Нагревател за парафин - Модел 248

Нагревател за парафин - Модел 248

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001339
  • Код на продукта: Нагревател за парафин - Модел 248
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в четвъртък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    99.00лв.
  • Без данък: 99.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

Нагревател за парафин - Модел 248


Парафиновата терапия е популярна козметична и спа процедура за подобряване вида и здравето на кожата. Парафинът действа омекотяващо и възстановяващо. Хидратира кожата и възвръща нейната еластичност. Парафинът действа като отваря порите и спомага изхвърлянето на токсините. Възстановява водния баланс на кожата и подобрява работата на мастните и потните жлези. Топлинният ефект, който оказва нагретият парафин засилва циркулацията на кръвта.
Парафиновата терапия е подходяща за различни части от тялото. Най-широко приложение има върху ръце, крака, лакти и други участъци, където кожата е склонна към загрубяване.
Ефектът от процедурата е подмладена, мека, еластична, заздравена и гладка кожа.
С нагревател за парафин 248, вие ще може лесно и бързо да подготвите парафина за процедура. Необходимо е просто да поставите съответното количество парафин в нагревателя, като се препоръчва да го нарежете на парчета, за да се разтопи по-лесно. Изчакайте неговото разтапяне и след като се уверите, че температурата на продукта е подходяща, пристъпете към употреба.
Уредът е с практичен дизайн, удобен и лесен за употреба. Изработен е от пластмаса, като вътрешният контейнер е метален. Оборудван с предпазен капак.

 

Функция за регулиране на температурата. Може да се настройва до 70 градуса.

 

Технически данни:

350W; 220-240V; 50/60Hz

Размери: 38х27х20 см.


Произведено в Китай

Техническо ръководство

Нагревател за парафин - Модел 248
Техническо ръководство 


Въведение
Парафиновата терапия има много благоприятни въздействие върху кожата. Тя я прочиства и овлажнява, като я прави много нежна и мека на допир. 
Процедурата с парафин може да премахне фините бръчици. Парафинът е богат на витамини, колаген и други полезни елементи за кожата. Парафиновата терапия може да се използва върху кожата на лицето, ръцете и краката.

Инструкции за употреба

•Поставете уреда на стабилна и топлоустойчива повърхност. Сложете парафина на малки парчета в уреда. Препоръчително е парафинът да бъде на малки парчета, защото това спомага по-лесното му разтопяване. 

•Включете уреда в захранващата мрежа и превключете копчето на позиция "MAX". Парафинът ще се разтопи за около 40-60 минути. След това върнете копчето в изходна позиция, уредът ще запази парафина разтопен. Температурата може да се регулира от 50°C до 65°C градуса. Преди да започнете процедурата, трябва много добре да почистите кожата. За да постигнете най-добри резултати, може да поставите овлажняващ лосион. 

•Преди да поставите ръката си в парафина, е желателно да проверите неговата температура. Може да поставите термометър в парафина или да сложите малко количество парафин на китката си. Ако температурата е прекалено висока, може да завъртите копчето в обратна посока, за да я намалите. 

•След като температурата е подходяща, потопете ръцете или краката си в парафина. Ако прилагате процедурата върху кожата на лицето, поставете парафина посредством четка. Трябва да нанесете около 5 слоя парафин върху кожата.

•За по-добри ефекти от процедурата, след като сте нанесли поне 5 слоя парафин, го покрийте с найлон (това може да бъде филио или найлонови ръкавици), след това поставете памучни ръкавици, чорапи или кърпа в зависимост от зоната, която третирате. 

•След около 20 минути, премахнете найлоновото фолио и почистете парафина от кожата.  

•След приключване на процедурата, изключете уреда от електрическата мрежа. 

Внимание: 
•Не прилагайте процедурата върху наранена кожа. 
•Не докосвайте дъното и страните на уреда, защото те са много горещи и могат да предизвикат изгаряния. 
•Веднага след като приключите процедурата с уреда, той трябва да бъде изключен от захранващата мрежа. 
•Ако захранващия кабел на уреда е повреден, не го включвайте в захранващата мрежа, а се обърнете към оторизиран сервиз за ремонт.

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha