Меню
Количка

Пароозонатор - 713

Пароозонатор - 713
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Пароозонатор - 713
Продуктов код: URED-1341
Професионален Пароозонатор 713 Пароозонаторът е неизменна част от оборудването на всеки козметичен салон. Той генерира плътна струя топла пара, която има множество полезни действия върху кожата. Най-често се използва при дълбоко почистване на кожата, защото парата отваря порите и омекотява повърхностния слой, а това от своя страна спомага за према..
Цена в брой:
189.00лв
189.00
Без данък: 189.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Професионален Пароозонатор 713

  Пароозонаторът е неизменна част от оборудването на всеки козметичен салон. Той генерира плътна струя топла пара, която има множество полезни действия върху кожата. Най-често се използва при дълбоко почистване на кожата, защото парата отваря порите и омекотява повърхностния слой, а това от своя страна спомага за премахването на черните точки, мъртвите клетки, натрупаната мръсотия и остатъците от грим, както и за извеждането на токсините от кожата. Пароозонаторът стимулира циркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм на кожата.

  Модел 713 е с удобен и практичен дизайн.

  Разполага с въртящ се накрайник за пара, което позволява струята да се насочи в най-подходяща посока.

  Стойката е с колелца, благодарение на което уредът се мести лесно.

  Характеристики:

  - Функция за озон и антибактериално действие.

  - Метална стойка.

  - Корпусът и основата са изработени от пластмаса.

  - 2 бутона - ON/OFF и за включване функцията за озон.

  - Бурканът за вода е с вместимост 750 мл до максималното ограничение.

  - Изработен е от пластмаса.

  - Подвижна горна част на рамото с обхват от 180°.

  - Отвор с капаче за наливане на вода.

  - Дължина на кабела: 2 метра.

  Размери:

  • Минимална височина: 104 см
  • Максимална височина: 126 см
  • Рамо: 41 см

  Технически данни:

  • Волтаж : 220 - 240 V
  • Мощност: 750 W
  • Честота: 50 - 60 Hz


  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Пароозонатор 713

  Техническо ръководство

   

  Характеристики и функции за пароозонатора
   

  • Уредът е предназначен за направата на йонна пара, която може да ускори микроциркулацията на кръвта в кожата, подобрява влажността ѝ и има функция на стерилизация. 
  • Уредът има много благоприятно въздействие върху кожата.
  • Ако водата в уреда намалее, апаратът автоматично ще спре да работи.

   

  Монтажни стъпки
   

  • Отворете кутията, извадете двата метални крака и четирите колела, поставете колелата на металните крака.
  • Кръстосайте двата крака, поставете винта за фиксиране в центъра. Извадете основната тръба и я поставете в центъра на краката. След което я фиксирайте с монтажния винт.
  • Развийте винта за промяна на височината и поставете тръбата (32 мм. в диаметър) след това, затегнете добре винта.
  • Монтирайте уреда върху основната тръба като го фиксирате добре.

   

  Инструкции за употреба
   

  1. Хванете U образната скоба от неръждаема стомана, след което развийте монтажния винт на контейнера за вода.
  2. Леко наклонете скобата и контейнера за вода, за да го извадите. Напълнете с вода в рамките на допустимото и я монтирайте обратно върху уреда.
  3. Включете уреда към захранващата мрежа и натиснете бутона за включване. След около 5 минути парата ще започне да излиза от дюзата.
  4. Насочете главата на уреда към лицето на клиента, но разстоянието трябва да е поне 40-50 сантиметра от лицето на пациента.
  5. След приключване на процедурата изключете уреда от захранващата мрежа.
    

   

  Внимание:

  • Времето за работа с уреда трябва да се коригира в зависимост от вида на кожата на клиента, парата трябва да е насочена от брадичката нагоре.
  • Апаратът ще се изключи автоматично, ако водата в контейнера е прекалено малко. За да продължите процедурата с уреда, трябва да налеете вода в контейнера.
  • Препоръчително е една процедура трябва да трае 25 минути.
  • Използвайте уреда само по предназначение.
  • Ако захранващият кабел е повреден или скъсан, не използвайте апарата, а се свържете с оторизиран сервиз или квалифицирано за целта лице.
  • В никакъв случай не се опитвайте да разглобите или поправите уреда сами. Свържете с оторизиран сервиз или квалифицирано за целта лице.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн