Меню
Количка

Комплект уред за пресотерпия и лимфен дренаж

Комплект уред за пресотерпия и лимфен дренаж
Последна бройка -45%
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Комплект уред за пресотерпия и лимфен дренаж
Продуктов код: 00555
Комплект, предоставящ възможност за прилагане на Пресотерпия и Лимфен Дренаж.*Терапия за цялото тяло. *Идеално решение при борба с целулита. *Има укрепващо и пречистващо действие. *Помага при отслабване и оформяне на фигурата. Лимфната система е от изключително значение за правилното функциониране на организма. Тя се грижи за пречистване и п..
Цена в брой:
790.00лв
790.00
1,430.00лв
Без данък: 790.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Комплект, предоставящ възможност за прилагане на Пресотерпия и Лимфен Дренаж.


  *Терапия за цялото тяло.

  *Идеално решение при борба с целулита.

  *Има укрепващо и пречистващо действие.

  *Помага при отслабване и оформяне на фигурата.

  Лимфната система е от изключително значение за правилното функциониране на организма. Тя се грижи за пречистване и предпазването на тялото от вредни организми и вещества. От нея зависи състоянието на естествените защитни сили.

  Като всяка система в човешкото тяло и лимфната се нуждае от грижа и постоянно реактивиране. Ефикасен метод за тази цел е лимфният дренаж. Това е лек масаж, при който се стимулира отварянето на първичните лимфни възли и се изпомпва лимфата, освобождавайки първо големите лимфните басейни, а след това постепенно и по-малките лимфни съдове. Лимфният дренаж стимулира лимфния поток и увеличава броя на лимфоцитите, с което се засилва и укрепва имунната система.

  Пресотерапията е процедура, при която тялото се пречиства от вредните субстанции и токсините. Подобрява се циркулацията на кръвта, с което и снабдяването на организма с кислород. Стимулират се естествените имунни и заздравителните функции. Засилва се метаболизмът на кожните клетки. Редуцира мастните натрупвания. Всичко това прави терапията ефикасен метод за борба с целулита, умората, тежест в крайниците, отоци.

  Уредът работи със захранващ кабел!


  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Комплект костюм и уред за оформяне на фигурата и прилагане на лимфен дренаж

   

  Функции:

  1. Детоксикира

  2. Оформя тялото; тонизира мускулите

  3. Спомага за ефикасно отслабване

  4. Терапия за стимулиране на лимфатичната система; лимфен дренаж

  5. Релаксация

  6. Спомага за намаляване на целулита

   

  Начин на употреба

  1. Включете уреда в захранването

  2. Настройте таймера /предварителната настройка е 15 мин./

  3. Натиснете Избери/Select

   

  3  автоматични режима на работа:

  *за отслабване  1

  *за отслабване  2

  *за лимфен дренаж  3

  След като изберете някой от режимите натиснете бутона START/PAUSE.  Въздушните възглавници на костюма ще се активират една по една по посока отдолу нагоре.

   

  Ръчна настройка:

  Активацията на въздушните възглавници може да бъде извършена ръчно. За да направите това, натиснете 4 и изберете възглавницата, която искате бъде активирана. Например, ако желаете да използвате само възглавницата за талия, тогава изберете опция „талия“ от панела за управление, след което натиснете START/PAUSE бутона.

   

  Настройка на интензитета на работа  -  по време на процедура, може да настроите интензитета, като зададете 9 и изберете една от опциите L, M или  S:

  L (large) – Голям

  M (medium) – Среден

  S (small) – Малък

  След като сте направили своята настройка натиснете START/PAUSE.

   

  Манипулация:

  При третиране с комплекта, съобразете настройките с индивидуалните физиологически особености на пациента.

  -при голямо голямо количество мастни натрупвания – изберете режим  1, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 60 минути) и задайте интензитет L

  -При средно количество мастни натрупвания – изберете режим  1 или 2, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 35-40 минути) и задайте интензитета в диапазона между  L или M

  -при малко до средно количество мастни натрупвания – изберете режим 2, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 35-40 минути), задайте интензитет в диапазона между M или S

  -за поддържане на форма – задайте ръчна настройка на въздушните възглавници и изберете 5 от тях за зоните, които пациентът иска да бъдат третирани. Стандартна продължителност на манипулацията около 20-30 минути

  -за лимфен дренаж – изберете режим 3. Стандартна продължителност на манипулацията около 20-35 минути.

   

  Внимание:

  ! Преди употреба е необходимо да бъдат премахнати всички бижута !

  ! Процедурата не се препоръчва за хора с метални импланти в тялото, както и за бременни жени !

  ! Изключете уреда и захранването след употребата за деня. За почистване използвайте сух парцал !

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн