Базалтови Вулканични Камъни за масаж - Комплект 16 броя

Изчерпан Базалтови Вулканични Камъни за масаж - Комплект 16 броя

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00723
  • Код на продукта: Базалтови Вулканични Камъни за масаж - Комплект 16 броя
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    69.00лв.
  • Без данък: 69.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Базалтови Вулканични Камъни за масаж - Комплект 16 броя


Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha