Пароозонатор - Вапозон - F-908

Изчерпан Пароозонатор - Вапозон - F-908

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00148
  • Код на продукта: Пароозонатор - Вапозон - F-908
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 399.00лв.
  • 299.00лв.
  • Без данък: 299.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
39.24 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


ПРОДУКТЪТ Е МОСТРА!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание преоценен козметичен уред – качествен професионален пароозонатор. Само сега, моделът е на нова намалена цена, тъй като е последна мострена бройка.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.


Пароозонатор с функции за вапоризация. Удобна стойка с маневрени колелца, позволяват преместването на уреда в зависимост от процедурите, които се извършват с него.

Основната задача на пароозонатора е да произвежда пара, която се използва за омекотяване на кожата и отваряне на порите й. Така почистването и подхранването й се извършва пълноценно и ефективно. Козметичните кремове или лечебните продукти се поемат в дълбоките слоеве на кожата, която остава мека и освежена.

Друга процедура, която може да се провежда с уреда е вапоризация. Нейната същност се изразява в произвеждането на водна струя под налягане, с която се постига механично действие върху кожата.

Уреда е с 1 година гаранция.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha