Меню
Количка

Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B

Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Изчерпан
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707B
Продуктов код: 00471
Пароозонатор - Вапoзон с метален корпус модел NV1707B Пароозонаторът се използва за почистване на кожата. основната действаща сила е парата. Тя позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата.  Тя повлиява за намаляване на бръчките и спомага за отделяне на токсините Активирайки кръвната циркулация и хидратирайки кожата парата подобр..
Цена в брой:
299.00лв
299.00
Без данък: 299.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Пароозонатор - Вапoзон с метален корпус модел NV1707B

  Пароозонаторът се използва за почистване на кожата. основната действаща сила е парата. Тя позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата.  Тя повлиява за намаляване на бръчките и спомага за отделяне на токсините Активирайки кръвната циркулация и хидратирайки кожата парата подобрява метаболизма и обновяването на кожата.  Прониква в порите, омекотява кожата и почиства мазнините, остатъците от грим и черните точки. Спомага за отстраняване на мъртвите клетки, лекуването на петна по кожата, акне, подхранва кожата.  

   

  Този модел се отличава със своите ефикасност и здравина. Изключително функционален дизайн, специално разработен, за да бъде изключително издръжлив.

  Уредът има здрав метален корпус - гаранция за стабилност и издръжливост.

  Оборудван е с дълъг, въртящ се накрайник - за по-голямо удобство при работа

  Функция за регулиране на височината

  Време на работа: 25-30 минути

  Време за загряване: около 7 минути

   

  Препоръки:

  *Добре е бурканът да се почиства поне веднъж седмично

  *Не доближавайте уреда прекалено много

  *Не третирайте прекалено дълго

  *Водата трябва да бъде под  предупредителната линия

  *Използвайте дестилирана вода. Не използвайте други течности (масла, олио и др.)

  *Уверете се че машината е изключена и охладена преди да пълните или допълвате вода

   

  Технически параметри:

  Напрежение: 110V/220V

  Мощност: 750W (озоновата лампа 4W)

  Капацитет: 750 мл. вода

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Пароозонатор Вапoзон модел NV1707B

  Техническо ръководство
   

  Пароозонатор 1707В е изключително ефикасен и функционален козметичен уред, благодарение на който можете да извършвате една от най-търсените процедури на професионално ниво.

  Уредът се използва за почистване на кожата. Основната действаща сила е парата. Тя позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата.  Тя повлиява за намаляване на бръчките и спомага за отделяне на токсините  Активирайки кръвната циркулация и хидратирайки кожата парата подобрява метаболизма и обновяването на кожата.  Прониква в порите, омекотява кожата и почиства мазнините, остатъците от грим и черните точки. Спомага за отстраняване на мъртвите клетки. прилага се и при лекуването на петна по кожата, акне, подхранва кожата.  

  В резултат кожата е подновена, почистена в дълбочина, дишаща и ревитализирана. Здравето й е подобрено, еластичността възстановена, клетките подхранени и регенерирани.

  Манипулацията с Пароозонатор е сред най-предпочитаните процедури. Незабавният и облагородяващ ефект от третирането е една от причините за това. 

   

  Характеристики:

  Уредът има здрав метален корпус - гаранция за стабилност и издръжливост.

  Оборудван е с дълъг, въртящ се накрайник - за по-голямо удобство при работа

  Функция за регулиране на височината

  Време на работа: 25-30 минути

  Време за загряване: 10-15 минути

   

  Начин на употреба:

  1. настройте височината на уреда
  2. напълнете буркана с дестилирана вода - уверете се че бурканът е добре прикрепен към корпуса
  3. свържете към захранването и включете уреда; изчакайте парата се образува
  4. когато парата се генерира, включете озонатора (не включвайте ако няма пара)
  5. насочете правилно към клиента и третирайте
  6. след употреба изключете озонатора, след това уреда; изключете от контакта и изчакайте да се охлади

  !Като предпазна мярка, уредът ще се изключи сам, когато нивото на водата е под нагряващия елемент!

   


  Препоръки:

  • Добре е бурканът да се почиства поне веднъж седмично. При почистване не използвайте метални и абразивни материали
  • Не доближавайте уреда прекалено много. 
  • Не третирайте прекалено дълго
  • Водата трябва да бъде под  предупредителната линия
  • Използвайте дестилирана вода. Не използвайте други течности (масла, олио и др.)
  • Уверете се че машината е изключена и охладена преди да докосвате, пълните или допълвате вода

   

  Технически параметри:
  Напрежение: 110V/220V
  Мощност: 800W (озоновата лампа 4W)
  Капацитет: 700 мл. вода

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн