Комбиниран козметичен уред 17 функции

Изчерпан Комбиниран козметичен уред 17 функции

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00379
 • Код на продукта: Комбиниран козметичен уред 17 функции
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  3840.00лв.
 • Без данък: 3840.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
377.60 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Комбиниран козметичен уред 17 функции

 
ФУНКЦИИ:
1. Лампа лупа - За абсолютна прецизност във вашата работа.

2. Пароозонатор - Парата позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата.  Тя повлиява за намаляване на бръчките и спомага за отделяне на токсините. Активирайки кръвната циркулация и овлажнявайки кожата, парата подобрява метаболизма и обновяването на кожата.  Прониква в порите, омекотява кожата и почиства мазнините, остатъците от грим и черните точки. Спомага за отстраняване на мъртвите клетки, лекуването на петна по кожата, акне, подхранва кожата.

 3. Вакуум (спрей) - Изсмукване на черни точки и тонизиращ спрей. Изсмукването помага за дълбоко почистване на порите на кожата. Действа като миниатюрен вакуум, спомагайки за изсмуче дълбоко залегнали замърсявания, мазнина и други нечистотии и загноявания. Тонизатора успокоява кожата.

4. Диамантено дермабразио - Процедурите с Диамантено микродермабразио имат изключително благоприятния ефект върху кожата. Самата манипулация представлява ексфолиране най-горните слоеве на епидермиса, чрез специални диамантени глави. Едновременно с това, апаратът изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. В резултат се стимулира образуването на нов заздравен и регенериран  повърхностен слой на епидермиса. Диамантеното микродермабразио се прилага при редица кожни проблеми и нарушения: нежелана пигментация или старчески петна; загрубяла повърхност на кожата; белези; финни бръчки; комедони; стрии; разширени пори; преждевременно застаряване на кожата; следи; причинени от влиянието на слънцето; акне и др.

5. УВ стерилизатор - Този уред ви предотавя възможността да осигурите пълна и ефикасна стерилизация за вашето работно място. Положете професионална грижа за козметичните си и фризьорски инструменти, чрез високо ефективната UV стрерилизация. Ултравиолетовата светлина е изключително ефикасно средство за пълна дезинфектиране и стерилизация на козметични и фризьорски прибори и инструменти.  Ултравиолетовите лъчи безкомпромисно унищожават  иначе трудно достъпните бактерии и микроби, като осигуряват оптимална защита за вашите инструменти, оставяйки ги идеално чисти. Не само видимо! UV светлина е изключително ефективена при отстраняване на  тънкостенни вируси и бактерии. Тя променя генетичната им структура, с което ги убива безопасно и ефективно. 

6. Дарсонвал - манипулацията  представлява физиотерапия , резултат от която е стерилизиция и дезинфецкция на кожата. В основата на тази процедура стои високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Манипулацията с Дарсонвал е ефективен метод в борбата с редица кожни заболявания и проблеми като акне,инфекции, мастна секреция. Дарсонвалът действа чрез променлив импулсен ток с висока честота (500 кХц), високо напрежение (25 кВ) и ниска мощност (0.02 УО). Манипулацията помага за нормализирането на съсирването на кръвта, подобрява храненето на мозъка. В резултат се повишава микроциркулацията, разширяват се артериолите и капилярите, облекчава спазмите на кръвоносните съдове, подобрява здравето на тъканните като им осигуява полезни хранителни вещества и кислород.  Повишава еластичността на кожата, стимулира дейността на зародишните клетки, предотвратява развитието на бръчки. . Манипулацията с Дарсонвал е изключително ефикасна при борбата с акне, розацея, мазна себорея и пустулозен процеси на кожата, загуба на коса, стареене на кожата.

7. Четков пилинг - почистване, масаж и тонизиране повърхността на кожата. Четковия пилинг е изключително ефикасно средство за поддържане перфектния и здрав вид на кожата. Уреда е одорудван с  високоскоростно въртящата се четка за почистване на кожата на лицето и тялото. Енергията, която четката освобождава при своето въртене, прониква дълбоко в кожата като създава силни вибрации и така премахва замърсяванията от порите. 

8. Йонофореза - чрез тази процедура, в кожата проникват натурални, подхранващи вещества, благодарение на което се ускорява кръвообращението, обмяната на веществата и укрепване на кръвоносните съдове. В основата на тази манипулация стои ток с ниско напрежение и слаба мощност. Уреда въздейства чрез постоянен електрически ток на ниска мощност (50 MA), ниско напрежение (30-80V). Същината на манипулацията с Йонофреза се крие в действието на положителните и отрицателни йони. Тя има терапевтичен ефект върху кожата, като подхранва и почиства в дълбочина. Под въздействието на електрическия ток, веществата – колаген, еластин, комплекс от витамини Б и С проникват до вътрешния слой на епидермиса, чрез специални разтвори, като подхранват и заздравяват кожата. Йонофорезата се използва при различни проблеми: дълбоко възпалени младежки пъпки – йонофореза с ихтиол; младежки пъпки – йонофореза с цинков сулфат; белези и келоиди – йонофореза с калиев йодид и аминозин; освежаване и тонизиране на кожата и избистряне тена на лицето – йонофореза с различни витамини и минерали.

9.  Ултразвук  - Манипулацията позволява на подхранващите козметични продукти да проникнат в  дълбоките слоеве на кожата. Изглаждане на белези, стрии, след възпалителни инфилтрати и омекотяване на акне. Противовъзпалително действие, изравняване и след акне и целулит по кожата. Премахване на старчески петна. Активиране на функцията лимфен дренаж, отстраняване на токсини, отпадъци, премахване на отоци по лицето и тялото.Активният елемент на апарата генерира ултразвукови вибрации, които карат тъканта да променя своята плътност. Проникването на ултразвукови вълни в тъканите, позволява на машината да работи не само по лицето а и по тялото. Този ефект се нарича високо честотен микро-масаж и има лек стимулиращ ефект върху клетките на кожата и мускулите. В резултат, ултразвуковият масаж активира обмяната на веществата в клетките и се активира кръвообращението, нормализира кожните жлези, изглажда белези и възпалителните инфилтрати.

10. Многофункционални купи

11. Затопляне на кърпи

12. Кошница

13. Пилинг /Ръкавица

14. Премахване на петна

15. Студено и топло чукче

16. Метална поставка

17. Лампа Ууд

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Техническо ръководство

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН  КОЗМЕТИЧЕН  УРЕД  17 В 1

ФУНКЦИИ:

 1. Лампа лупа
 2. Пароозонатор
 3. Метална поставка
 4. Вакуум (спрей)
 5. Диамантено дермабразио
 6. Кошница
 7. УВ стерилизатор
 8. Многофункционални купи
 9. Затопляне на кърпи
 10. Дарсонвал
 11. Четков пилинг
 12. Пилинг /Ръкавица
 13. Премахване на петна
 14. Студено и топло чукче
 15. Йонофореза
 16.  Ултразвук
 17. Лампа Ууд

 

СПРЕЙ (ВАПОЗОН)

Спреят за лице  е смятан  от много козметици  за най- важния електрически апарат използван в сферата на козметиката. Предимствата на хладката впръсквана мъгла  когато се прилага върху повърхостта на кожата.

Включват следното:

(1)    Впръскваната мъгла  омекотява мъртватите клетки  от повърхносста на кожата така че да бъдат олющени по време на масаж или процедура с четков пилинг

(2)    Топлата влага помага за отварянето на фоликулите за да могат да бъдат те добре почистени.

(3)    Спреят прониква дълбоко във фоликулите за да омекоти мастните депа, черните точки, грим и мръсотия за да могат лесно да бъдат отстранени.

(4)    Помага да за почистят токсините от порите.

(5)    Действието на спрея подобрява клетъчния метаболизъм.

ВНИМАНИЕ:

Спреят трябва да се използва с дестилирана вода. Употребата на чешмяна вода може да доведе до повреди в уреда, дължащи се на котлен камък и минерални отлагания.

Спреят ще се изключи автоматично когата водата в стъкления буркан е по- малко от 1/3.

Стъкления буркан и нагряващите елементи трябва да бъдат почиствани веднъж седмично като се пълнят с дестилирана вода и бял оцет (една чаша бял оцет и една четвърт вода). Оставя се да престои една нощ. Стъкления буркан се изпразва, изплаква се съхранява готов за употреба.

1.       Натиснете защитните капачета нагоре, и капака ще падне надолу

2.       Дръжте стъкления буркан с една ръка, завъртете винта по часовниковата стрелка с другата ръка, тогава мръднете люлеещия се елемент, и дръпнете надолу стълкения буркан.

Как да работите със спрея: 

1.       Отворете кръглата черна гума отгоре, налейте дестилирана вода в стъкления буркан пред отвора за пълнене. Не пълнете над червената линия.

2.       Нагласете таймера за 7-12 мин. (Време за загряване на водата)

3.       Включете спрея. Настройте разстоянието на парния струйник към клиента съгласно състоянието на кожата.

 

ЛАМПА УУД

Лампата ууд се използва от козметиците за да помогне в установяване на състоянието на кожата. Различните субстанции стават луминисцентни когато са изложени на дълбоките виолетови лъчи на лампата ууд. Лампата трябва да се ползва в абсолютно тъмна стая. Виолетовите лъчи позволяват на козметика да анализира повърхността и дълбоките слоеве на кожата за да назначи подходящото лечение за различните състояния на кожата. Следват някои кожни състояния и как те изглеждат под лампата ууд.

Кожно състояние                                                                          индикация на лампа ууд

вроговен и мъртви клетки.                                                                                Бяло

нормална и суха кожа.                                                                             Бели петна

тънка кожа без достатъчно влага.                                                      Синьо- бяло.

(дехидратирана).                                                                        лилаво.

Дехидратирана кожа.                                                                              Ярко флоуресцентно.

Хидратирана кожа.                                                                    Жълто или понякога розово.

Мазни зони по кожата или комедони.                                                            кафяво.

внимание: лампата не бива да бъде оставяна да прегрее, и директния контакт с кожата трябва да бъде избягван

 

инструкции за работа:

1.       натиснете червения бутон за около 2 секунди и лампата ще светне.

2.       натиснете черния бутон за да изключите лампата.

 

 ПИЛИНГ

Предназначението на пилинг е да премахне мъртвите клетки, и да премахне всяка мръсотия и нечистотия от повърхността на кожата. Преди да се направи какъвто и да е пилинг, кожата се почиства или с вискозни гъби или с памучни тампони.

Лицето се овлажнява с топла влажна кърпа за да омекоти мъртвите повърностни клетки така че да се премахнат по-лесно.

Пилинга се започва от врата, продължава по челюстта, брадичката, бузите, горната устна, носа и челото.

На кожа, която има спукани капиляри, четката трябва да се изполва много леко и внимателно върху засегнатата зона. В тежки случаи на спукани капиляри пилинга трябва да се избягва.

Бавните скорости на пилинга  се използват на суха и чувствителна кожа, а бързите на кожа, която е  груба и дебела. След всяко третиране четката трябва да бъде внимателно почистена с вода и сапун. След това четката се поставя в малка купичка с алкохол  за около о20 минути за да е сигурно че е стерилизирана. Когато не се използват четките се съхраняват в сухо и стерилизирано помещение. Преди да се използва четката върху кожата, тя трябва винаги да е влажна за да бъде мека. Кърпичка се поставя на четката след навлажняване и машината се включва на бавна скорост за няколко секунди за да се премахне излишната влага.

Как се работи с пилинга:

1.       Изберете подходяща четка и я поставете , тя ще бъде заключена на място след като чуете кликващ звук.

2.       Включете бутона „ON” нагласете скоростта според кожата на клиента и процедурата.

3.       Смяна на четка: Натиснете бутон “OFF”, и изпозвайте умерена сила за да издърпате четката, сложете друга четка и натиснете бутона “ON”.

4.       Вискозни гъби и топла вода могат да бъдат използвани за да почистят кожата на клиента от използваните препарати.

 

ВАКУУМ

Всмукването помага за дълбоко почистване на кожата, действа като миниатюрен  всмуквател на дълбоки замърсявания, омазняване и други нечистотии. Всмукването дава също дълбок масаж и издърпва кръвта към повърхността на кожата.

Стъклените всмукващи чашки имат захват, където се поставя пръстът когато всмукването работи. При отпускане на пръста всмукването прекъсва.Тънък филм от почистващ лосион се нанася и действа като буфер и позволява на чашката да се плъзга по кожата по време на процедурата.Това помага да се предотврати дърпането на кожата.

При тънка, суха и застаряваща кожа се използва леко всмукване. По-силно всмукване може да се използва на мазна кожа. Силата на всмукването трябва да се настройва  и може да се изпробва на вътрешността на ръката на козметика за да е сигурно че вакуумът е правилен за типът кожа, която ще бъде третирана.

След процедурата, всмукващата чашка се отстранява, измива се с вода и сапун и се поставя в купа с алкохол, за да се стерилизира или в стерилизращ кабинет за колкото е необходимо.Стъклените всмукващи чашки имат отвор, където малко парченце гъба може да бъде поставено като филтър. За да се предотврати всякакво всмукване на материал от уреда, той трябва да бъде изключен веднага след употреба.

 СПРЕЙ

Спреят има много функции в третирането на лице. Помага да се постигне цялостно почистване на повърхността на кожата, оставя хладно успокояващо чувство и приятен аромат. Бомбардиращата струя на спрея се използва за да почисти порите, особено след всмукване и изстискване на черни точки и пъпки.

Пластмасовата бутилка на спрея се пълни с две части дестилирана вода и една част астрингент или лосион. Контейнера се пълни 2/3. Козметиците често приготвят две бутилки течност за спрей, един с астрингент за нормална или мазна кожа и един с мек лосион за зряла, суха и чувствителна кожа.

Как се работи с вакуум- спрей:  

1.       Изберете подходящата приставка и я поставете в маркуча на вакуума.

2.       Включете. Настройте интензитета като завъртите скалата.Обикновено се включва на максимална мощност, после се поставят четири пръста и се се натиска и отпуска на дупката, за да се контролира интензитета

3.       Когато има нужда да се използва спрея, с четири пръста се натиска върху целият връх на спрея тогава впръскването започва

4.       натиснете бутон “OFF”, когато операцията приключи.

 

 ДАРСОНВАЛ:

Ползи от дарсонвала:

1.       помага в елиминирането и абсорбацията.

2.       подобрява активността на жлезите.

3.       стимулира циркулацията на кръвта.

4.       антибактериално действие по време на употреба.

5.       засилва метаболизма

6.       помага за дълбоко проникване на продукти в кожата.

Внимание: Клиентът не трябва да е в контакт с никакви метални предмети. Клиентът трябва да свали всички бижута от ръцете

забележка: дарсонвал не се използва при бременни клиенти или при клиенти с пейсмейкър. Не се използва с лосиони съдържащи алкохол.Ако е желателно да се използва такъв вид лосион, се използва първо дарсонвала и след това се нанася лосиона след като процедурата е приключила

как се работи с дарсонвал:

1.       Изберете подходящия електрод, и поставете така че да чуете кликващ звук.

2.       Натиснете ключ “High Frequency”, и изберете подходящия интензитет.

3.       Смяна на електрод:

Включете интензитета на нулева позиция и ключ “OFF”, издърпайте електрода и поставете друг.

ЙОНОФОРЕЗА

Йонофорезата има две важни функции по време на третиране. Главната и функция е да въведе  продукти на водна основа в кожата. При използване има два полюса – отрицателен  (-) и положителен (+).

Положителния полюс се използва:

1.       Да затвори порите след третиране.

2.       Да намали червенината като при лека форма на акне.

3.       Да предотврати възпаление след третиране на комедони и петна.

4.       Да вкара киселинни РН просукти, като астрингенти в кожата.

Негативния полюс се използва за :

1.       Да стимулира циркулацията на кръв в кожата.

2.       Да вкара алкални разтвори в кожата.

внимание: Не използвайте йонофорезата върху зони със спукани капиляри.

Как се използва йонофореза:

1.       Единият поляритет се държи от клиента, а другият от козметика.

2.       С малко памук върху поляритета на козметика нанесете лосион върху кожата.

3.       Включете бутон “ON”, и изберете подходящата степен индивидуално. Можете да настроите интензитета докато клиента почувства но обикновено не повече от 3 МА за зоната на лицето.

4.       Изберете  “+” или “-”полюс според типа лосион който се използва.

5.       Поляритета трябва винаги да е в контакт с кожата и да се движи бавно, при бързи движения и отместване и отново докосване до кожата клиентът ще получи неприятно усещане.

6.       В случай на промяна на третираната зона, е необходимо да изключите интензитета со нула и да започнете всичко отначало

 

 ЛАМПА ЛУПА

Лампа лупа със светлина и настройващо рамо.

 

УЛТРАЗВУК

 1. Медицинска функция

Омекотява тъканите, увеличава проникването, подобрява метаболизма, засилва кръвната циркулация и стимулира клетъчната нервна система

 1. Охлаждаща функция

Охлаждащата функция на ултразвука може да промени функцията на кръвоносните съдове, метаболизма и кръвната циркулация и да успокои болка, да успокои кожата и да намали конвулсиите.

 1. Химична функция

 Катализира метаболизма и променя PH стойностите в алкална посока, което е полезно за проникването на медикаменти в бактериите и подобрява способността на медикаментите да убиват бактериите.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha