Стационарни масажни кушетки

Покажи :
Сортиране по:

Стационарно легло за масаж NV39 plus

Стационарно легло за масаж NV39 plusКомфортно и практично легло за масаж, оборудвано с пълен комплек..

689.00лв.

Стационарно масажно легло 87014

Предлагаме на Вашето внимание невероятно изгодно предложение! Само сега може да закупите това профе..

478.00лв. 448.00лв.

Легло за масаж и козметика KL260

Легло за масаж и козметика KL260 Предлагаме ви практично стационарно легло за масаж и козметика - у..

478.00лв.

Легло за масаж и козметика KL266

Легло за масаж и козметика KL266Качествено и функционално стационарно легло за масаж и козметика.Изч..

498.00лв.

Професионално масажно легло PA0010BU

Професионално масажно легло PA0010BU Изключително практично и удобно легло за масаж. Моделът е по..

850.00лв.

Стационарно козметично легло - дървено PA61B0WD

Стационарно козметично легло - дървено PA61B0WD   Комфорт и качество в перфектно съчетание! ..

3800.00лв.

Стационарно легло за масаж и козметика PA21503

Стационарно легло за масаж и козметика PA21503   Качествено и функционално стационарно легло,..

1460.00лв.

Стационарно легло за масаж и козметика PA2150B

Стационарно легло за масаж и козметика PA2150B   Качествено и функционално стационарно легло,..

1160.00лв.

Стационарно легло за масаж и козметика PA2150C

Стационарно легло за масаж и козметика PA2150C   Професионален модел, качествено и функционал..

1800.00лв.

Електрическо легло KL 2321

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Електрическо легло KL 2321 Подходящо за масаж, козметични и СПА процедури. Фу..

3250.00лв.

Електрическо легло KL 2322

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Електрическо легло KL 2322 Подходящо за масаж, козметични процедури, СПА тера..

2380.00лв.

Козметично легло модел 3398

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!ПРОДУКТЪТ Е МОСТРА – В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ! Изгодно предложение! Ако търсите евт..

545.00лв. 495.00лв.

Промо пакет - Стационарно масажно легло + табуретка

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Промо пакет - Стационарно масажно легло + табуретка Изгодно предложение за Ва..

707.00лв. 599.00лв.

Стационарни масажни кушетки

Стационарните кушетки са изработени от висококачествени материали: стомана, алуминий, дърво, високоустойчива трайна изкуствена кожа (почиства се лесно), плътен дунапрен и др.

Стационарните кушетки имат различни екстри и възможности за регулиране на позицията. Много от моделите имат опция за промяна на височината (спускане/повдигане). По-луксозните легла разполагат с електромотори, с които се постига бърза и прецизна настройка на различните позиции. Тя се извършва с помощта на дистанционно управление.

Повечето стационарни кушетки имат отвор за лицето и възглавнички за запушване, като някои разполагат и с удължител за глава и други приставки.

Популяризирането и достъпността до масажи и козметични процедури водят до нарастващо търсене на масажни легла и съответно все по-богато разнообразие от модели. Стационарните легла могат да се използват за лечебни цели, козметични терапии, масажи и др.

Масажът не е просто процедура, той е изкуство, съпроводено от много практика и професионален опит. Отдавна той е начин за лечение на много проблемни състояния, например болки в ставите, мускулите, гърба, кръста и врата.

Живеем в динамично време и сме подложени на огромно психическо натоварване. Всеки от нас е имал момент, в който има нужда от качествен, енергизиращ и отпускащ масаж.

Това автоматично води до откриване на нови лечебни помещения и масажни центрове, а такъв стационарен уред е добър показател за нивото на салона. 

За да направите добро впечатление на всеки клиент, трябва да обърнете особено внимание на избора на масажно оборудване. Важно е да е функционално, качествено, удобно, стабилно, с подходяща визия, да придава естетика и уют в масажната стая.

Кушетките за масаж се делят на:

- Преносими – оптимално намалено тегло, специална сгъваема конструкция. Това позволява лесно пренасяне и монтиране, което ги прави предпочитани от мобилните масажисти;

- Стационарни – по-масивна, широка, издръжлива конструкция, по-стабилни, здрави, с по-плътен пълнеж, предлагащ по-голям комфорт за клиента, изчистен, стилен дизайн;

На пазара разнообразието от масажни легла е огромно. Цените варират от нискобюджетни до скъпи модели. Има много луксозни легла, които придават изискан облик и престиж на салона за масаж.

Ако търсите и искате да направите качествена и икономична покупка на стационарно масажно легло, разгледайте сайта на Красота и Стил. Тук предлагаме разнообразие от качествени стационарни масажни кушетки на изключително изгодни цени.

Все по-често много от клиентите предпочитат масажистът да ги посети в дома им. Освен липсата на време, причина за това е и, че повечето от нас се чувстват много по-комфортно в уюта на своя дом. За тази цел масажистът трябва да разполага обаче не със стационарно, а с преносимо масажно легло.

Стационарните масажни легла са най-добрият избор за обзавеждането на козметичен салон, СПА и масажен център. Те са значително по-стабилни от преносимите модели, имат по-стилна и изчистена визия. Не на последно място възможността за извършване на настройки в позициите също е голямо предимство пред портативните легла. 

В сайта ни ще намерите комбинирани електрически легла за козметика и масаж със забележително модерна визия. Тяхната седалка се регулира в различни позиции и разполагат с няколко на брой електромотора. Така можете да настроите стационарната кушетка според нуждата на всеки клиент и процедура.

Козметичните легла и стационарните кушетки са неизменна част от обзавеждането на едно козметично масажно студио. За възможно най-добър избор, трябва да се спрете на модел, който обединява качество, комфорт, практичност, модерна/стилна визия, стилен и функционален дизайн.

Стационарните кушетки намират приложение в медицината, за физиотерапия, както и за много други дейности.

Обзаведете своето козметично студио или салон с качествена стационарна масажна кушетка или комбинирано легло. Гарантираме разнообразие от цветове на кушетките, което улеснява избора на подходящ модел, допълващ дизайна и цветовата гама на салона за масаж.

При проявен интерес, заповядайте в шоурума ни, намиращ се  град София, ул. Цар Самуил 74-76 и разгледайте на място всички модели стационарни и преносими масажни кушетки.