в същото време порите се почистват от натрупаните замърсявания. В резултат кожата остава дишаща, а нейната пропускливост е повишена, благодарение на което абсорбацията на подхранващи вещества е много по-ефикасна Препоръчително времето за третиране: 5-10 минути. 

  2.Масаж: микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.Чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

  3.Подхранване: въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. С помощта на положителните йони в кожата се инфилтрират подхранващите продукти, а топлинният ефект подобрява кръвообращението и абсорбиращите функции на дермата. Кожата се хидратира, става по-гладка и сияйна.

  4.Лифтинг: микро ток + микровълнови вибрации

  Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

  Процедурата помага за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата. Микро вибрациите оказват стимулиращо действие и в резултат активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат.

   

  Важно!

  *Спрете процедурата незабавно ако вие или клиентът усетите дискомфорт или не се чувствате добре.

  *Йонизиращата глава е изработена от титаниева сплав и бронзово покритие. Не използвайте, ако сте чувствителни към метал. При поява на зачервяване или друг вид нежелана реакция, прекратете процедурата.

  *Не използвайте при тежки кожни заболявания, бременност или сърдечни заболявания.

   

  Техническа информация:

  *DC9V 1000 mA

  *5W

  *Размер: 26 см /17 cм / 7см

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн