Комплект 45 броя Вулканични Камъни За Масаж и Нагревател 6 литра

Изчерпан Комплект 45 броя Вулканични Камъни За Масаж и Нагревател   6 литра

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00618
  • Код на продукта: Комплект 45 броя Вулканични Камъни За Масаж и Нагревател 6 лит
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    339.00лв.
  • Без данък: 339.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
33.34 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 


Комплект 45 броя Вулканични Камъни За Масаж и Нагревател - 6 литра

NO.VA Professional

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго.

В какво се състои тяхното действие? Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефектът от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание, съдържа 45 камъка, тип: полирани и гладки; добре балансирани; овално оформени; плоски.

Електрически нагревател за вулканични камъни - 6 литра

Професионален уред за нагряване на вулканични камъни. Уредът е оборудван с термоизолирани дръжки за лесно пренасяне по време на работа. Нагревателят поддържа постоянна температура.

Затоплените вулканични камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефектът от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

Характеристики:

 • Външно тяло изработено от неръждаема стомана.
 • Терморегулатор.
 • Здрав стоманен съд за камъни.
 • Керамичен капак.

Капацитет на уреда: 6 литра.
Размери: 38/28/18 см.
Мощност: 750 W

Гаранция: 24 месеца.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha