Професионално Козметично легло модел 629

Изчерпан Професионално Козметично легло модел 629

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001347
  • Код на продукта: 629
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 428.00лв.
  • 383.00лв.
  • Без данък: 383.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
42.09 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Предлагаме на Вашето внимание невероятно изгодно предложение! Само сега може да закупите това професионално козметично легло на супер изгодна цена.

ЛЕГЛОТО Е ПРЕОЦЕНЕНО, ТЪЙ КАТО Е С ТРАНСПОРТНИ И КОЗМЕТИЧНИ ДЕФЕКТИ!

За да прецените максимално обективно състоянието на козметичното легло, препоръчваме да го видите на живо в нашия шоурум на адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 9.


Професионално Козметично легло модел 629

Качествено професионално козметично легло, предлагащо комфорт и практичност при работа. Моделът е с функционален дизайн, предназначен да осигури максимално удобство при различните козметични процедури. Две от зоните на леглото могат да се регулират лесно, за да настройвате с лекота, необходимата за работа позиция на облегалката и краката.

Козметичното легло е оборудвано с комфортни подлакътници, отвор за лице и възглавничка. Моделът е изработен от качествени материали. Тапицерията е от здрава еко кожа, а пълнежът от плътен дунапрен. Леглото е със стабилна метална конструкция.

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha