Комбиниран Уред 2 в 1 Дарсонвал и Йонофореза модел 312

Изчерпан Комбиниран Уред 2 в 1 Дарсонвал и Йонофореза модел 312

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00553
  • Код на продукта: Комбиниран Уред 2 в 1 Дарсонвал и Йонофореза модел 312
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 360.00лв.
  • 268.00лв.
  • Без данък: 268.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
35.40 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Комбиниран Уред 2 в 1 Дарсонвал и Йонофореза модел 312

Този уред съчетава в едно функциите на Дарсонвал и Йонофреза, всяка от които се управлява отделно. Практично решение, даващо възможността да прилагате две от най-търсените процедури в областта на козметиката. И то без да са ви необходими два уреда, които биха заемали излишно място.

 

Дарсонвал: физиотерапия , при която общото състояние на кожата се подобрява. Процедурата има дезинфектиращо, противовъзпалително действие.  Образуваният по време на третиране Озон стерилизира кожата. Благодарение на това, манипулацията е чудесен метод за:

*борба с акне, инфекции, замърсявания и редица други кожни проблеми (розацея, мазна себорея и пустулозен процеси на кожата, загуба на коса, стареене на кожата); 

*нормализиране на мастната секреция; 

*подобряване повърхността на кожата и нейната структура. 

Основна действаща сила при манипулация с Дарсонвала е високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Процедурата подобрява кръвообращението и метаболизмът на кожните клетки. Повишава микроциркулацията, разширяват се артериолите и капилярите, облекчава спазмите на кръвоносните съдове, подобрява здравето на тъканите като им осигурява полезни хранителни вещества и кислород.  Повишава еластичността на кожата, стимулира дейността на зародишните клетки, предотвратява развитието на бръчки. 

 

Йонофореза: процедурата има редица благоприятни действия върху кожата. При третиране , в епидермиса проникват веществата – колаген, еластин, комплекс от витамини Б и С проникват до вътрешния слой на кожата, чрез специални разтвори, като подхранват и заздравяват кожата.   Процедурата има терапевтичен ефект върху, като подхранва и почиства кожата в дълбочина. 

Йонофорезата въздейства чрез постоянен електрически ток на ниска мощност, ниско напрежение. В основата на манипулацията стои действието на положителните и отрицателни йони. Положителните йони спомагат в кожата да проникнат  натурални, подхранващи вещества, благодарение на което се ускорява кръвообращението, обмяната на веществата и се укрепват кръвоносните съдове. Кожата е омекотена и заздравена. Отрицателните йони спомагат проникването на алкалните разтвори, благодарение на което се балансира мастната секреция и се редуцира омазняването на кожата. Алкалният разтвор премахва мъртвите  клетки, намалява секрецията на себум, като в същото време дълбоките слоеве на епидермиса биват почистени от замърсяване с тежки метални йони.

Тази процедура се Използва в комбинация със специална козметика, която е наситена с йони. 

 

Параметри:

Напрежение: 110V / 220V

Мощност: 45W

Тегло.: 5 кг

Уредът работи със захранващ кабел!

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha