Меню
Количка

UV лампа за маникюр, PA0Z00

UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
UV лампа за маникюр, PA0Z00
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
UV лампа за маникюр, PA0Z00
Продуктов код: LAMPA-1-908
Тази професионална UV лампа за маникюр съчетава мощност, функционален и удобен за работа дизайн и стилна визия в различни цветове. Лампата е с мощност 36W, благодарение на което осигурява бързо и ефикасно изпичане на гел, uv, led, топ и други лакове. /Не е подходяща за обикновен лак./ *Оптимизиран разход на енергия, който удължава живота на ла..
Цена в брой:
99.00лв
99.00
Без данък: 99.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м

  Възможни варианти

  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Тази професионална UV лампа за маникюр съчетава мощност, функционален и удобен за работа дизайн и стилна визия в различни цветове.

  Лампата е с мощност 36W, благодарение на което осигурява бързо и ефикасно изпичане на гел, uv, led, топ и други лакове. /Не е подходяща за обикновен лак./

  *Оптимизиран разход на енергия, който удължава живота на лампата и повишава ефективността на работата й.

  *Таймер - 90, 120 секунди

  *Към лампата получавате 4 броя UV крушки по 9W

  *Вътрешната част е със специално сребристо покритие за по-добър топлинен трансфери ефективно изпичане на продукта.

  *Външната част е с кадифено силиконово покритие

  *Моделът се предлага в следните цветове:

  - Синьо

  - Розово

  - Червено

  - Капучино

  Технически данни:

  *Напрежение - 220-240 V / 50 Hz

  *Мощност - 36 W

  *Външни размери: дължина 25см., широчина 21см

  *Вътрешни размери: дължина 14см, широчина 18см

  *Дължина на лампата 12 см.

  Произведено в Китай.

  Професионална UV лампа за маникюр 36W PA0Z00

   

  Професионалната 36W UV лампа е с подвижно дъно. Вътрешността на лампата е със специална отразяваща повърхност, която засилва действието на ултразвуковите лъчи. Лампата е снабдена с таймер за 120 и за 180 секунди, има опция и за непрекъснато действие.

   

  Преди започване на работа:

  • Включете уреда към електрическата мрежа, монтирайте крушките.
  • Лампата трябва да се използва в съответствие с инструкциите за експлоатация и употреба.
  • Не гледайте директно в крушките на уреда.
  • Препоръчително е крушките да се сменяват на всеки 6 месеца.
  • Преди да използвате уреда, се уверете, че по крушките няма прах, ако има ги избършете със суха кърпа. Не почиствайте крушките докато уредът е включен!
    

   

  Инструкции за работа

  • Свържете уреда към захранващата мрежа.
  • Натиснете бутон 1, за да включите уреда.
  • Поставете ръката или крака на клиента в уреда.
  • Изберете време за работа от бутон 3.
  • Натиснете бутон 2, за да светнат лампите.
  • След изтичане на зададеното време крушките ще се изключат автоматично.
    

   

   

   

   

   

   

   

   

  Технически данни

  Напрежение: 220-240V / 50-60 Hz

  Мощност: 36W (4 крушки по 9W)

  Таймер: 90 и 120 сек. и непрекъснато действие

  Тегло: 1,8 кг

   

   

  Мерки за безопасност

  1. Устройството е предназначено за професионална употреба. Да се използва само от хора с необходимата квалификация, за да се избегнат неблагоприятни ефекти по време на процедурата.
  2.  Не използвайте уреда за други цели освен от посочените в инструкциите за употреба.

  3. Не поставайте уреда в близост до влажни или мокри места. Не използвайте уреда, ако ръцете ви са мокри.

  4. Изключете уреда и се свържете със сервиза при следните случаи:

  a.  Проникване на течност в уреда.

  b.  Уредът издава странни звуци или изпуска дим или странна миризма.

  c. Захранващият кабел е повреден.

  d. Ако уреда е повреден.

  5. Не поставяйте предмети върху захранващия кабел. Не поставяйте уреда на места, където някой може да стъпи върху захранващия кабел.

  6. Когато не използвайте уреда, изключете захранващия кабел от електрическата мрежа.

  7. Не поставяйте предмети в отвора на уреда. Ако някои предмет попадне в отвора на уреда, веднага го изключете от захранващата мрежа.

  8. Не поставяйте уреда върху нестабилна повърхност. Ако уредът падне, може да се повреди.

  9. Напрежението трябва да бъде в съответствие с уреда. В противен случаи съществува риск от неизправност на уреда и дори пожар.

  Внимание:

  •  В случай на повреда на захранващия кабел или други части на уреда се свържете със сервиз или квалифицирано лице. Не се опитвайте да поправите сами уреда
  • Това оборудване не е предназначено за употреба от деца или лица с ограничено физическо и умствено развитие или лица, които нямат достатъчен опит и познания, освен ако не го използват под надзора на квалифициран специалист.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн