Меню
Количка

Прозрачен контактен гел, IS102 - 5л

Прозрачен контактен гел, IS102 - 5л
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Прозрачен контактен гел, IS102 - 5л
Продуктов код: KOZMETIKA-1197
Прозрачен контактен гел в туба от 5 литра.Ултразвуковият гел осигурява по-добра проводимост по време на процедурата.Контактният гел е създаден да се използва при ултразвукова физиотерапия и диагностика. Гелът осигурява перфектно предаване на ултразвуковите вълни. Основни характеристики на контактния гел:• Не съдържа мастни вещества или сол• Лесен з..
Цена в брой:
28.00лв
28.00
Без данък: 28.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Цени на едро

  За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Прозрачен контактен гел в туба от 5 литра.

  Ултразвуковият гел осигурява по-добра проводимост по време на процедурата.
  Контактният гел е създаден да се използва при ултразвукова физиотерапия и диагностика. Гелът осигурява перфектно предаване на ултразвуковите вълни.
  Основни характеристики на контактния гел:• Не съдържа мастни вещества или сол• Лесен за премахване• Не оставя петна• Водоразтворим • Не причинява раздразнения на кожата• Без миризма• Не съдържа вещества, които могат да повредят сондата на ехографа или накрайника на ултразвуковия уред
  Инструкции за използване:* Контактният гел е готов за употреба* Почистите лицето на клиента* Нанесете нужното количество контактен гел* Започнете работа с козметичния уред съгласно описанията в упътването му
  ВАЖНО!!! След процедурата всички остатъци от контактния гел трябва да се отстранят с помощта на ТНТ или хартиена козметична кърпа или тампон, напоен с вода.Спрете употребата, ако кожата на клиента е прекалено чувствителна или ако причини възпаления по кожата.
  Внимание: • Ултразвуковият контактен гел е предназначен само за външна употреба.• Продуктът не е стерилен.• Не използвайте гела върху раздразнена и зачервена кожа, а също и върху рани.• Затваряйте шишето след употреба.• Може да причини раздразнения или зачервявания при алергия към някоя от съставките.• Може да причини раздразнения при контакт с очите.• Козметикът трябва да използва защитни ръкавици по време на работа с контактния гел.• Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен на опаковката.
  Съставки: вода, карбомер, натрий, хидрооксид, EDTA (етилен диамин тетра-оцетна киселина), метилизотиазолинонът, метилхлороизотиазолинонът, бензилов алкохол.
  Произведено в Европа.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн