Меню
Количка

Преносим козметичен уред Йонофореза 9000

Преносим козметичен уред Йонофореза 9000
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Преносим козметичен уред Йонофореза 9000
Продуктов код: 00880
Преносим козметичен уред Йонофореза 9000   Компактен и практичен козметичен уред за прилагане на йонофореза. Процедурата комбинира действието на галванизация с инфилтриране на подхранващи или лечебни разтвори в кожата. Това се постига чрез прав (галваничен) ток с „+“ „-“ заряд. Сам по себе си, галваничния ток оказва терапевтичен ефект върху кожата...
Цена в брой:
155.00лв
155.00
Без данък: 155.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Преносим козметичен уред Йонофореза 9000

   

  Компактен и практичен козметичен уред за прилагане на йонофореза.

  Процедурата комбинира действието на галванизация с инфилтриране на подхранващи или лечебни разтвори в кожата. Това се постига чрез прав (галваничен) ток с „+“ „-“ заряд.

  Сам по себе си, галваничния ток оказва терапевтичен ефект върху кожата. В допълнение на това, активирайки йоните в разтвора, той позволява всички ценни субстанции да проникнат в дълбочина, където освобождават своето лечебно или подхранващо действие много по-концентрирано и ефективно, сравнено с други методи на инфилтрация.

   

  Действие на галваничния ток:

  *Инфилтриране на разтвор в кожата – третира се с накрайник „валяк“

  *Извеждане на токсини и замърсявания от кожата

   

  *Третиране със заряд „-“

  Използва се чиста изворна вода.

  Тази процедура се прилага за подготовка и почистване на кожата.

  При нея уредът е негативно зареден. Посредством взаимодействието между частиците с еднакъв отрицателен заряд, токсините и замърсяванията се извличат и извеждат от кожата. В резултат тя остава ефикасно почистена в дълбочина.

   

  *Третиране със заряд „+“

  Използва се подхранващ и/или лечебен разтвор.

  При нея уредът е положително зареден. Отново посредством силата на взаимно отблъскващите се положителни заряди, до дълбоките слоеве на кожата се доставят необходимите ценни субстанции като магнезий,аспартат и аргинин и др.

   

  *Третиране с йони

  -действа ефикасно за освобождаване на кожата от замърсяванията. Терапията позволява да се почистят дори най-труднодостъпните замърсявания.

  -позитивно заредените йони работят активно за почистване на порите, те омекотяват полепналите замърсявания в дълбоката част на порите и ги премахват бързо и ефикасно

  -негативно заредените йони действат за дълбокото подхранване на кожата, подпомагат инфилтрацията на ценните съставки от разтвора и ускоряват тяхната абсорбация.

   

  Мощност - 10W

  Напрежение - AC100-240V, 50-60Hz

   

  Произведено в Китай.

  Преносим козметичен уред Йонофореза 9000

   

  Инструкции за безопасност:

  Моля прочетете инструкциите за безопасност, за да можете да използвате този уред безопасно и правилно.

   

  1. Изключвайте уреда от контакта, когато не го използвате. Винаги хващайте щепсела, докато го изваждате от контакта, а не го изключвайте чрез дърпане на кабела. Това може да доведе до пожар и авария.
  2. Не повреждайте и режете кабела. Не навивайте захранващия кабел около уреда. Това може да предизвика пожар или токов удар. Ако кабелът е повреден или се загрява, не използвайте уреда.
  3. Не използвайте уреда, ако щепселът е повреден.
  4. Не използвайте уреда в близост до лесно запалими материали, като бензин, разредител за боя, спрей и т.н. Това може да предизвика експлозия или пожар.
  5. Не използвайте уреда, докато ръцете ви са мокри.
  6. Не поставяйте уреда в близост до места изложени на вода или в пространства с висока влажност на въздуха.
  7. Съхранявайте уреда далеч от деца.

   

  Забележка:

  1. Не се опитвайте да ремонтирате или поправяте сами уреда
  2. Не се опитвайте да модифицирате уреда.
  3. Не заменяйте сами захранващия кабел.


  Внимание:

   

  1. Не използвайте уреда за други цели освен за тези, за които е предназначен.

  2. Не използвайте уреда, ако сте го изпуснали или повредили.

  3. Не използвайте уреда, когато температурата в помещението е под 0 градуса по Целзий или над 40 градуса.

  4. Не използвайте друг захранваш кабел и адаптер за уреда.

  1. Валяк
  2. Скоба за електрическа проводимост (слага се на китката на клиента)
  3. Дисплей за интензивността на електрическия ток
  4. Бутон за настройка на интензивността на електричеството
  5. Индикатор за зареждане
  6. Индикатор за включване на функцията хидратация
  7. Индикатор за включване на функция почистване
  8. Бутон за избиране на функцията хидратация
  9. Бутон за избиране на функцията почистване
  10. Включване/изключване
  11. Изход за скобата за електро проводимост
  12. Кабел за скобата за електро проводимост
  13. Електронни сфери

   

   

  Функции:

  Процедурата комбинира действието на галванизацията с инфилтриране на подхранващи или лечебни разтвори в кожата. Това се постига чрез прав (галваничен) ток с „+“  „-“ заряд.

  Сам по себе си галваничния ток оказва терапевтичен ефект върху кожата. В допълнение на това, активирайки йоните в разтвора, той позволява всички ценни субстанции да проникнат в дълбочина, където освобождават своето лечебно или подхранващо действие много по-концентрирано и ефективно, сравнено с други методи на инфилтрация.

   

  Работни инструкции:

  1. Сложете влажна кърпа на китката на клиента. После поставете скобата върху мократа кърпа.

  2. Натиснете бутона включване/изключване №10, след това ще премигнат индикаторите за функция №6 и №7

  3. Когато използвате процедурата за хидратация, използвайте електрическите сфери с лек натиск.

  4. Когато регулирате електрическия ток, той трябва да се регулира от най-ниските нива към по-високи. Увеличавайте постепенно нивата на електричество при допир с кожата на клиента.

  5. Когато използвате функцията почистване с електрическите сфери, трябва да сложите памук между сверите и около тях.

   

  Внимание: Уредът не трябва да се използва върху хора със сърдечни заболявания.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн