Меню
Количка

Пароозонатор - Вапозон - F-900D

Пароозонатор - Вапозон - F-900D
-14% Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Пароозонатор - Вапозон - F-900D
Продуктов код: 00147
Пароозонатор - Вапозон - F-900D Уредът е предназначен за ползване в козметичните салони. Има отделни бутони за топла пара и озон. Налична е функцията вапоризация. Има малък контейнер. Приложението на уреда е, както с подготвителен характер, така и със самостоятелен. Често се използва като начало на серия от процедури. След като кожата на клиента се..
Цена в брой:
299.00лв
299.00
349.00лв
Без данък: 299.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Пароозонатор - Вапозон - F-900D

  Уредът е предназначен за ползване в козметичните салони. Има отделни бутони за топла пара и озон. Налична е функцията вапоризация. Има малък контейнер.

  Приложението на уреда е, както с подготвителен характер, така и със самостоятелен. Често се използва като начало на серия от процедури. След като кожата на клиента се подложи на благотворното действие на парата, кожата му е омекотена и готова за почистване. Опитният козметик знае как да свърши работата по почистването и да пристъпи към нанасяне на подходящ за типа кожа продукт. Самостоятелно уреда може да се използва и за аромалечение. Известно е приложението на пароозонатора и при лечение на някои белодробни заболявания.

  Тегло на продукта – 7 кг.

   

  Уреда е с 1г. гаранция.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  Пароозонатор - Вапозон - F-900D

  Техническо ръководство

   

   

  Монтаж:

  Уверете се че всички части са налични, преди да започнете монтажа:

  • Пароозонатор - 1 бр.
  • Тръба- 1 бр.
  • Стъклен буркан - 1 бр.

  *За монтажа ще имате нужда от гаечен ключ (той не се включва в комплекта с принадлежностите към уреда).

   

   

   

  Забележка: Уверете се, че нагревателят не допира дъното на контейнера.

   

   

   

  Внимание:

  • Уверете се, че пароозонаторът работи нормално, преди да го използвате върху клиенти.
  • Когато добавяте вода в контейнера на пароозонатора, се уверете, че той е изключен от електрическата мрежа. Не добавяйте вода, докато уредът работи.
  • Изключвайте пароозонатора от електрическата мрежа, когато не го използвате.
  • Дръжте накрайника на пароозонатора на разстояние от 40 см. от вас при подготовка на уреда за употреба.

   

  Дръжте парата на разстояние от 40 до 60 см от лицето на клиента.

  За да стартирате уреда, натиснете бутона за старт на парата.

  • Внимание: Уредът ще започне да произвежда пара след 10 минути.

  За да стартирате озона, натиснете бутона за стартиране на озона.

  • Внимание: след като включите уреда, не гледайте в дюзата от която излиза парата.

  Време:

  Времетраене на процедурата: от 10 до 60 минути.

  • Внимание: когато количеството на водата в резервоара е по-малко от минималното, уредът ще спре да произвежда пара.

  Винаги преди да използвате уреда се уверявайте, че има достатъчно вода в резервоара.

  Технически характеристики

  Волтаж

  220V/ 50-60HZ

  Мощност

   800W

  Тегло

  7 килограма.

  Размери

  82- 102 см (без тръбата за пара)

  118- 138 см (с тръбата за пара)

  Вместимост на резервоара

  700 милилитра.

  Други

  Накрайникът за пара може да се върти на 180 градуса.

  На уреда му отнема 10 минути, за да загрее.

  Оптимално време за работа 45 минути.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн