Комбиниран козметичен уред 6 в 1

Изчерпан Комбиниран козметичен уред 6 в 1

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001569
  • Код на продукта: 6 в 1
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    840.00лв.
  • Без данък: 840.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
82.60 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Комбиниран козметичен уред 6 в 1

 

Представяме ви един комбиниран уред, който съчетава едни от най-важните козметични процедури.

Ултразвук – Действието на тази процедура се състои в изглажда фините бръчици и подобряване еластичността и цялостния вид на кожата. Работи чрез високочестотни вибрации, които достигат до по-вътрешните слоеве на кожата и активират клетките. По този начин се подобрява обмяната на веществата и се засилва кръвообращението.

Йонофореза – Използват се наситени с йони разтвори, които се разнасят по кожата със специално накрайници. Генерирането на галваничен ток повишава пропускливостта на кожата и осигурява ефикасно импортиране и абсорбиране на съставките от разтворите. Резултатът: чисти пори, подобряване на кръвообращението, премахване на акнето.

Дарсонвал – С помощта на високочестотен, променлив и импулсен ток, се повишава активността на клетките и се стимулира подобряване общото състояние на клетките. Ускорява се циркулацията на кръвта, засилва се действието на лимфата, а кожата е снабдена с хранителни съставки.

Вакуум и спрей - С вакуума изсмуквате мръсните натрупвания в кожата. Въздушната помпа прави силна циркулация на въздуха и свързва бутилката спрей , която пръска козметични вода. По този начин получавате свеж и младежки вид на кожата, освобождавате се от токсини и с процедурата спомагате за свиването на порите.

Четков пилинг – С помощта на тази процедура ще почистите кожата в дълбочина, ще повишите еластичността й, ще я тонизирате и заличите фините бръчици.

Уредът е изработен с по-компактен дизайн, за да се използва и в студиа, с по-малко пространство.

 

Гаранция: 1 година

 

 

Произведено в Китай

 

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha