Легло за масаж и козметика KL260

Легло за масаж и козметика KL260

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Легло за масаж и козметика KL260

Предлагаме ви практично стационарно легло за масаж и козметика - удобно и функционално.

Леглото е подходящо за множество процедури. На него спокойно може да извършвате както масажи, така и козметични терапии.

Моделът има опция за промяна на височината в сектора на главата. Посредством тази функция, може лесно да нагласите позицията, според тялото на клиента. Той ще заеме ергономична позиция и няма да изпитва дискомфорт по време на процедурата.

Козметичното легло за масажи и козметика разполага и с отвор за главата.  В основата си има метална скара, върху която може да поставите кърпи или други необходими за работата ви принадлежности.

Кушетката е изработена от висококачествени материали: има стабилна и здрава метална основа. Тапицирана е с изкуствена кожа, която е лесна за почистване. Пълнежът е от плътен дунапрен, който е много мек и устойчив на деформации.

Допълнителни характеристики:

  • Дължина 180 см.
  • Широчина 65 см
  • Височина: 75 см. Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 
Легло за масаж и козметика KL260 Легло за масаж и козметика KL260 Легло за масаж и козметика KL260 Легло за масаж и козметика KL260 Легло за масаж и козметика KL260 Легло за масаж и козметика KL260


  • 478.00лв.
  • Код на продукта : Легло за масаж и козметика KL260
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()