Меню
Количка

Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970

Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Изчерпан
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970
Продуктов код: 00868
Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970   Функции: -Вапозон – за терапия с пара -Озонотерапия - за дезинфекция -Дарсонвал -Релаксиращ масаж -Мезотерапия за лице -Мезотерапия за тяло -Анодна галванизация -Катодна галванизация -Йонофореза -Ултразвук за лице -Ултразвук за тяло -Игла за ултразвуков инфилтрат -Вакуум -Вакуум масаж -Спрей -Тон..
Цена в брой:
3,800.00лв
3800.00
Без данък: 3,800.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970

   

  Функции:

  -Вапозон – за терапия с пара

  -Озонотерапия - за дезинфекция

  -Дарсонвал

  -Релаксиращ масаж

  -Мезотерапия за лице

  -Мезотерапия за тяло

  -Анодна галванизация

  -Катодна галванизация

  -Йонофореза

  -Ултразвук за лице

  -Ултразвук за тяло

  -Игла за ултразвуков инфилтрат

  -Вакуум

  -Вакуум масаж

  -Спрей

  -Тонизиране

  -Студен чук

  -Топъл чук

  -Лампа Лупа

  -Лампа Уудс

  -Микродермабразио за лице

  -Микродермабразио за тяло

  -Лимфен дренаж

  -Електрокоагулация

  -Отстраняване на петна по кожата

  -Пилинг (Кавитация)

  -Сонофореза (Ултразвук)

  -Вибромасаж

   

   

  Мултифункционален козметичен комбайн, който съчетава действието на голям брой основни уреди, необходими в козметиката.

  Този невероятен козметичен комбайн предлага възможност да извършвате най-модерните и търсени козметични процедури, като в същото време ви спестява място и средства.

  Всички 27 функции, за лице и тяло, са съчетани в един стилен, практичен и компактен дизайн.

  Моделът е идеално решение за всеки салон или спа център,особено за тези с по-малка площ.

   

   

  Безплатна доставка за цялата страна!

  Срок за доставка – до 15 работни дни!

   

  Произведено в Китай.

  Мултифункционален козметичен комбайн 27 в 1 PA8970

  Ръководство за употреба

   

   

  Дарсонвал

  I Принцип на действие
  Дарсонвалът се основава на високочестотен ток. Към уреда има високочестотна сонда и стъклена тръба. В сондата има преобразувател за увеличаване на волтажа.
  От едната страна на сондата има електрически проводник, който се свързва към уреда. След стартирането на уреда се образува ток с високо напрежение и висока честота. Този ток се предава по стъклената тръба. В стъкления електрод има хелий и неонов газ, които могат да генерират синя или розова светлина, както и да се издава звук. Тази светлина може да разшири или стесни кръвоносните съдове, да йонизира кислорода към озон, като по този начин стимулира кръвообращението, стерилизира и намалява възпаленията.


  II. Функции
  1. Ускорява циркулацията на кръвта, укрепва работата на лимфата, подхранва кожата, спомага за изхвърляне на токсините. 
  2 Укрепва клетъчния метаболизъм, помага на кожата да диша и спомага отделителните ѝ функции.
  3 Осигурява топлина на кожните влакна, подобрява състоянието на кожата, спомага за подхранването ѝ. 
  4 Стерилизира и намалява възпаленията, спомага за заздравяването на рани, укрепва имунитета на кожата.

   

  III. Инструкции за работа
  1 Индиректна електро терапия

  (1) След като сте я стерилизирали, поставете стъклената тръба във високочестотния накрайник и затегнете.
  (2) Клиентът трябва да нанесе на ръката си талк/пудра и да хване стъклената тръба. Включете уреда и оставете токът да премине през тялото.
  (3) Козметикът може да направи масаж на клиента, като движенията започват от шията към брадичката, от бузите към челото. 
  (4) Настройте интензитета на нула. Изключете уреда и извадете стъклената тръба. 
  Този метод стимулира влакната в тъканта, запазва и възстановява еластичността на кожата. Особено подходящ е за отпусната и повяхнала кожа.

   

  2. Директна електро терапия

  (1) Нанесете подхранваща козметична емулсия или крем върху кожата. Поставете стъклената тръба върху челото и включете уреда. 
  (2) Използвайте стъклената тръба, за да масажирате лицето. Движенията може да образуват спирала или “Z”. Редът е – чело – основна част на носа – странични части на носа - дясна буза – брадичка – лява буза – основна част на носа – странични части на носа – чело.
  (3) Настройте интензитета на нула. Изключете уреда и извадете стъклената тръба. 
  Този метод стимулира директно подхранване на кожата, разграждат се мазнините. Подходящ за мазна кожа.

  3. Електро терапия Искра

   

  (1) Използвайте стерилен тампон, за да покриете очите на клиента. Включете уреда, настройте интензитета. Третирайте възпалената зона. Времето за третиране не трябва да е повече от 10 секунди. 
  (2) Докоснете кожата със стъкления накрайник, ще се появи искра. Нормално е, ако се появи усещане за изтръпване на кожата.
  (3) Настройте интензитета на нула. Изключете уреда и извадете стъклената тръба. 
  Този метод има силно стерилизиращо действие, ускорява се заздравяването на рани. Подходящ е за лечение на отоци, възпаления и наранена кожа.

   

   

  IV. Съвети и забрани

  1. Когато използвате метода Електро терапия Искра върху нежна/чувствителна кожа, трябва да я покриете с муселин (фин памучен или копринен плат). Оставете електрическият ток да проникне в кожата през плата. По този начин се намаля електрическата стимулация на кожата.
  2. Забранено е уредът да се прилага при бременни жени, както и при хора с метални импланти в тялото. 
  3. Преди работа, първо поставете стъклената тръба в устройството и тогава го стартирайте. Интензитетът трябва да се настройва от ниски към по-високи нива. Когато приключите работа, настройте интензитета на нула.
  4. Преди процедура, използвайте мокри памучни тампони, за да покриете очите на клиента или го помолете да стои със затворени очи. Когато прилагате метода Електро терапия Искра, продължителността на третиране не трябва да е повече от 10 секунди за 1 част.
  5. Процедурата не трябва да се прилага върху петна.

   

  Ултразвук

  Принцип на действие
  Технологията на ултразвука в козметиката е въведен през 80-те години. Методът стана популярен заради широкото си приложение и бърз ефект, както и заради оздравителните си функции и лесната употреба. Превърна се в най-популярния и практичен уред в областта на козметиката.
  С развитието на технологията, новото поколение козметични уреди с ултразвук се въведоха на пазара.
  1. Механична функция: използвайки механични вибрации (300 милиона в секунда), които се разпространяват в цялото тяло, се образува клетъчен масаж. Също се подобрява клетъчният метаболизъм и циркулацията на кръвта, клетките се активират, кожната тъкан се поддържа подхранена, кожата става блестяща и еластична.
  2. Затоплящ ефект: променят се функциите на кръвоносните съдове и процесите на метаболизма, действа върху кръвообращението, спомага за облекчаване на болката. Също може да отпусне напрегнатите мускули.
  3. Химическа функция: ултразвуковите вълни имат стимулиращ ефект и ускоряват метаболизма. Също могат да променят нивата на pH към алкалност, както и да подобрят пенетрацията на лекарства, за да се увеличат дезинфекциращите им свойства.

   

  Функции на ултразвука:
  1. Спомага за премахване на тромби и червени петна; 
  2. Премахване на белези: ултразвуковите вълни не само разграждат съсиреците, но също подобряват метаболизма и циркулацията на кръвта и така се спомага за премахване на белезите. Ефектът е по-добър, ако комбинирате ултразвуковата терапия с подходяща козметика. Нормално е да се правят 10 процедури в един период на лечение. 1 процедура се прави на всеки 2 дни.
  3. Премахване на петна по кожата: комбинирайте ултразвуковата терапия с подходящи лечебни и козметични продукти или с високо концентриран витамин C, за да премахнете ефективно петната/пигментацията. 
  4. Премахване на лунички: ултразвуковите върни разрушават мембраната на клетките на луничките и предотвратяват появата на подкожни образувания. През един период на лечение се правят по 10 процедури. Трябва да има поне една седмица почивка, преди започването на нов период.
  5. Премахване на бръчки, лифтинг: използвайки механичната функция за масаж на ултразвука, се стимулира кръвообращението и метаболизма. По този начин се премахват фини бръчки и белези.
  6. Премахване на торбички под очите и тъмни кръгове: чрез механичния масаж на ултразвука се ускорява кръвообращението и лимфната циркулация. Генерира се затоплящ ефект, разграждащ мазнините, и се увеличава подкожната абсорбация. По този начин се намалява излишното количество вода и мазнини и се премахват тъмните кръгове около очите и торбичките. Масажирайте проблемната зона внимателно в посока структурата на кожата. Не докосвайте очите и горния клепач с накрайника.
  7. Лечение на отоци и белези: използвайте уреда за ултразвук заедно с подходящ козметичен или лечебен продукт, за да третирате проблемните зони. Масажирайте за около 1 минута. Така ще предотвратите образуването на белези, докато отокът премине.
  8. Третиране на загрубяла кожа: използвайте уреда заедно с глицерин, течен парафин или друг подходящ продукт. Масажирайте кожата, за да увеличите ефекта от процедурата.
  9. Подобряване състоянието на кожата.

   

  Забрани
  1. Да не се използва от хора с остеопороза.
  2. Да не се използва от хора с кожни проблеми.
  3. Да не се използва от хора с психически заболявания.
  4. Не докосвайте очите и зоната непосредствено до тях с накрайника.
  5. Да не се прилага в зоната на гърдите, краката и корема при бременни жени.
  6. Не се прилага върху протези.
  7. Да не се използва от хора с вътрешни болести в областта на корема и гърдите.

  Инструкции за работа
  1. За третиране на лице използвайте големия накрайник. Третиране за 15 минути.
  2. Малък накрайник – за околоочната зона. По 5 минути за всяко око.
  3. Продължителността на процедурата, интензитетът и режимът на вълната зависят от типа кожа. 
  а Много суха кожа, зряла, с петна: продължителност 13-15 мин.; интензитет 3-5; режим на вълната – равномерен/продължителен.
  b. Суха кожа, с червени петна и наранени капиляри: Продължителност 10-12 мин.; интензитет 3-4; режим на вълната – равномерен/продължителен.
  c. Нормална кожа, Здрава кожа.
  d. Мазна кожа: продължителност 8 мин.; интензитет 3-5; режим на вълната – равномерен/продължителен.
  e. Акнеична кожа: продължителност 8-10 мин.; интензитет: 3-4; режим на вълната – пулсиращ.
  f. Чувствителна кожа: продължителност: 6-8 мин.; интензитет: 2-3; режим на вълната – пулсиращ.
  g.  Третиране на зоната около очите (за всяко око): продължителност: 4-5 мин.; интензитет: 1-3; режим на вълната – пулсиращ.
  Движете накрайника със спираловидни движения (чело, лява част на лицето, дясна част на лицето, брадичка; по 2 минути за всяка част).


  Забележки:
  1. Преди процедурата почистете лицето на клиента и нанесете достатъчно количество крем.
  2. Процедурата трябва да е в рамките на 15 минути. Настройте интензитета според типа кожа.
  3. Когато използвате уреда върху чувствителна кожа, трябва да настроите интензитета на по-ниски нива. Продължителността на процедурата трябва да 10 мин., веднъж седмично.

   

  Уред за премахване на петна (Ултразвук)


  Уред за премахване на петна чрез високочестотен ток. Действа върху увредените клетки на епидермиса, чрез което се премахват всички видове петна по кожата на лицето, като старчески петна, лунички, татуировки, бенки и др. Ефектът е видим, няма кървене или белези след процедурата.

  Инструкции за работа
  1. Дезинфекцирайте кожата (с продукт със 75 % алкохол/спирт)
  2. Включете в захранването. Включете уреда в съответната букса. 
  3. Включете уреда и настройте интензитета на подходяща степен. 
  4. Вземете уреда и внимателно докосвайте петното и одръпвайте, докато видите, че меланинът се отделя. 
  5. Дезинфектирайте лицето с медицински продукт. 


  Внимание:
  1. Преди употреба уредът и лицето на клиента трябва да са почистени и стерилизирани.
  2. След всяка употреба изключвайте уреда от захранването. Почиствайте и стерилизирайте след всяко ползване.
  3. При процедурата не натискайте накрайника. Използвайте само за препоръчителната продължителност, за да избегнете изгаряне на кожата.
  4. Ако петното не се премахне от първата процедурата, изчакайте образувалата се коричка да падне, преди да третирате отново.
  5. Препоръчително е да не се третират повече от 5 петна при една процедура.
  6. След процедура е препоръчително клиентът да не мокри третирания участък до 22 часа. Не трябва да консумира храна с джинджифил или друго с тъмен цвят.
  7. Не махайте образувалата се коричка. Тя трябва да падне сама, за да се избегнат инфекции и образуване на белези.
  8. Клиентът не бива да излага третираните участъци на директна слънчева светлина.

   

  Диамантено микродермабразио

  I Принцип на действие
  Ексфолира се горният слой на кожата чрез истински диамантени кристали върху върха на накрайника. Едновременно се премахват мъртвите клетки по стерилен и контролиран начин. За разлика от традиционното микродермабразио, при диамантеното не се използват кристали или други абразивни елементи, които могат да предизвикат раздразнения и реакция на кожата. Вместо това, този иновативен уред предлага хипоалергично третиране, използвайки диамантени кристали за ексфолиране на всяка част от кожата. Дори след една процедура ще започнете да усещате кожата по-мека, гладка и чиста. При редовна употреба, уредът има чудесно действие върху всички типове кожа. Може да се използва върху лицето, шията, деколтето и върху цялото тяло за по-млада и гладка кожа. Резултатите са видими веднага.


  II Компоненти и сглобяване

   

  III Инструкции за работа
  1. Свържете накрайника.
  2. Изберете подходящ диамантен връх и поставете филтъра в него. Затегнете го към дръжката.

  Внимание:
  А) Ако по време на процедурата всмукването не е достатъчно силно, сменете филтъра. Според различните типове кожа и третирания участък, има нужда от различно количество филтър. Филтърът трябва да се презарежда при всяка употреба. 
  B) Има големи и малки диамантени върхове. За по- плътна и груба кожа първо използвайте големите, а после по-малките.
  3. Настройте степента на всмукване при по-тънка кожа и третиране на малки участъци. Например за зоната около очите, степента трябва да е настроена на най-ниската.
  4. Преди процедура, първо тествайте върху ръката си. Третирайте лицето на части – лява и дясна страна, горна и долна част. Движете диамантения връх както е показано на изображението. Не задържайте върха на едно място върху кожата за повече от 15 секунди.

   

   

  Йонофореза

  Подобрява способността на активните молекула да проникнат в кожата. Има много и широкообхватни ползи: повишава абсорбиращите функции на кожата, намалява бръчките и нормализира кожата. Дълбока пенетрация на активни субстанции със специално приложение за йонофореза.

  Инструкции за работа
  1. Включете захранващия кабел и другите части отделно. Козметикът трябва да държи накрайника за йонофореза, а клиентът да хване металната дръжка.
  2. Настройте интензитета.
  3. Изберете катоди и аноди според нуждите на клиента. Когато бутонът е настроен на +, означава, че накрайникът е с позитивен, а металната дръжка е с негативен заряд. По това време може да нанесете крем върху лицето. Когато бутонът е настроен на –, накрайникът е с негативен заряд, а металната дръжка е с положителен. Козметикът може да използва мек тампон с дестилирана вода към накрайника. Дълбоко почистване кожата на клиента, премахване на омазняването и мръсотията.
  4. След процедура изключете уреда и го дезинфекцирайте.

  Забележки:
  1. Не бива да се използва при алергична кожа и такава с рани.
  2. Не бива да се прилага при бременни жени и хора със сърдечни заболявания.
  3. Памучният тампон, който използвате, трябва да е мокър.
  4. Преди процедура уредът трябва да е чист.
  5. Съхранявайте на сухо място.
  6. Махнете всички бижута и метални елементи преди процедурата. 
  7. Изберете подходящ козметичен продукт.

   

  Мезотерапия

  Безиглената мезотерапия е високоефективна, неинвазивна и безопасна процедура, която напълно премахва нуждата от традиционната процедура, за която се използват микроигли. Използва електропорация и електроосмоза, за да подхрани клетките в дълбочина, осигурява лимфен дренаж, ускорява метаболизма, подобрява кръвообращението и лимфната циркулация. Така намалява бръчките, избелва кожата, поддържа хидратацията, намалява целулита, разгражда мазнините, намалява теглото. Спомага за дълбоко и ефективно абсорбиране на козметичните продукти, съкращава времето за лечение.

  Принцип на работа
  Основава се на технологията на електропорация и електроосмоза, без никакви игли, отваря AQP, доставя нужните на кожата хранителни вещества, третирайки всички кожни проблеми. Подхранващите вещества се абсорбират бързо и ефективно, ускорява метаболизма на кожата, поддържа кожата еластична. AQP е главният канал за проникване и извеждане на вода в клетките.

  Какво е електропорация и електроосмоза?
  Електропорация: действа директно върху кожата, моментално повишава степента на пенетрация в кожата. Чрез електрически импулс се образуват отвори в липидните клетки, в същото време хидрофилни молекули, които не са били абсорбирани естествено, могат да проникнат в клетките. След като веднъж са образувани отворите, те ще останат за няколко секунди или минути, в зависимост от дължината на електрическите импулси.
  Електроосмоза: действа основно върху молекулите на субстанциите, които се използват, спомагайки свободно да пенетрират дълбоко в кожата. Еднакво заредените частици се отблъскват, така че процедурата произвежда позитивен ток върху позитивно заредените молекули на подхранващите субстанции и те се вкарват в тъканта.
  В същото време негативно заредената молекула също ще проникне в кожата.

  Функции: 
  Премахване на лунички и избелване на кожата: създава отвори в клетките, без образуване на рани, абсорбират се подхранващите вещества, влияе върху метаболизма на клетките, насърчава възобновяването на клетките.
  Премахване на бръчки: електрически заредените подхранващи вещества се пенетрират директно в дълбоките слоеве на кожата. Клетките се възобновяват, премахват се бръчките в дълбочина.
  Лечение на акне: чрез електрически импулси, веществата против акне се вкарват директно до проблемните зони, премахва или предотвратява появата на акне и инфекцията на рани.
  Хидратира: вкарва хидратиращите продукти в дълбоките слоеве на кожата, доставя достатъчно вода до клетките, предотвратява кожните проблеми, причинени от липсата на достатъчно хидратация.

   

  Пароозонатор – Озон

  Функции:
  * Ускорява циркулацията на кръвта и доставя вода до клетките.
  * Разширява порите и почиства в дълбочина.
  * Премахва мръсотията и натрупванията.
  * Намалява възпаленията и дезинфекцира раните.
  * Подобрява метаболизма на кожата и я подмладява.

  Процедура:
  I Използвайте мерителна чаша, за да налеете дестилирана вода през отвора за наливане.  
  II Свържете кабела и проверете захранването.
  III Натиснете червеното копче. След 5 до 6 минути ще започне да излиза пара. Това е обикновената пара. След това натиснете зеленото копче и уредът ще започне да генерира пара с озон. 
  IV Покрийте очите с мокри памучни тампони. Не насочвайте парата директно към лицето, преди да е станала плътна.
  V Настройте накрайника за пара на подходящо разстояние от лицето на клиента, съобразявайки се с типа кожа. Парата трябва да покрива лицето, започвайки от долната към горната част.
  VI Изключете уреда след употреба.

   

  Продължителност на процедурата и разстояние:
  Продължителността на процедурата и разстоянието между накрайника за пара и лицето се определят в зависимост от типа кожа на клиента.
  (1) Нормална кожа: разстояние 25-30 см; време (пара с озон) 3-5 минути.
  (2) Мазна кожа: разстояние 20-25 см; време (пара с озон) 5-8 мин.
  (3) Възпалена кожа: разстояние 20-25 см; време (пара с озон) 8-10 мин.
  (4) Суха кожа: разстояние: 30-35 см; време (пара с озон) 3 мин.
  (5) Чувствителна кожа: 35 см; време (нормална пара) 5-8 мин.
  (6) Петна по кожата: разстояние 30-35 см; време (нормална пара) 5-8 мин.
  (7) Телеангиектазия: разстояние 20-25 см; време (нормална пара) 5-8 мин.

  При всички методи за третиране с озон максималното време трябва да е в рамките на 10 до 15 минути. Не превишавайте 15 минути.

  Внимание:
  1. Избягвайте парата да е насочена директно към ноздрите, защото може да причини проблеми с дишането или дискомфорт.
  2. Продължителността на процедурата трябва да е по-малко от 15 минути.
  3. Ако накрайникът за пара е разхлабен, може да го затегнете, както е показано на изображението.
  4. Периодично почиствайте контейнера за вода.
  5. Преди да налеете вода, първо изключете уреда. 
  a. след процедура изключвайте уреда.
  b. ако има запушване на накрайника за пара, сложете малко оцет и го оставете за 15 минути.


  Лампа Лупа


  Лесна за преместване и позициониране, лампата лупа включва изключителен увеличител и вградена система за осветление, което позволява да изследвате кожата в детайли.
  Употреба:
  1. Включете уреда в електрическата мрежа чрез кабела.
  2. Натиснете бутона on-off и насочете лампата към мястото, което се нуждае от инспектиране и третиране. 
  3. Настройте разстоянието между лампата и кожата. (забележка: по-добре е да използвате козметичен продукт на мястото, което ще инспектирате)
  4. След процедура изключете уреда с бутона on-off и извадете кабела от контакта.

  Внимание:
  1. В случай, че кабелът е повреден, за да избегнете риск, се свържете с производителя или търговеца, от който е закупен уреда, за поправка.
  2. Не поставяйте в помещения с висока влажност. Това може да причини късо съединение, пожар и други инциденти.
  3. В случай че има повреда или пожар, не използвайте уреда. 
  4. Не докосвайте уреда, ако е потопен във вода.
  Лампа на Ууд

  Иновативен начин за анализиране на кожата. Базиран на технологията за топография на кожата, уредът може да анализира нейното състояние, като се откриват и интерпретират кожни проблеми. Дава възможността да се идентифицират типовете кожа на лицето (комбинирани). Чрез уреда лесно могат да се открият проблеми и болести на кожата.
  Използвайки черна светлина се осветяват несъвършенствата и сухотата в кожата на клиента. Уредът дава възможността да се проучи кожата в детайли за минути. Значение на цветовете:

  Цвят и кожа:
  1. Бяло с циан: здрава кожа
  2. Жълто с циан: мазна кожа
  3. Лилаво с циан: суха кожа.
  4. Тъмно лилаво: здрава суха кожа
  5. Оранжево: мазна кожа с акне
  6. Светло жълто: акнеична кожа
  7. Кафяво и тъмно кафяво: пигментация
  8. Лилаво: чувствителна кожа
  9. Бяла флуоресценция: кожа с твърда и груба повърхност

  Употреба:
  1. Почистете кожата и поставете мокри памучни тампони върху очите.
  2. Насочете лампата към лицето на клиента. Разстоянието между лампата и лицето на клиента трябва да е 15-20 см и трябва напълно да се покрива лицето на клиента. Уверете се, че върху него не попада друга светлина.
  3. За да установите типа кожа, вижте цветът на светлината, която се отразява в лампата. 
  4. След процедурата преместете лампата настрани.


  Внимание:
  1. Преди процедурата покрийте очите на клиента с мокри памучни тампони. 
  2. Времето за изследване трябва да е по-малко от 2 минути.
  3. Уверете се, че разстоянието между лицето и лампата е по-малко от 15 см. 
  4. Процедурата не се прилага, ако лицето е мокро.
  5. За добра ефективност, използвайте уреда в тъмна стая.

   

  Вакуум и спрей

  I Принцип на работа Вакуум
  Когато въздушната помпа работи, се използва вакуум, с който се изсмуква мръсотията от кожата. Въздушната помпа образува силна циркулация на въздуха. Свържете бутилката за спрей към вентилационния отвор и така ще можете да впръсквате вода (с козметичен разтвор). Силата на вакуума може да се настройва според специфичните нужди на клиента.

  II Функции на вакуум и спрей
  (1) Премахва мръсотията от кожата и я оставя дишаща. Подобрява състоянието на кожата, спомага за нежността ѝ. 
  (2) Ускорява циркулацията на кръвта, доставя приток на кръв към белезите, подхранва кожата, стимулира лимфната циркулация, извежда токсините от кожата. 
  (3) Чрез спрея може равномерно да се напръска вода (може с козметичен разтвор) върху кожата, спомага за свиване на порите.

  III Основни аксесоари/инструменти
  Памучен тампон с дезинфектант, стерилен памук, вода с козметичен разтвор, уред за вакуум и неговите аксесоари.

  IV Инструкции за работа

  1. Вакуум
  (1) Стерилизирайте стъклената тръба и я свържете към държача.
  (2) Включете уреда и проверете силата на всмукване върху ръката си. Настройте силата според индивидуалните нужди на клиента.
  (3) Има няколко начина за извършване на вакуум: прекъсващ вакуум, постоянен вакуум, силен вакуум.
  Когато прилагате процедурата върху мазна или груба кожа, има нужда да използвате по-силен вакуум. 
  При чувствителна, слаба, зряла и отпусната кожа трябва да използвате по-слаб вакуум. 
  a. Прекъсващ вакуум. По време на процедура, използвайте средния пръст, като го поставяйте и отмествате от малката дупка за въздух на стъклената тръба. Извършвайте това по ритмичен начин, като често поставяте и отмествате пръста си. Вакуумът не трябва да е твърде силен. Този метод е подходящ за нежна, отпусната и тънка кожа.
  b. Постоянен вакуум. Дръжте средния пръст върху отвора на стъклената тръба за продължително време и после го отместете. Вакуумът е много по-силен. Този метод е подходящ за мазна, груба и плътна кожа. 
  c. Силен вакуум. Дръжте средния пръст върху отвора на стъклената тръба през цялото време. Поставяйте накрайника върху кожата и често го одръпвайте. Вакуумът трябва да е силен. Този метод е подходящ за мазна кожа, за третиране на носа и участъци с комедони.


  2. Спрей
  Свържете пластмасовата тръбичка с бутилката за спрей. Използвайте средния пръст и палеца, за да задържите бутилката. Използвайте показалеца, за да натиснете отвора за въздух на бутилката. По този начин се образува налягане вътре в бутилката, тогава може да използвате спрея. Впръсквайте разтвора/водата върху лицето на клиента от челото към брадичката, като по този начин се предотвратява попадане на течността в ноздрите.


  V Забележки
  (1) Не бива да движите накрайника за вакуум твърде бавно или да го задържате на една част за твърде дълго. 
  (2) За да настроите степента на всмукване според типа кожа, първо я тествайте върху ръката си. 
  (3) Съчетайте с пароозонатор.
  (4) Не прилагайте вакуума в зоната около очите, тъй като там кожата е много тънка. 
  (5) Преди да използвате спрея, клиентът трябва да затвори очите си. Започнете пръскането от челото в посока към долната челюст.


  Студен и топъл чук


  Уредът Топъл и Студен чук е проектиран по модерна технология. Създаден е на основата на технология, използвана в медицината, правейки го надежден и безопасен. Чрез действията си за охлаждане, повдигане на кожата, подмладяване на клетките, стимулиране кръвообращението, облекчаване на болката и др, вибрациите могат да изчистят тялото от мръсотията и излишните мазнини. С честота от 1 милион в секунда, вибрациите спомагат за избелване и омекотяване на кожата, както и за отслабване.
   

  А. Основни насоки за третиране на лицето.
  Движете уреда от центъра към страните, от горе надолу. Масажирайте както е показано на изображението.

   

  1. От брадичката към ушите.
  2. От брадичката към носа.
  3. От носа към слепоочията.
  4. От ъгъла на очите към слепоочията с нежни движения. Не прилагайте процедурата в зоната около очите.
  5. От средата на челото към страните.

  B. Основни насоки за третиране на тялото
  Движете уреда нагоре и надолу със спираловидни движения. За бюста, движете уреда с кръгови движения около гърдите или го движете в посока гръдните мускули. Масажирайте както е показано на изображението:


  Бутони Топъл Студен чук

  Ултразвукова шпатула

  Принцип на работа:
  Ултразвуковата шпатула е сред най-честите уреди, използвани от козметиците. Редовната употреба гарантира видими резултати в грижата за кожата на лицето. Уредът редува електрически вибрации (28000 в секунда) с механични вибрации (28000 в секунда). Вибрациите проникват в кожата и осигуряват масаж, както и почистване. В същото време клетките в дълбоките слоеве се активират. Ефективно се премахват петна, бръчки, пъпки, отстраняват се замърсяванията в порите, така че кожата изглежда по-бяла, сияйна, чиста и еластична.

  Инструкции за работа:
  1. Настройте бутон А25 на функция за ултразвукова шпатула (scrubber). Има малък бутон върху дръжката на уреда. натиснете го, за да пуснете уреда.
  2. Настройте бутон A13, за да регулирате интензитета (1-9). 
  3. Използвайте бутон A14, за да изберете режима на вълната.
  4. Почистете кожата. Дръжте шпатулата под ъгъл от 45 градуса с повърхността на кожата. Движете уреда както е показано на изображение 3.
  5. Ултразвук: Движете накрайника по кожата с движения напред и назад (изображения 1 и 2).


  Забрани:
  1. Не използвайте при хора с пейсмейкър.
  2. Уредът не бива да се използва при хора със следните състояния:
  (1) Сърдечни болести
  (2) Хемофилия
  (3) Неизлекувани рани
  (4) Други сериозни болести
  (5) При бременни жени
  (6) След пластични операции
  (7) Жени, родили наскоро
  3. Хора със следните състояния/заболявания трябва да се консултират с лекар, преди да използват уреда:
  (1) Диабетици
  (2) С дребна шарка
  (3) Алергичен дерматит
  (4) Астма

  Инструкции за смяна на шпатулата
  Ако шпатулата е повредена и има нужда да се замени, поради различната честота на вълните, следвайте тези инструкции, за да настроите подходяща честота за новата шпатула.
  1. Свържете новата шпатула. 
  2. Включете уреда.
  3 Настройте бутон А13 и бутон А25 по едно и също време. Дисплеят за време ще започне да мига.
  4. Настройте бутон А02, за да регулирате честотата. Стойността може да е от 68 до -8. Тествайте интензитета на шпатулата и режима на вълната, за да изберете най-добрата стойност. 
  5. След като сте приключили с настройката на честотата, натиснете бутон А25, за да запазите настройките и да излезете от настройването на честота за нова шпатула.

  Технически параметри: 
  Волтаж: AC 110V; 220V; 230V; 240V
  Честота: 50Hz; 60Hz
  850W
  Размер на пакета: 104х61.5х43 см.

   

  Инструкции за безопасност
  1. Не разглобявайте уреда. Всички ремонтни дейности трябва да бъдат извършени от професионалист.
  2. Не сглобявайте уреда и не работете с него, ако сте в близост до вода или ръцете ви са мокри.
  3. Извадете щепсела от контакта и се свържете с професионалист, в случай на следните обстоятелства.
  А. Върху уреда е попаднала вода.
  B. От уреда се издава необичайна миризма, излиза дим или се издава силен звук. 
  C. Кабелът е повреден.
  D. Уредът е паднал и е повреден.
  4. Не поставяйте нищо върху кабелите. Не поставяйте уреда на място, където някой може да стъпи върху кабела.
  5. Извадете захранващия кабел след работа за ваша безопасност.
  6. Не поставяйте нищо в жака на уреда. В противен случай може да се причини пожар или токов удар. Ако нещо попадне вътре в уреда, не се опитвайте да го извадите сами. Свържете се с професионалист.
  7. Не поставяйте уреда върху нестабилни повърхности, за да избегнете неговото падане/обръщане и причиняването на повреда.
  8. Производителят си запазва правото да извършва промени по това ръководство.

  Внимание:
  Ако захранващият кабел е повреден, трябва да бъде подменен от производителя или от професионалист, за да се избегнат рискове.
  Уредът не е предназначен за употреба от хора с намалени психически, сенситивни или ментални способности (включително деца) или такива с липса на знания и опит, освен ако те не са наблюдавани или инструктирани от хора, отговорни за тяхната безопасност.
  Да се пази от деца. 

   

   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн