Метална кушетка за масаж NO.VA iRON

Метална кушетка за масаж NO.VA iRON

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Преносима метална масажна кушетка на NO.VA Professional модел iRON бизнес клас.


Кушетките от този клас се характеризират с голяма стабилност; лесни за транспортиране и монтиране; оборудвани с всичко необходимо за мобилния професионалист; неутежнени от излишни детайли и компоненти; с практичен дизайн, строго съсредоточен в това да бъде максимално функционален и удобен: за масажиста и за клиента.


Модел NO.VA Professional модел iRON се отличава с изключително удобен, непретенциозен и функционален дизайн, създаден за да отговори на всички изисквания, които налага професионалната употреба.

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!!!

Кушетката е изработена от качествени материали - гаранция за надеждност и сигурност в работата ви.

Удължител за глава - позволява ергономична позиция на тялото, благодарение на което всяка процедура ще бъде едно истински релаксиращо преживяване за вашия клиент.

Тапицирана в качествена и издръжлива изкуствена кожа, устойчива на захабяване.

Тази кушетка е стабилна и здрава. Отличава се с издръжливост, на която може да разчитате. При нормален режим на работа моделът поема натоварване до 250 килограма.

При правилно разпределена статична тежест издържа и повече от един тон.


Параметри: 

Дължина 186 см

Ширина 70 см

Регулиране на височината 60 - 80 см.

Тегло 17 кг

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

 

Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON Метална кушетка за масаж NO.VA iRON


  • 379.00лв.
  • 329.00лв.
  • Код на продукта : Метална кушетка за масаж NO.VA iRON
  • Наличност : Изчерпан

Facebook Comments ()