Нагревател за парафин - Модел 228

Нагревател за парафин - Модел 228

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001338
  • Код на продукта: Нагревател за парафин - Модел 228
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в понеделник.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    89.00лв.
  • Без данък: 89.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

Нагревател за парафин - Модел 228

Професионален уред за нагряване на парафин, подходящ за козметични и спа центрове. Процедурите с парафин стават все по-популярни, поради ефикасното си действие за подобряване вида на кожата, омекотяване на нейната повърхност и стимулиране процесите на регенерация на клетките. Ефектът се състои в подобряване циркулацията на кръвта, засилване на метаболизма, успокоява напрежението в мускулите, редуциране на болки в ставите, редица козметични ползи за кожата и др.

Употреба:
*Подгответе парафина за нагряване като го разрежете на парчета, за да бъде разтапянето по бързо. Поставете го в нагревателя.
*Изчакайте парафина да се разтопи. По преценка добавете към него няколко капки етерично масло или друг козметичен продукт необходим за съответните цели на  процедурата
*Уверете се, че температурата е подходяща, след което пристъпете към употреба.

Характеристики на уреда
*Опция за поддържане на температурата
*Изработен от ABS пластмаса. Метален вътрешен контейнер
*Предпазен капак

Технически данни: 220-240V; 290W;50Hz

Размери: 35х20х17 см.

 

Произведено в Китай.

Техническо ръководство

Нагревател за парафин - Модел 228
Техническо ръководство 

 

Внимание: Обърнете внимание на следните мерки за безопасност:

1. След процедура изключете уреда от захранващата мрежа. 
2. Уредът трябва да се съхранява на сухо място, далече от деца. 
3. Преди употреба проверете дали захранващия кабел няма повреди.
Внимание: Ако е повреден или скъсан, в никакъв случай не го включвайте в захранващата мрежа.
4. Не поливайте или потапяйте уреда във вода или друга течност. Ако случайно това се случи, веднага го изключете от захранващата мрежа.

Инструкции за употреба: 
1. Поставете уреда на стабилна повърхност, която е топлоустойчива.  
2. Отворете прозрачния капак на устройството и поставете парафина в контейнера (не поставяйте големи парчета парафин в уреда, защото той се разтопява по-бавно).
3. След това включете уреда към захранващата мрежа. Ключът трябва да е в позиция "О", поставете прозрачния капак и завъртете ключа на положение "I". Червеният и зеленият индикатор на уреда ще светнат, това означава, че уреда е в режим на работа. След около 90 минути червената лампа ще изгасне, това означава, че парафинът в уреда е разтопен. След разтопяването на парафина, уреда автоматично ще спре да загрява. 
4. Разтопеният парафин не трябва да превишава "MAX" линията, нито да е под "MIN" линията, количеството парафин трябва да е между двете линии.
5. Преди процедурата свалете всички бижута и почистете ръцете внимателно. Преди да поставите ръката си в парафина, проверете дали температурата не е прекалено висока. Ако температурата на парафина е твърде висока, сложете ключа на "О". След като парафинът се охлади до желаната температура, може да започнете процедурата. 
6. Разтворете пръстите и поставете ръката си в парафина. След това плавно я извадете и пак я поставете. Трябва да повтаряте тази процедура около пет пъти, за да може да се натрупа слой парафин върху кожата. След това поставете еднократна найлонова ръкавица върху ръката и върху нея топлоизолационна ръкавица. Внимавайте, когато потапяте ръката си в уреда, защото дъното и стените са много горещи. 
7. След около 15 минути може да почистите парафина от ръцете. Точното време се определя от броя слоеве парафин върху кожата. Свалете ръкавиците и ги изхвърлете.
8. Ако имате изгаряния или рани по кожата, алергия, дерматологични заболявания или лошо кръвообращение, не използвайте уреда. Ако сте алергични към парафин, трябва да се консултирате с лекар. Прекратете процедурата, ако ви стане много топло или студено.
9. Когато приключите процедурата, завъртете ключа в положение "О" и изключете уреда от щепсела. Може да приберете уреда, след като парафинът в него се охлади.

Почистване и поддръжка:
1. Когато изключвате уреда от захранването, не дърпайте кабела. 
2. Не поставяйте остри предмети в уреда. Не драскайте или повреждайте контейнера. 
3. Не поставяйте парафина с опаковката в контейнера.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha