Меню
Количка

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
Продуктов код: 00560
Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001 Този практичен и ефективен уред предоставя възможността за прилагане на една от най-търсените и популярни козметични процедури - мезотерапия. Допълнително предимство на настоящия уред е, че той позволява манипулацията да бъде прилагана безиглено. Това я прави безопасна и щадяща кожата, но в същото вр..
Цена в брой:
138.00лв
138.00
Без данък: 138.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

  Този практичен и ефективен уред предоставя възможността за прилагане на една от най-търсените и популярни козметични процедури - мезотерапия. Допълнително предимство на настоящия уред е, че той позволява манипулацията да бъде прилагана безиглено. Това я прави безопасна и щадяща кожата, но в същото време не по-малко ефективна и високорезултатна, сравнено с класическите процедури като мезотерапия, електротерапия, йонофореза и ултразвук.

   

  Какво представлява Мезотерапията?

  Действа на принципа на йонофорезата. Под влияние на електрически импулс в клетъчната мембрана се образуват микроскопични отвори, които позволяват дълбоко проникване в структурата на кожата и инфилтриране на активни вещества. Стимулирайки  по този начин абсорбиращите функции на клетките, процедурата спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата (1200 часа).

  След третиране образуваните отвори се затварят,  без да останат никакви трайни наранявания по кожата. Това прави процедурата абсолютно безопасна и безвредна за кожата.

   

  Действие:

  *Мезотерапията спомага за премахване на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

  *Избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

  *Спомага за премахването на целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

  *Благоприятства лечението на акне

  *Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

  *Хидратира кожата в дълбочина.

   

  Начин на употреба:

  *Включете в захранването и пъхнете буксата в отвора на „Бутон“ 1

  *Нанесете козметичен продукт върху кожата

  *Завъртете „Бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда. Отново въртейки „Бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента коя степен е най-подходяща за него.

  *Третирайте

  *Време за процедурата – препоръчва се около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)

   

  Важно:

  По време на процедура, пациентът не трябва да носи никакъв метал по себе си ( бижута и други).

  След употреба, почистете добре диодната глава и уреда. Препоръчително е да не използвате продукти с алкохол.

  Процедурата не е подходяща за хора, страдащи от епилепсия; сърдечни заболявания (като аритмия и др.); ракови заболявания; бременни жени; пациенти със тежки операции; страдащи от диабет.


  Уредът работи със захранващ кабел!

   

  Параметри:

  *100-240V,50/60HZ

  *12V,1000mA

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

   

  Прилагането на съвременните радиочестотни технологии в сферата на красотата, доведоха до това че процедурите вече да могат да се извършват безиглено.  Посредством свръх технологиите на проникване и високата енергийна точности може да се достигне директно до дермалния слой на кожата и вътрешността на клетките инвазивно. По този начин хранителните вещества и активните съставки в основата на клетката, се абсорбират по бързо от клетките и клетъчната мембрана. Уреда насърчава обмяната на веществата в кожата и поддържа кожата свежа и еластична.

  Безиглената мезотерапия:

  1. Кожата придобива деликатна текстура, чрез премахване на замърсяванията от порите и тъмните кръгове.
  2. Кожата възвръща своята еластичности и стегнатост. Уреда ще заглади фините бръчици и ще предпази кожата от увисване.
  3. Ще възстанови горния слой на кожата.
  4. Ще изравните тена на кожата си.
  5. Кожата ще се овлажните в дълбочина. Подходящ е за много суха и дехидратирана кожа.

   

  Как се използва: 

  1. Преди да използвате уреда, първо трябва да почистите  лицето си добре.
  2. Свържете уреда към електрическата мрежа.
  3. Пъхнете буксата в отвора на „бутон“ 1
  4. Завъртете „бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда.
  5. Отново въртейки „бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента  коя степен е най-подходяща за него.
  6. Време за процедурата – препоръчва се  около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)
  • Сините лъчи:  Те проникват в кожата до около 0.5 мм, имат успокояващo действия и анти акне ефект. Сините лъчи са подходящи за чувствителна, мазна и склонна към акне кожа. Лъчите регулирате състоянието на мастната секреция в кожата, по този начин ще предотвратите образуването на акне. От друга страна сините лъчи, активират клетките и подобряват кръвообращението.
  • Червени лъчи: Те проникват в кожата до около 8-10 мм. Червените лъчи са подходящи за всички типове кожа, те лесно достигат до дермата и така стимулират фибробластите. Това подпомага кръвообращението и обмяната на веществата в клетката.
  • Зелени лъчи: Зелените лъчи са в спектъра между сините и червените лъчи.  Те са подходяши за комбинирана кожа. Зелените лъчи подобрават наличието на клислород в кожата. По този начин се подобравя микроциркулацията в клетката.

        Внимание:

  1. Преди да поставите уреда върху кожата, уверете се че той е на минимална степен на интензивност. След това регулирайте интензивността до необходимото.
  2. По време на процедура, не трябва да носите никакъв метал по себе си (бижута и други).
  3. Избягвайте използването на уреда, ако имате рани по кожата.
  4. Уреда не трябва да се използва върху хора с инфекциозни заболяване и Епилепсия.  
  5. Уреда не трябва да се използва от хора с сърдечни заболявание. Особено сърху хора с пейсмеййкъри.
  6. Уреда не трябва да се използва от хора с онкологични заболявания.
  7. Уреда не трябва да се използва от бременни.
  8. Уреда не трябва да се използва от хора с диабет или такива които са преживели тежка операция.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн