Комбиниран козметичен уред - 11 в 1 с дигитални бутони

Изчерпан Комбиниран козметичен уред - 11 в 1 с дигитални бутони

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00929
 • Код на продукта: Комбиниран козметичен уред - 11 в 1 с дигитални бутони
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

  Цена в брой:
 • 2240.00лв.
 • 1840.00лв.
 • Без данък: 1840.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
220.27 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!
Комбиниран козметичен уред - 11 в 1 с дигитални бутони

Модерен уред съчетаващ в себе си стилен дизайн и функционалност.
Предлага богат набор от функции удобно събрани в здрав метален корпус. Уредът е снабден с лесно подвижни колелца за улеснение при местене.

Този елегантен и практичен уред включва в състава си:
 • Йонофореза – произвежда ток, който е подходящ за козметични цели и се прилага за подобряване на общото състояние на кожата;

 • Ултразвук - с негова помощ се постига ефективно разгръщане на свойствата на козметичните и лечебни мазила;

 • Дарсонвал – генерира ток, с който се постига положително въздействие върху състоянието на кожата;

 • Четков пилинг – премахва загрубяла кожа;

 • Пароозонатор – омекотява, овлажнява и почиства кожата;

 • Вакуум – ефикасно средство за борба с целулита;

 • Спрей;

 • Лампа лупа – оптично увеличава третиранта зона;

 • Лампа на Ууд – средство за диагностициране на някои кожни заболявания;

 • Премахване на петна;

 • Стягане на гърдите.

Гаранция: 12 месеца

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Техническо ръководство

Комбиниран козметичен уред – 11 в 1 с дигитални бутони

Техническо ръководство

 

 1. Оперирайте внимателно. Ако уреда покаже неизправност, не опитвайте да я поправите собственоръчно или чрез използване на сила.
 2. При преместване или пренасяне на уреда го дръжте в равна изправена позиция
 3. Не поставяйте тежки предмети върху уреда и не го притискайте, за да не повредите корпуса.
 4. Уверете се, че захранването отговаря на волтажа отбелязан на уреда
 5. Не използвайте в баня или друг вид мокро помещение
 6. Изключвайте уреда при гръмотевици
 7. Не допускайте попадането на течност в уреда
 8. Изключвайте уреда от захранването, когато не го употребявате

 

Функции:

УЛТРАЗВУК

-Уредът прилага ултразвукова пулсова терапия, която в комбинация със специална козметика спомага да се ускори циркулацията на кръвта. Подобрява нарушените капиляри и намалява зачервяванията.

-Терапията спомага за премахване на белези от акне. Ултразвуковата енергия прониква в подкожните слоеве, стимулирайки метаболизма и кръвообращението като по този активира възстановителните функции на клетките и кожата. Допълнителен благоприятен ефект оказват и специалните козметични разтвори, използвани при процедура.

-Процедурата е ефикасна за регулиране на нарушения в пигментацията . Прилага се със специализирани козметични продукти ( с витамин С или други активни съставки), които спомагат да се отстранят различни проблеми с пигментацията (петна, лунички и други)

-Ултразвуковата енергия нарушава мембраната на пигментните клетки и по този начин спомага за тяхното отстраняване и предотвратява повторното им формиране

-Ултразвуковите вълни осигуряват стимулиращ масаж на тъканта, активират клетките, стимулират циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. По този начин се забавят процесите на стареене, фините бръчки се изпълват и кожата се стяга.

-Ускореното кръвообращение и подобрената функция на лимфната система в комбинация с топлинния ефект при процедура спомагат за разграждане на мазнините и премахване на излишните течности. В същото време се подобряват абсорбиращите функции на клетката, благодарение на което инфилтрацията на козметични и лечебни разтвори е много по-ефикасна. Всичко това спомага да се подобри цялостното състояние на кожата, в това число и околоочният контур. Премахват се тъмните кръгове и торбичките под очите.

При третиране на зоната около очите, бъдете изкл1чително внимателни. Избягвайте контакт с окото.

 

Забележки:

-Преди употреба, почистете лицето или зоните, които ще третирате.

-Нанесете подходящ продукт върху кожата (контактен гел за по-лесен ход на ултразвуковата глава или козметичен продукт). За да избегнете прегряване или изгаряне на кожата нанесете достатъчно количество от гела.

-Стандартното време за процедура с ултразвук е около 30 мин. Превишаването на това време няма да повиши или засили ефекта от процедурата. Времето за процедура не бива да надвишава 30 мин.

-За третиране на по-малки или деликатни зони използвайте малкият ултразвуков накрайник. Намалете времето за процедура на 8-10 мин.

-При третиране, избягвайте близък контакт или допир с очите.

-Ултразвуковият накрайник не бива да бъде включван, ако не го използвате при процедура. В противен случай той може да прегрее и да се повреди.

 

Терапията с ултразвук се радва на голяма популярност, тъй като има широко приложение, дава бързи резултати има лечебен ефект за редица кожни заболявания и в допълнение на всичко това, процедурата е безопасна и лесна за прилагане.

Процедурата с ултразвук протича в три основни процеса:

1.Механически вибрации –стимулират се абсорбиращите функции на клетките , метаболизмът се засилва, ускорява се циркулацията на кръвта, укрепва се нервната система.

2.Топлинен ефект: стимулира функцията на кръвоносните съдове и метаболизмът , подсилва циркулацията на кръвта, облекчава болки, нервно напрежение и спазми.

3. Процедурата с Ултразвук има антибактериално действие и спомага да се регулират стойностите на РН в организма (към алкалност).

 

ЙОНОФОРЕЗА

Процедурата се основава на действието на взаимно привличащите се положително и отрицателно заредени йони. Посредством тяхното движение от кожата се извеждат замърсяванията, остатъците от грим и др. нарушаващи здраведо на кожата вещества. В същото време в подкожните слоеве се инфилтрират лечебни или хранителни козметични разтвори.

Употреба:

*Поставете металния електрод в ръката на пациента

*Нанесете наситена с йони козметика върху ролера на накрайник „валяк“, а също и върху кожата

*Поставете накрайника върху челото на пациента и настройте интензитета  на електрическия импулс. Изберете режим "инфилтриране" чрез бутон 16. Третирайте около 4-6 минути.

*Подновете козметичния продукт и повторете стъпките в режим "извеждане"

*Свържете накрайниците в съответния вход и третирайте.

*Натиснете бутон 17 "On". Светлинният индикатор ще покаже, че уреда работи. Натиснете бутон 14, за да настроите интензитета. Натиснете бутон 16, за да изберете режим ан работа: инфилтриране(+) или извеждане (–)

*Нанесете подходяща козметика за инфилтриране или извеждане

*Преди процедура да се свалят всички метални аксесоари, бижута и принадлежности.

 

ДЕРМАБРАЗИО

Прилагайки механически масаж, процедурата действа за премахване на всички замърсявания и отстраняване на горния слой мъртви клетки.

*Почистете кожата с дестилирана вода

*Включете уреда

*Монтирайте накрайника за дермабразио към уреда

*Натиснете бутон 8 "On". Светлинният индикатор ще покаже, че уреда работи. Натиснете бутони 9 и 10, за да настроите интензитета.

! Не използвайте уреда близо до вода, в бани, сауни и други помещения с висока степен на влажност!

 

ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА

Благодарение на модерната технология, залегнала в разработката на този козметичен апарат, премахването на редица нарушения в пигментацията вече е напълно постижимо и лесно. Действието на електрическата игла се базира на високочестотни ултравукови вълни, които спомагат за ефикасното отстраняване на старчески петна, лунички и други несъвършенства.

Третирайте внимателно участъка с нарушена пигментация като движите иглата напред и назад. Част от петната е възможно да изчезнат още с първата процедура, но в други случаи може да се наложат още няколко процедури. При третиране на бенки трябва да се подхожда изключително внимателно. Първо трябва да се определи вида на бенката и дали тя подлежи на премахване. За целта, консултирайте се със специалист .

*Включете уреда

*Натиснете бутон 13 "On". Светлинният индикатор ще покаже, че уреда работи. Натиснете бутон 12, за да настроите интензитета. Съобразете интензитета според нуждите на клиента и зоната, която ще третирате. Започвайте винаги от минимум.

-Интензитета не трябва да бъде прекалено силен, за да се избегне риск от изгаряне  или други нежелани последици. Не трябва да бъде и прекалено слаб, тъй като това ще отслаби ефекта от  процедурата

*Почистете и дезинфектирайте ръцете, преди да сложите ръкавици

*Почистете кожата

*Нанесете болкоуспокояващ продукт за около 3 минути преди процедурата

*Третирайте

 

ДАРСОНВАЛ

*Третирането с дарсонвал има почистващ и бактерициден ефект, благодарение на ув лъчите, генерирани от уреда. Те стерилизират кожата и спомагат да се възстановят регенериращите ѝ функции.

*Процедурата спомага за почистване на петна и други нарушения в пигментацията; премахване на несъвършенства и подобряване на белези от акне

*Свържете накрайника за Дарсонвал към уреда

*Монтирайте стъкления електрод към накрайника

*Включете уреда

*Натиснете бутон 20 "On" . Светлинният индикатор ще покаже, че уреда работи. Натиснете бутон 18 и 19, за да настроите интензитета. Съобразете интензитета според нуждите на клиента

-Съхранявайте стъклените електроди сухи и чисти

-Не третирайте една и съща зона прекалено дълго

-преди употреба отстранете от тялото всички метални принадлежности и аксесоари.

 

ВАКУУМ И СПРЕЙ

Почиства  кожата, черните точки, излишното омазняване и замърсяване

Нанесете

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha