Професионална измивна колона PA3390

Изчерпан Професионална измивна колона PA3390

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00862
  • Код на продукта: Професионална измивна колона PA3390
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    1600.00лв.
  • Без данък: 1600.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
157.33 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Възможни варианти

Професионална измивна колона PA3390

 

Невероятно удобна и стилна измивна колона. Перфектен избор за всеки салон!

Иновативните линии в дизайна и специфичните извивки на седалката осигуряват изключително удобство и ергономична позиция на тялото като в същото време допринасят за модерната визия на модела.

Измивната колона е оборудвана с дълбока мивка от бяла керамика, която позволява измиване дори на дълги коси с лекота, а практично разположените душ и смесител правят работата лека и приятна. Мивката е с възможност за регулиране на наклона. Към нея е добавена силиконова подложка за глава, която осигуря правилно позициониране на главата при облягане и омекотява допира към мивката.

Моделът е с качествена изработка като за направата му са използвани здрави материали, които гарантират дългият му живот. Солидната база осигурява стабилност, а качествената тапицерия от PU изкуствена кожа придава изискан завършек на цялостната визия на модела. Тапицерията е лесна за почистване и поддържане, запазвайки отличния си вид за дълго.

 

Безплатна доставка за цялата страна!

Срок за доставка – до 15 работни дни!

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha