Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.

Изчерпан Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00583
  • Код на продукта: Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    197.00лв.
  • Без данък: 197.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
19.37 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.

NO.VA Professional

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. 

В какво се състои тяхното действие? Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 64 камъка, тип: полирани и гладки; добре балансирани; овално оформени; плоски.

 

2бр. – 12*7.5*3 см.

12бр. – 10*7.5*3 см.

4бр. – 9*3*2 см.

14бр. – 8.5*6*2.5 см.

15бр. – 4.5*3*1.5 см.

10бр. – 3.5*3*0.8 см.           

7бр. – Чакра камъни

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha