Меню
Количка

Професионален Пароозонатор PAJY-100

Професионален Пароозонатор PAJY-100
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Професионален Пароозонатор PAJY-100
Продуктов код: 001043
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Професионален Пароозонатор PAJY-100 Качествен пароозонатор с опция за топла пара и озон. Уредът е с регулируема височина и е оборудван с удобен за употреба въртящ се накрайник, който позволява по-голяма свобода при третиране. Пароозонаторът е един от основните уреди в оборудването на всеки козметичен салон. Той предлага ефикасн..
Цена в брой:
200.00лв
200.00
Без данък: 200.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

  Професионален Пароозонатор PAJY-100

  Качествен пароозонатор с опция за топла пара и озон. Уредът е с регулируема височина и е оборудван с удобен за употреба въртящ се накрайник, който позволява по-голяма свобода при третиране.

  Пароозонаторът е един от основните уреди в оборудването на всеки козметичен салон. Той предлага ефикасно действие при дълбоко почистване на лицето като процедурите с него са безопасни, неинвазивни и благоприятстват кожата по напълно естествен начин. Уредът действа посредством пара, която омекотява повърхностния слой на кожата и отваря порите, позволявайки по този начин идеалното им почистване от замърсявания, остатъци от грим и излишния себум. В допълнение, топлинният ефект на парата стимулира циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Резултатът е чиста и дишаща кожа с подмладен вид, подобрено здраве и възвърната жизненост. Парата омекотява загрубели участъци и подобрява еластичността.

   

  Характеристики на уреда:

  *Накрайник за пара

  *Стойка

  *Основа с 5 колелца

  *Инструкции

   

  Техническа информация:

  *Максимална височина: 119см.

  *Минимална височина: 88см.

  *Дължина на накрайника: 45см.

  *Пластмасов буркан за вода с диаметър 11см. и височина: 16см.

  Професионален Пароозонатор PAJY-100

   

  Инструкции за употреба

  1. Характеристики

  А. Устройството разполага с тръби от неръждаема стомана. Това го прави по-трайно и по-лесно за почистване.

  1. Резервоарът за гореща вода е стабилен, траен и прозрачен.

  C. Устройството автоматично отчита ниско ниво на водата и се изключва (с цел ваша безопасност и безопасността на клиентите.) За да рестартирате пароозонатора, първо го изключете, долейте вода и след това го пуснете отново. Пароозонаторът ще заработи нормално след като достигне достатъчно висока температура.

   

  1. Инсталация и начин на употреба
  1. Сглобете уреда, като се позовавате на снимката по-горе.
  2. Уверете се, че резервоарът за вода е стабилен и е в изправено положение.
  3. Налейте чешмяна вода в резервоара през отвора. Нивото на водата трябва да бъде между маркираните нива върху резервоара MAX и MIN.

  МНОГО ВАЖНО: Този пароозонатор работи единствено с чешмяна вода. Ако използвате дестилирана или бутилирана вода, сензорът ще започне да издава звук. За да изключите звука, просто изключете уреда от бутона ON/OFF и сменете водата с чешмяна.

  1. Включете уреда.
  2. Натиснете бутона за пара, за да се загрее водата. Пароозонаторът ще започне да произвежда пара след около 6 минути. Натиснете бутона за озон, за да включите UV светлината и да създадете озон.
  3. Ако няма да използвате уреда за дълъг период от време, отстранете водата от резервоара.

   

  1. Внимание:
  1. Не накланяйте устройството по време на процедура.
  2. Не стартирайте устройството без да сте налели вода в резервоара.
  3. Резервоарът трябва да се чисти редовно. Преди да вземете резервоара за вода, трябва да изключите уреда от контакта и да изчакате да изстине напълно.
  4. Не пипайте водата, докато е гореща.

   

  4.  Когато устройството издава звук, причините може да са следните:

  А: Разпръсквателната дюза може да е запушена: Изключете пароозонатора, избършете дюзата с кърпа и след това рестартирайте устройството.

  B: Няма достатъчно вода в резервоара: Изключете пароозонатора, долейте вода в резервоара до ниво MAX и след това рестартирайте устройството.

  C: Има прекалено много вода в резервоара: Изключете пароозонатора, отстранете излишната вода и след това рестартирайте устройството.

  D: Водата е мръсна: Изключете пароозонатора, отстранете водата и изтрийте нагряващата тръба, налейте чиста вода в резервоара и рестартирайте устройството.

  E: Използвали сте дестилирана вода: Изключете пароозонатора, отстранете дестилираната вода, налейте обикновена чешмяна вода и рестартирайте устройството.

  Това устройство е напълно проверено и изпитано преди да бъде въведено в експлоатация. В случай на неизправност се обърнете към фирмата търговец на продукта. Неоторизирани ремонти или поправки ще направят гаранцията ви невалидна.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн