Професионална измивна колона PA9970

Изчерпан Професионална измивна колона PA9970

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00859
  • Код на продукта: Професионална измивна колона PA9970
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    1540.00лв.
  • Без данък: 1540.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
151.43 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Възможни варианти

Професионална измивна колона PA9970

 

Стилна измивна колона, комбинираща високо качество и функционалност.

Този професионален модел предлага изключителен комфорт за вашите клиенти, благодарение на специалния дизайн на седалката, осигуряващ удобна позиция на тялото дори при продължителни процедури. С голяма плътност на пълнежа и качествена тапицерия от PU изкуствена кожа, предлагаща се в няколко красиви цвята. Тапицерията придава изискан завършек на цялостната визия на модела. Тя е лесна за почистване и поддържане, запазвайки отличния си вид за дълго. Седалката е оборудвана и с удобни подлакътници, допълващи комфорта за вашите клиенти.

Измивната колона е със солидна основа, осигуряваща стабилност и издръжливост. Изработена е от висококачествени материали, които гарантират нейният дълъг живот.

Моделът е оборудван с дълбока и удобна за работа мивка, позволяваща лесно измиване дори на дълги коси. Мивката е с с възможност за регулиране на наклона. Към нея е добавена и силиконова подложка за глава.

 

Безплатна доставка за цялата страна!

Срок за доставка – до 15 работни дни!

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha