Пароозонатор за коса

Изчерпан Пароозонатор за коса

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00146
  • Код на продукта: Пароозонатор за коса
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 399.00лв.
  • 280.00лв.
  • Без данък: 280.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
39.24 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


ПРОДУКТЪТ Е ПОСЛЕДНА БРОЙКА!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия фризьорски салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание преоценен Пароозонатор За Коса – ефикасна грижа за косата посредством силата на парата. Само сега, моделът е на нова намалена цена, тъй като е последна бройка.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.

 

Този уред е предназначен за професионално ползване във фризьорските салони. Употребява се при суха и изтощена коса. Функцията му е да освежава, да засилва кръвообращението на скалпа на главата, а оттам и растежа на здрава коса.

Пароозонаторът за коса се използва като начало на серия подхранващи процедури. След като косата е омекотена е със засилено кръвообращение на скалпа може да се премине към нанасяне на козметични продукти според проблема й. По този начин се осигурява пълноценно разгръщане на свойствата на козметиката, която се използва.

Много подходящ е при проблемна коса с пърхот и чупещи се крайчета. Резултата е красива коса, която е здрава и силна.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha