Професионален Пароозонатор PAJY-100

Изчерпан Професионален Пароозонатор PAJY-100

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001043
 • Код на продукта: Професионален Пароозонатор PAJY-100
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  200.00лв.
 • Без данък: 200.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
19.67 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Професионален Пароозонатор PAJY-100

Качествен пароозонатор с опция за топла пара и озон. Уредът е с регулируема височина и е оборудван с удобен за употреба въртящ се накрайник, който позволява по-голяма свобода при третиране.

Пароозонаторът е един от основните уреди в оборудването на всеки козметичен салон. Той предлага ефикасно действие при дълбоко почистване на лицето като процедурите с него са безопасни, неинвазивни и благоприятстват кожата по напълно естествен начин. Уредът действа посредством пара, която омекотява повърхностния слой на кожата и отваря порите, позволявайки по този начин идеалното им почистване от замърсявания, остатъци от грим и излишния себум. В допълнение, топлинният ефект на парата стимулира циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Резултатът е чиста и дишаща кожа с подмладен вид, подобрено здраве и възвърната жизненост. Парата омекотява загрубели участъци и подобрява еластичността.

 

Характеристики на уреда:

*Накрайник за пара

*Стойка

*Основа с 5 колелца

*Инструкции

 

Техническа информация:

*Максимална височина: 119см.

*Минимална височина: 88см.

*Дължина на накрайника: 45см.

*Пластмасов буркан за вода с диаметър 11см. и височина: 16см.

Техническо ръководство

Професионален Пароозонатор PAJY-100

 

Инструкции за употреба

 1. Характеристики

А. Устройството разполага с тръби от неръждаема стомана. Това го прави по-трайно и по-лесно за почистване.

 1. Резервоарът за гореща вода е стабилен, траен и прозрачен.

C. Устройството автоматично отчита ниско ниво на водата и се изключва (с цел ваша безопасност и безопасността на клиентите.) За да рестартирате пароозонатора, първо го изключете, долейте вода и след това го пуснете отново. Пароозонаторът ще заработи нормално след като достигне достатъчно висока температура.

 

 1. Инсталация и начин на употреба
 1. Сглобете уреда, като се позовавате на снимката по-горе.
 2. Уверете се, че резервоарът за вода е стабилен и е в изправено положение.
 3. Налейте чешмяна вода в резервоара през отвора. Нивото на водата трябва да бъде между маркираните нива върху резервоара MAX и MIN.

МНОГО ВАЖНО: Този пароозонатор работи единствено с чешмяна вода. Ако използвате дестилирана или бутилирана вода, сензорът ще започне да издава звук. За да изключите звука, просто изключете уреда от бутона ON/OFF и сменете водата с чешмяна.

 1. Включете уреда.
 2. Натиснете бутона за пара, за да се загрее водата. Пароозонаторът ще започне да произвежда пара след около 6 минути. Натиснете бутона за озон, за да включите UV светлината и да създадете озон.
 3. Ако няма да използвате уреда за дълъг период от време, отстранете водата от резервоара.

 

 1. Внимание:
 1. Не накланяйте устройството по време на процедура.
 2. Не стартирайте устройството без да сте налели вода в резервоара.
 3. Резервоарът трябва да се чисти редовно. Преди да вземете резервоара за вода, трябва да изключите уреда от контакта и да изчакате да изстине напълно.
 4. Не пипайте водата, докато е гореща.

 

4.  Когато устройството издава звук, причините може да са следните:

А: Разпръсквателната дюза може да е запушена: Изключете пароозонатора, избършете дюзата с кърпа и след това рестартирайте устройството.

B: Няма достатъчно вода в резервоара: Изключете пароозонатора, долейте вода в резервоара до ниво MAX и след това рестартирайте устройството.

C: Има прекалено много вода в резервоара: Изключете пароозонатора, отстранете излишната вода и след това рестартирайте устройството.

D: Водата е мръсна: Изключете пароозонатора, отстранете водата и изтрийте нагряващата тръба, налейте чиста вода в резервоара и рестартирайте устройството.

E: Използвали сте дестилирана вода: Изключете пароозонатора, отстранете дестилираната вода, налейте обикновена чешмяна вода и рестартирайте устройството.

Това устройство е напълно проверено и изпитано преди да бъде въведено в експлоатация. В случай на неизправност се обърнете към фирмата търговец на продукта. Неоторизирани ремонти или поправки ще направят гаранцията ви невалидна.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha