Меню
Количка

Комбиниран уред 3 в 1 Пароозонатор, Лампа лупа и Четков пилинг K -

Комбиниран уред 3 в 1 Пароозонатор, Лампа лупа и Четков пилинг K -
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Комбиниран уред 3 в 1 Пароозонатор, Лампа лупа и Четков пилинг K -
Продуктов код: 00198
Комбиниран уред 3 в 1 Пароозонатор, Лампа лупа и Четков пилинг K-2005C Комбиниран козметичен уред, който включва: Пароозонатор, Четков пилинг и лампа лупа. Три уреда, които се използват във всеки козметичен салон. С пароозонатора се постига почистване на кожата и пълноценно поемане на козметичните мазила. Четковия пилинг се ползва върху силно загру..
Цена в брой:
690.00лв
690.00
Без данък: 690.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Комбиниран уред 3 в 1 Пароозонатор, Лампа лупа и Четков пилинг K-2005C

  Комбиниран козметичен уред, който включва: Пароозонатор, Четков пилинг и лампа лупа. Три уреда, които се използват във всеки козметичен салон. С пароозонатора се постига почистване на кожата и пълноценно поемане на козметичните мазила. Четковия пилинг се ползва върху силно загрубели кожни участъци. Прилагането на козметичен крем за омекотяване на кожата го прави изключително ефективен. С ползването на лампа лупа се постига оптическо увеличаване на обработваната зона. Така всеки козметичен дефект ще бъде забелязан и отстранен.

  Всичко това е снабдено с удобна стойка на колелца и може да се премества, където е нужен.

  Компактна и удобна комбинация, изключително полезна в ежедневната работа на козметичният ви салон.

  Лупата е 3 диоптъра
  Всички уреди са с една година гаранция.  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  Комбиниран козметичен уред

  DMX-2005C

   

   

   

   

  Функции

      (1) пароозонатор;

      (2) стерилизация чрез озон;

      (3)четков пилинг.

  Използване, инсталиране и начин на работа

      1.схема

  (A) спрей дюза

  (B) копче за реголиране височината на дюзата

  (C) отвор за вода

  (D) ултравиолетов контрол

  (E) ключ за настройка на четковия пилинг

  (F) ключ за таймер

  (G) ключ за четков пилинг

  (H) контакт за четков пилинг

  (I) стъклена чашка за вода

  (J) ключ за поставяне и премахване на чашката

  (K) стойка

  (L) подвижна тръба

  (M) крачета

  (N) подвижно колело

  (O) винт за закрепване

   (P) ключ за вертикална настройка

  (P) бутон за включване

  (Q) подвижно рамо

  (R) триъгълен винт за настройване

  2. поставете луминисцентната лупа на връщаштата тръба

  3. разхлабете трите болта и настройте според желания ъгъл.

  4. поставете в желаната позиция. включете. 

  5. извадете крачетата и тръбата- стойка и сглобете с винт и уплътнение

        6. инсталирайте базовия уред на подвижната тръба

        7. проверете дали стъклената чашка е плътно монтирана за да избегнете изтичането на пара

        8. налейте чиста дестилирана вода в чашката през улея, като не бива количеството вода         да надвишава обозначението на чашката.

  9. включете захранващия кабел, настройте таймера, натиснете ултравиолетовия контрол (D) (OZONE). Не насочвайте спрей дюзата към хора, ако не излиза пара от нея, това се прави когато уреда работи и парата излиза нормално.

    10. натиснете и свържете в  контакта  (H); включете (G)и включете четковия пилинг. Настройте (E)за скорост.

    11. уреда има функция за автоматично исключване. Когато настроеното от вас време свърши или нивото на водата е твърде ниско,уреда ще се изключи автоматично, за да се избегнат повреди.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн