Сешоар GA.MA A21.BREZZAION.BN

Изчерпан Сешоар GA.MA A21.BREZZAION.BN

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00459
  • Код на продукта: Сешоар GA.MA A21.BREZZAION.BN
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    59.00лв.
  • Без данък: 59.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Сешоар GA.MA A21.BREZZAION.BN

GA.MA Professional е реномиран производител на фризьорски уреди. С технологична иновативност и непрестанен стремеж към подобрение на качеството, марката е дългогодишен лидер в световен план.  

Този стилен сешоар от серията BREZZAION на италианската компания GA.MA PROFESSIONALS е изключително лек и тих, благодарение на материалите, от които е изработен.

Отличава се с модерен дизайн, който съчетава в себе си мощност и тих режим на работа.

Покритието от турмалин по вътрешните части на сешоара и йонизиращата технология, гарантират максимална защита на косата. След сушене тя остава красива, здрава, с неповторим блясък.

Сешоарът е предназначен за домашна употреба.

 

*Йонизатор - йонизиращата система позволява по-бързо изсушаване на косата и по-добра фиксация като едновременно с това я предпазва от дехидратация и изтощаване. Благоприятния ефект на йонизиращата технология е резултат на специфичния начин на изсушаване. Въздушната струя преминава през йонизираща лампичка, която обогатява въздуха с отрицателни йони. Водните капки, се микронизират, вместо да се изпарят напълно. Така те биват абсорбирани от косъма. С това времето за сушене се намалява значително, а косъмът съхранява своята хидратираност.

*мощност 2100

*Регулация на температурата

*Функция за студен въздух

*Защита от прегряване

*Дифузер

*Приставка за концентриране на въздушната струя

*Сменяем филтър

 

Произведено в Италия.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha