Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001625
  • Код на продукта: MX-M1
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в четвъртък.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 1410.00лв.
  • 989.00лв.
  • Без данък: 989.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
138.65 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 

 

Мултифункционален козметичен уред, съчетаващ едни от-най ефикасните функции за подмладяване, стягане и заздравяване на кожата. Уредът е изключително удобен за употреба. Оборудван е с комплект накрайници за всяка отделна процедура и функционален работен панел за задаване на необходимите настройки при работа. 

Уредът използва едни от най-ефективните технологии в козметиката за постигане на видими и трайни резултати. 

Практичната комбинация от функции, която модела предлага, замества цял набор от козметично оборудване, което би коствало много средства и работна площ. Ето защо, козметичен уред MX-M, със своя компактен и практичен дизайн, е идеалният избор за всеки професионалист, търсещ оптимално решение за своя бизнес.

 

Функции:

*Спрей кислородна и хидро терапия – процедурата осигурява интензивна и дълбока хидратация. Спомага да се повиши пропускливостта на клетките, благоприятствайки достъпа на пресен кислород до клетките. 

*Безиглена Мезотерапия – високо ефикасна процедура за инфилтриране на лечебни и козметични разтвори в дълбоките слоеве на кожата. При тази терапия, кожата се обработва със специални накрайници, чието действие предизвиква процесите Електроосмоза и Електропорация. Те довеждат до многократно увеличение на проводимостта на клетките и пропускливостта на кожата. Благодарение на това, лечебните съставки в козметичните коктейли проникват до нужната дълбочина и биват ефикасно абсорбирани, осигурявайки оптимална грижа за кожата.

*Терапия за околоочен контур – спамага за изглаждане на фините бръчки и стягане на кожата

*RF терапия – Процедурите с RF са изключително ефикасни за подобряване на контура, повдигане на кожата и възстановяване на естествената й еластичност. При този тип терапия се използва специален RF накрайник, който при допир с кожата генерира радиочестотна енергия. Прониквайки в подкожния слой, тази енергия бива абсорбирана от клетките и трансформирана в топлинна. Под нейното въздействие се засилват метаболизмът и кръвообращението, стимулира се синтезът на колаген

*Криотерапия – Успокоява и тонизира  кожата зачервяванията, облекчава зачервяванията, спомага за затваряне на порите.

*Лифтинг – ефикасно стягане и повдигане на кожата. Процедурата спомага да се изгладят фините бръчки и заличава следите от умора в зоната на очите. 

 

Накрайници:

*Спрей накрайник за кислородна терапия

*Накрайник за мезотерапия проводник

*Накрайник за мезотерапия „пистолет“

*Накрайник „лъжичка“ терапия на околоочен контур

*Накрайник за лифтинг

*RF накрайник

*Накрайник за криотерапия

 

Произведено в Китай

Техническо ръководство

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ – МОДЕЛ MX-M1

 

5D Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 е уред, предназначен за прилагане на подмладяващи терапии. Процедурите с него са подходящи при възраст 30+, когато кожата започва да изисква по-интензивна и специализирана грижа. Основен фокус на голяма част от процедурите е възвръщане и запазване младежкия вид на кожата, изглаждане на фините бръчки, стягане и повдигане, подобрение на контура.

 

Комбинацията от функции, която моделът предлага го нарежда сред най-популярните и практични решения за оборудване на козметични салони, които искат да предложат най-добрата подмладяваща грижа.

 

 

Функции:

 

*Уредът съчетава ефикасна радиочестотна технология за стягане на кожата (RF), криотерапия (студен чук), микродермабразио, спрей кислородна и хидро терапия, вакуум,  безиглена мезотерапия, терапия за околоочен контур, лифтинг.

 

*Процедурите с уреда стимулират по-активния синтез на нов колаген, благодарение на което значително се подобряват и повишават еластичността и здравината на кожата. Засилват се нейните регенеративни функции, фините бръчки са изгладени.

 

*Спрей кислородната и хидро терапия спомага за насищането на клетките с пресен кислород и хидратирането на кожата в дълбочина. Дишането на кожата се подобрява, клетките се активизират, ускорява се обмяната на веществата. Като резултат от терапията, могат да се наблюдават също: подобрение на тена; възвръщане на младежкия вид; заздравена, хидратирана и мека кожа.

 

*Чрез терапиите, основаващи се на действието на електрически импулс (мезотерапия, лифтинг, терапия за очи с лъжичка), се подобрява естествения синтез на колаген, кожата се стяга, фините бръчки се изглаждат.

 

*Функция вакуум със стъклени накрайници за лице, е ефикасен метод за почистване на кожата. Действието на вакуума ускорява циркулацията на кръвта, оказва дренажен ефект, подобрява функцията на лимфната система.

 

 

Накрайници:

 

 

*Пистолет за спрей кислородна и хидро терапия - посредством него, под високо налягане в кожата се впръскат вода, кислород,  хидратиращи и подхранващи субстанции 


 

*Стъклени накрайници за вакуум – за дълбоко почистване на пори, наслоени замърсявания и др.

 

Електродни накрайници

 

 

 

1.Накрайник електрод – поставя се в ръката на клиента, за да се затвори веригата. Използва се с накрайници 2, 3, 4.

 

2.Електродна лъжичка за околоочен контур – стимулира и заздравява тъканта в зоната на очите, ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата,  повишава еластичността на кожата, изглажда фините бръчки, елиминира умората, спомага за редуциране на торбичките и подпухналостта. 

 

3.Накрайник за лифтинг – изглажда бръчките, стяга и повдига кожата, спомага за редуциране на двойната брадичка, стяга кожата и намалява бръчките  в областта на очите, спомага за елиминиране на торбичките под очите.

 

4.Накрайници за Мезотерапия – процедурата спомага ефикасното и дълбоко инфилтриране на мезококтейли. Те представляват специализирани козметични и лечебни разтвори с различно предназначение, подготвени за специфичните нужди на всеки клиент. Действието на мезококтейлите може да е насочено към лечение на кожни заболявания, подмладяване, хидратиране, подхранване и др.  При процедурата се използва метод на инфилтрация, който позволява активните съставки в тези коктейли да бъдат усвоени максимално пълно. Под действието на електродния накрайник, пропускливостта на кожата  и клетъчната мембрана се увеличава, аквапорините се отварят. Благодарение на това, абсорбцията на активните вещества от клетката  се осъществява  много по-ефикасно и бързо.

 

 

*RF накрайник – радиочестотният лифтинг е изключително ефикасна процедура, която спомага за подмладяване и заздравяване на кожата. Радиочестотните вълни, генерирани от накрайника, достигат дълбоките слоеве на кожата, където се трансформират в топлинна енергия. Топлинната енергия стимулира регенериращите функции на кожата, подсилва тъканта, ускорява естествения синтез на повече колаген. Ефектът е по-стегната, повдигната и здрава кожа.  Видимо подмладена!

 

 

*Студен чук/Криотерапия – Успокоява и  тонизира кожата. Има стягащ ефект. Спомага за свиване на порите и успокоява зачервяванията и раздразненията.

 

 

Терапията с уреда се препоръчва при:

*Мазна кожа и разширени пори
-насърчава синтеза на кератин, почиства кожата, активира клетките, стяга кожата и избистря тена

*Кожа с проблемен или неравномерен тен
-стимулира кръвообращението, ускорява доставката на хранителни вещества и кислород до клетките

*Зряла  и/или отпусната кожа; суха кожа; за изглаждане на фини линии и бръчки
-лифтинг ефект, повдига и стяга кожата, подобрява хидратацията, стимулира регенерацията на клетките, насърчава синтеза на колаген, възвръща сиянието и младостта на кожата.

*Тъмни кръгове, торбички и бръчки в зоната на околоочния контур

 

 

Работен панел:

 

 

1.Настройка на интензитета за RF
2.Избор на работен режим
3.Настройка на интензитета за функциите с електрически импулс
4.Настройка на време за процедура
5.Бутон за Старт и Пауза на процедурата
*Настройка за интензитет за накрайник Студен чук.

 

 


 
1.Вакуум
2.Спрей
3.Настройка на интензитета за Спрей
4.Бутон за включване/изключване на Вакуум и Спрей
5.Вход за захранващ кабел
6. Бутон за включване/изключване на уреда
7.Вход за накрайник – електрод за Мезотерапия
8.Вход за накрайник – пистолет  за Мезотерапия
9.Вход за накрайник Електродна лъжичка
10.Вход за накрайник за лифтинг
11.Вход за накрайник Студен чук
12.Вход за RF накрайник

 

 

Поддръжка на уреда:

*Съхранявайте на сухо и проветриво място. Пазете от всякакъв допир до вода или влажна повърхност. Не разливайте вода върху уреда.

 

*Пазете от изпускане или удар.

 

*Уредът работи с компютърен чип. Моля, съхранявайте и използвайте на достатъчна дистанция от източници на радиочестотна и електромагнитна енергия (като микровълнови фурни, сешоари и др.). Ако уредът се намира в близост до подобни източници, може да възникнат смущения, например: внезапно спиране на уреда по време на работа, премигане на дисплея и др. Ако това се случи, моля при възможност отдалечете уреда и/или рестартирайте като изключите и включите отново. 

 

*Моля, редовно почиствайте повърхността на уреда с подходящ препарат. Не използвайте препарат на киселинна или алкална основа.

 

*Редовно почиствайте и поддържайте уреда и аксесоарите. При почистване, не допускайте вода или други течности да попаднат във вътрешността на уреда, тъй като това би могло да го увреди.

 

*Ако уредът е извън употреба за продължителен период от време, покрийте го с прахо – и водоустойчив материал. Препоръчва се да включвате уреда поне веднъж на 15 дни, оставяйки го да работи за около час, за да избегнете амортизиране на компонентите му.

 

*Накрайниците на уреда са чупливи и деликатни. Бъдете внимателни при работа с тях. Не дръжте накрайниците за кабела – това може да разхлаби връзките и да предизвика късо съединения.

 

*След всяка употреба почиствайте накрайниците с подходящ препарат, след което ги подсушавайте. При почистване, не допускайте попадане на вода или други течности във вътрешността на накрайниците. 

 

*След приключване на всяка процедура, изключвайте накрайниците, като зададете интензитет 0. 

 

*При изчерпване на козметичният продукт в накрайника за спрей процедури, налейте чиста вода в резервоарчето. Тя ще отмие остатъците от козметичният продукт и ще спомогне изпръскването им. 

 

*След приключване на работа с Вакуум и Спрей функциите, моля изключете ги, посредством бутона, предназначен за тях.

 

 

Процедурите с уреда да НЕ СЕ прилагат при:

-наранявания по кожата
-хора, страдащи от епилепсия
-хора със сърдечни заболявания
-хора с пейстмейкър 
-хора с ракови заболявания
-хора, страдащи от заразни кожни или други заболявания
-бременни
-хора, преминали сериозни операции
-хора, страдащи от диабет
-наличие на метални импланти

 

 

Техническа информация:

Волтаж : 110V / 220V
Мощност: 80W
Размер с опаковка: 44 x 45 x 29 cm
Тегло:  8 KG

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha