Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00560
 • Код на продукта: Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001
 • Наличност: В наличност
 • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в четвъртък.
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  138.00лв.
 • Без данък: 138.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

Този практичен и ефективен уред предоставя възможността за прилагане на една от най-търсените и популярни козметични процедури - мезотерапия. Допълнително предимство на настоящия уред е, че той позволява манипулацията да бъде прилагана безиглено. Това я прави безопасна и щадяща кожата, но в същото време не по-малко ефективна и високорезултатна, сравнено с класическите процедури като мезотерапия, електротерапия, йонофореза и ултразвук.

 

Какво представлява Мезотерапията?

Действа на принципа на йонофорезата. Под влияние на електрически импулс в клетъчната мембрана се образуват микроскопични отвори, които позволяват дълбоко проникване в структурата на кожата и инфилтриране на активни вещества. Стимулирайки  по този начин абсорбиращите функции на клетките, процедурата спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата (1200 часа).

След третиране образуваните отвори се затварят,  без да останат никакви трайни наранявания по кожата. Това прави процедурата абсолютно безопасна и безвредна за кожата.

 

Действие:

*Мезотерапията спомага за премахване на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

*Избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

*Спомага за премахването на целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

*Благоприятства лечението на акне

*Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

*Хидратира кожата в дълбочина.

 

Начин на употреба:

*Включете в захранването и пъхнете буксата в отвора на „Бутон“ 1

*Нанесете козметичен продукт върху кожата

*Завъртете „Бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда. Отново въртейки „Бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента коя степен е най-подходяща за него.

*Третирайте

*Време за процедурата – препоръчва се около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)

 

Важно:

По време на процедура, пациентът не трябва да носи никакъв метал по себе си ( бижута и други).

След употреба, почистете добре диодната глава и уреда. Препоръчително е да не използвате продукти с алкохол.

Процедурата не е подходяща за хора, страдащи от епилепсия; сърдечни заболявания (като аритмия и др.); ракови заболявания; бременни жени; пациенти със тежки операции; страдащи от диабет.


Уредът работи със захранващ кабел!

 

Параметри:

*100-240V,50/60HZ

*12V,1000mA

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Техническо ръководство

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

 

Прилагането на съвременните радиочестотни технологии в сферата на красотата, доведоха до това че процедурите вече да могат да се извършват безиглено.  Посредством свръх технологиите на проникване и високата енергийна точности може да се достигне директно до дермалния слой на кожата и вътрешността на клетките инвазивно. По този начин хранителните вещества и активните съставки в основата на клетката, се абсорбират по бързо от клетките и клетъчната мембрана. Уреда насърчава обмяната на веществата в кожата и поддържа кожата свежа и еластична.

Безиглената мезотерапия:

 1. Кожата придобива деликатна текстура, чрез премахване на замърсяванията от порите и тъмните кръгове.
 2. Кожата възвръща своята еластичности и стегнатост. Уреда ще заглади фините бръчици и ще предпази кожата от увисване.
 3. Ще възстанови горния слой на кожата.
 4. Ще изравните тена на кожата си.
 5. Кожата ще се овлажните в дълбочина. Подходящ е за много суха и дехидратирана кожа.

 

Как се използва: 

 1. Преди да използвате уреда, първо трябва да почистите  лицето си добре.
 2. Свържете уреда към електрическата мрежа.
 3. Пъхнете буксата в отвора на „бутон“ 1
 4. Завъртете „бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда.
 5. Отново въртейки „бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента  коя степен е най-подходяща за него.
 6. Време за процедурата – препоръчва се  около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)
 • Сините лъчи:  Те проникват в кожата до около 0.5 мм, имат успокояващo действия и анти акне ефект. Сините лъчи са подходящи за чувствителна, мазна и склонна към акне кожа. Лъчите регулирате състоянието на мастната секреция в кожата, по този начин ще предотвратите образуването на акне. От друга страна сините лъчи, активират клетките и подобряват кръвообращението.
 • Червени лъчи: Те проникват в кожата до около 8-10 мм. Червените лъчи са подходящи за всички типове кожа, те лесно достигат до дермата и така стимулират фибробластите. Това подпомага кръвообращението и обмяната на веществата в клетката.
 • Зелени лъчи: Зелените лъчи са в спектъра между сините и червените лъчи.  Те са подходяши за комбинирана кожа. Зелените лъчи подобрават наличието на клислород в кожата. По този начин се подобравя микроциркулацията в клетката.

      Внимание:

 1. Преди да поставите уреда върху кожата, уверете се че той е на минимална степен на интензивност. След това регулирайте интензивността до необходимото.
 2. По време на процедура, не трябва да носите никакъв метал по себе си (бижута и други).
 3. Избягвайте използването на уреда, ако имате рани по кожата.
 4. Уреда не трябва да се използва върху хора с инфекциозни заболяване и Епилепсия.  
 5. Уреда не трябва да се използва от хора с сърдечни заболявание. Особено сърху хора с пейсмеййкъри.
 6. Уреда не трябва да се използва от хора с онкологични заболявания.
 7. Уреда не трябва да се използва от бременни.
 8. Уреда не трябва да се използва от хора с диабет или такива които са преживели тежка операция.

Коментари (1)

Добави ревю

    
 

Captcha