Сешоар - Каска за коса на стойка

Изчерпан Сешоар - Каска за коса на стойка

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00110
  • Код на продукта: Сешоар - Каска за коса на стойка
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 299.00лв.
  • 240.00лв.
  • Без данък: 240.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
29.40 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ПРОДУКТЪТ Е ПОСЛЕДНА БРОЙКА!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия фризьорски салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание преоценена фризьорска каска за коса на стойка - сешоар. Само сега, моделът е на нова намалена цена, тъй като е последна мострена бройка.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.

 

Този тип сешоар разполага със стойка и е подходящ за правене на различни прически. Докато клиента стои под нея косата му се изсушава, което позволява на фризьора да обслужва следващият клиент без да намалява качеството на работата си. Удобната стойка, която е с регулируема височина, разполага с маневрени колелца и може да се транспортира.

Подходяща е например, когато трябва да се направят къдрици с ролки. След навиването на цялата коса, клиента застава под каската и косата му се изсушава равномерно и едновременно.

 

Уреда се предлага в черно с метални елементи и прозрачна пластмасова шапка.

 

 

Уреда е с 1 година гаранция.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha