Меню
Количка

Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948

Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Изчерпан
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Продуктов код: 00568
Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948 Иновативен, високотехнологичен уред, който служи за анализиране и диагностиране  състоянието на кожата и косата. Уредът е лесен за употреба и оборудван с много екстри. -Опция за дистанционно настройване -LCD дисплей -2 бр. лещи с висока резолюция   Апаратът е изключително полезен в работата  на козметик..
Цена в брой:
281.00лв
281.00
Без данък: 281.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948

  Иновативен, високотехнологичен уред, който служи за анализиране и диагностиране  състоянието на кожата и косата.

  Уредът е лесен за употреба и оборудван с много екстри.

  -Опция за дистанционно настройване

  -LCD дисплей

  -2 бр. лещи с висока резолюция

   

  Апаратът е изключително полезен в работата  на козметика. Анализаторът помага за точното дефиниране характера и състоянието на кожата и косата. Благодарение на това, специалистът би могъл лесно и точно да предвиди нужните процедури, продукти или лечение, необходими за съответния клиент.

  *50х лещата служи за анализ на особеностите на кожа и симптомите, които показва. Изследвайки ги, специалистът може да определи типът кожа. При диагностицирането се следи за няколко основни параметри:

  -повърхността на кожата

  -до колко кожата е суха или склонна към омазняване

  -процесите на застаряване на кожата

  -склонност към акне

  -Чувствителност

  -пигментация

  *200х лещата се използва за определяне състоянието на косата и нейният тип. Симптомите, които се следят в този случай са: запушване на фоликула, склонност към омазняване/прекомерно омазняване, наличие на бактериални инфекции или други нарушения.

   

  Параметри:

  Напрежение: 110V / 220V - 50-60Hz

  Мощност: 13W

  Резолюция на снимката: 1000000 пиксела

   

  Измерване: 311223,5 см

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948

   

  Уредът позволява анализ и диагностика на кожата и косата.

  Чрез увеличаващите лещи, апарата позволява да видите недоловими за невъоръженото око аспекти от кожната повърхност и косъма, предоставяйки ясна и детайлна картина на анализирания участък.

   

  Начин на употреба:

  *Свържете уреда към компютър посредством  USB кабела

  *Инсталирайте програмата от приложения диск

  *Свържете уреда към захранването

  *Включете уреда от ON/OFF бутона и камерата (сканиращата леща) ще се активира.

  *Приближете я до желаното за анализ място. На монитора на вашия компютър ще се появи ясна увеличена картина на сканирания участък.

  *Получената картина може да сравните с приложената в комплекта таблица, съдържаща стандартен изглед на кожа и коса в нормиран вид (суха, нормална, мазна и т.н.). Ако нямате професионална подготовка и желаете прецизен и подробен анализ на получените резултати,  консултирайте се с професионалист.

  *Ако желаете да запечатате определен кадър (да направите снимка), натиснете бутон „frame-freeze”, намиращ се на дръжката на лещата. За да се върнете в нормален изглед, натиснете повторно бутона.

  *След употреба, изключете уреда и отстранете от захранването.

   

  Употреба на лещите:

  50х – за изследване на кожата; нейната склонност към изсушаване или омазняване; склонност към пъпки и други кожни  проблеми и проблеми с пигментацията

  200х – за изследване на косата; следи се за симптоми като запушване на фоликула, склонност към омазняване/прекомерно омазняване, наличие на бактериални инфекции или други нарушения.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн