Меню
Количка

Стерилизатор - автоклав - STE8C

Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
-23% Изчерпан
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Стерилизатор - автоклав - STE8C
Продуктов код: STERILIZATOR-1994
Парен стерилизатор с предварително настроена програма. Професионален дезинфекциращ автоклав, служещ за стерилизиране на материалите в зъболекарски кабинети, козметични салони, студиа за татуировки, ветеринарни кабинети. Уредът разполага с необходимата защитна система и предпазен клапан, осигуряващи пълна безопасност при употреба. Заради размер..
Цена в брой:
2,150.00лв
2150.00
2,788.00лв
Без данък: 2,150.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


  Парен стерилизатор с предварително настроена програма.

  Професионален дезинфекциращ автоклав, служещ за стерилизиране на материалите в зъболекарски кабинети, козметични салони, студиа за татуировки, ветеринарни кабинети.

  Уредът разполага с необходимата защитна система и предпазен клапан, осигуряващи пълна безопасност при употреба. Заради размера си може да се побере и в по-малки пространства.

  Стерилизаторът е от клас В, проектиран по европейски стандарт EN13060. LCD екрана, показва време, температура и налягане, предупреждение за процеса и условия за дезинфекциране на поставените инструменти.

  Модел STE-8-C е подходящ за стерилизация на неопаковани и опаковани хирургични и дентални инструменти, както и на текстилни материали. Програмите за дезинфекция са предварително зададени.

  Автоклавът функционира посредством малка вакуумна помпа, която изтегля въздуха и позволява на парата да прониква в камерата, като гарантира ефективното ѝ движение и проникването ѝ в дълбочина, с цел максимална дезинфекция.

  С помощта на пост вакуумният цикъл, парата се изтегля от камерата, което подобрява сушенето на инструментите.

  Този уред гарантира бърза и ефективна работа, осигурявайки наличието на стерилни инструменти по всяко време.

  Автоклавът има двойна защитна система, която осигурява безопасна работа. Допълнителна защита дава и предпазният клапан за налягане.

  Водата се налива през леснодостъпен самостоятелен резервоар, намиращ се в горната част на уреда.

  Паровият стерилизатор разполага също с USB порт, позволяващ свързване на USB флашка. На него може да се записват данните от стерилизацията. Вътрешната памет на автоклава автоматично съхранява информацията от последните 20 цикъла на работа.


  Спецификации и Характеристики:

  Обем на вътрешната камера: 8 литра;

  Брой поставки: 2;

  Размери на камерата: 170 х 320 мм;


  Стерилизационна температура:

  121° С

  134° С


  Външни размери (Д×Ш×В): 370mm x 345mm x 565mm

  Мощност: 1500W

  Напрежение: 220/110V, 50/60Hz

  Тегло: 34.5кг.


  Произведено в Китай

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн