Портативен LED Ултразвук с функция за електромасаж EMS - MX-N12

Изчерпан Портативен LED Ултразвук с функция за електромасаж EMS - MX-N12

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001167
  • Код на продукта: Портативен LED Ултразвук с функция за електромасаж EMS - MX-N12
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    159.00лв.
  • Без данък: 159.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
15.64 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Портативен LED Ултразвук с функция за електромасаж EMS - MX-N12

Иновативен козметичен уред, съчетаващ действието на ултразвуковите вибрации, инфраред и електромасаж на мускулите.

*Ултразвук – високочестотните ултразвукови вибрации проникват дълбоко в подкожните слоеве и активизират клетките и тъканта, оказвайки стимулиращ микромасаж. В следствие на микромасажът се генерира и топлинен ефект, като комбинираното им действие спомага за подобряване на кръвообращението и лимфната циркулация, стимулира се обмяната на веществата, засилват се регенеравитните функции на клетките и се повишава пропускливостта на кожата. Последното от своя страна е важна предпоставка за успешното инфилтриране на медицинските и козметични разтвори, необходими за лечението или дълбокото подхранване на кожата.

*Инфраред – инфрачервените лъчи имат способността да проникнат дълбоко в кожата, където генерират топлинна енергия. Тя ускорява циркулацията на кръвта, намалява съпротивлението на периферните кръвоносни съдове и спомага за правилното кръвоснабдяване. Терапията с инфрачервена светлина също така благоприятства по-добра обмяна на веществата  и спомага за извеждането на токсините от кръвта и организма.

*Електромасаж/ Електро-стимулация на мускулите – уредът осигурява ефикасен микромасаж. Той се осъществява чрез нискочестотни вибрации, които стимулират мускулните клетки.В основата на тази процедура стои електрически импулс, който произвежда мускулни контракции. В резултат се активират регенериращите способности на мускулната тъкан и се симулира ефектът на физическите упражнения. Подобрява циркулацията на кръвта, активират се клетките, стимулират се нервните влакна, стимулира се обмяната на веществата и се повишава тонуса. 

Произведено в Китай

Техническо ръководство

Портативен LED Ултразвук с функция за електро масаж EMS - MX-N12

Техническо ръководство

 

Прочетете внимателно инструкциите, преди употреба.

Уредът е предназначен за домашна употреба и за козметични цели. Не се препоръчва да се се използва за лечение на каквито и да е заболявания.

 

Спецификации:

Мощност (входящо напрежение) AC100-240V

Мощност (изходящо напрежение) 15V, 800mA

Размери: 190*80*60 мм

Тегло: 140 г

Ултразвукова честота: 1MHz

Включени са 2 електрода.

 

Мерки за безопасност:

Прочетете внимателно следната информация, преди да използвате уреда.

Уредът е с добър и прецизен дизайн. За да използвате функциите за отслабване и разкрасяване правилно, прочетете следната информация и следвайте всички инструкции. Това ще ви помогне да сте сигурни, че гаранцията на уреда ще е в сила и ще увеличите периода на експлоатация.

1. Съхранявайте уреда далече от влага и не го използвайте под вода. В противен случай, електрическите компоненти може да корозират или да предизвикате късо съединение.

2. Не съхранявайте уреда в близост до източник на топлина. Това може да доведе до неизправност, като да се скъси периодът на експлоатация на продукта и деформирани и разтопени метални компоненти.

3. Не изпускайте уреда и не го поставяйте на място, където има вибрации, понеже това може да причини повреди.

4. Не разглобявайте уреда сами. Всички части могат да се поправят и заменят само от професионални техници и оторизирани лица.

5. Не използвайте друг адаптер, освен този, който е включен в комплекта. Ако използвате друг, може да предизвикате повреди и гаранцията на уреда ще бъде невалидна.

6. Не дърпайте кабела, когато изключвате уреда от захранването. Най-добрият начин за това е да го изключите от захранването внимателно, като едновременно държите кабела и адаптера.

7. Поставяйте всички кабели заедно. Не повреждайте кабелите, прибирайте ги и ги съхранявайте внимателно.

8. Уредът не трябва да се използва от следните: хора със злокачествени тумори, бременни жени, хора с дерматоза и кръвоизливи, спешни пациенти с неустановени заболявания, деца и възрастни хора. Не бива да се използва и по време на менструация.

9. Дръжте далеч от деца. Децата не бива да играят с този продукт, има риск те да погълнат някоя от частите му.

 

Важно:

1. Може да смените режима на работа, само като натиснете съответния бутон. Не е нужно уредът да е изключен.

2. Без значение каква функция използвате, може да изключите уреда директно, като натиснете “POWER OFF“.

3. За да се уверите, че уредът работи, капнете много малко количество вода върху металната повърхност на в горната му част. Ако започнат да се появяват балончета, означава, че уредът функционира нормално (не включва режими EMS и функцията за инфраред).

4. Уредът трябва да се използва само при нормални обстоятелства. Не забравяйте, когато приключите процедурата, да изключите уреда и да извадите кабела. Така ще избегнете прегряване на уреда, изгаряне и скъсяване на периода му на експлоатация.

5. Препоръчителната продължителност на процедурите с уреда е от 5 до 15 минути.

6. Уредът има вградена защита. Без значение дали се използва или не, с цел безопасност, ако температурата стане твърде висока, уредът автоматично ще я понижи.

7. Уредът има вграден таймер. Ако уредът е в режим на готовност, без значение дали към момента се използва или не, ще се изключи автоматично. Ако желаете да започне работа отново, го рестартирайте.

8. Не използвайте уреда за повече от 30 минути.

9. Не използвайте уреда, ако не сте нанесли никакъв козметичен продукт върху кожата.

10. Избягвайте да използвате уреда върху една област за продължително време. Движете го по кожата, за да не се фокусира енергията само на едно място. В противен случай може да се предизвика дискомфорт или изгаряне на кожата.

11. По време на процедурата, придържайте цялата повърхност на металната част от главата на уреда към кожата. Непълният контакт ще причини разпръсване на енергията по повърхността. Това също ще причини изгаряне и дискомфорт.

12. След процедурата изчистете останалото количество козметичен продукт от металната повърхност. Препоръчва се почистването да е с мека кърпа, за да не надраскате повърхността.

13. Не използвайте вода или каквито да е почистващи препарати и течности, за да почистите уреда. Това ще причини повреда и ще скъси експлоатационния период.

14. В случай че имате въпроси за продукта или изпитвате дискомфорт след процедури с уреда, веднага спрете да го използвате и се свържете с търговеца, от който сте го закупили.

15. В случай на повреда се свържете с търговеца, от който е закупен уреда.

 

 

 

 

 

Общи инструкции

Козметичният уред 3в1 позволява да оформите красива фигура и да възстановите еластичността на кожата за кратко време.

Комбиниран ефект: Масаж + Инфраред + Ултразвук

 

Инструкции за оформяне на тялото

Стъпка 1

Почистете кожата преди процедурата.

Стъпка 2

Използвайте функцията за електро масаж за 15-30 минути върху зоните, при които има нужда от отслабване. Препоръчително е да извършвате масажа на акупунктурни точки.

Стъпка 3

Нанесете козметичен продукт за извайване на фигурата равномерно по кожата (нанасяйте го отделно за всеки участък така, че да се предотврати неговото изсъхване и да се наруши абсорбацията)

Стъпка 4

Масажирайте кожата с ултразвуковите вълни и функцията за инфраред, докато цялото количество от козметичния продукт се абсорбира. Тази стъпка стимулира абсорбиращите функции на кожата за по-доброто усвояване на козметичния продукт, като същевременно се подобрява циркулацията на кръвта и метаболизма на кожата.

* Ултразвуковите вълни и функцията за инфаред причиняват усещане за топлина. Това е нормален ефект, използвайте уреда спокойно  (Уредът автоматично ще намали температурата на работа, когато достигне лимита).

 

Инструкции за използване на ултразвук:

Преди да започнете процедурата, е решаващо да изберете подходящ козметичен продукт. Той е нужен не само заради функцията си на контактен гел, но е и важен елемент за подхранването на кожата. Затова е задължително винаги преди процедура да нанасяйте козметичен продукт.

Стъпка 1

Почистете кожата.

Стъпка 2

Нанесете върху кожата продукт за оформяне на фигурата. Нанасяйте го отделно върху всяка зона, за да предотвратите неговото изсъхване и да осигурите абсорбиращ ефект.

Стъпка 3

Включете уреда към електрическата мрежа.

Стъпка 4

Включете уреда (POWER).

Стъпка 5

Натиснете бутона за ултразвук (SONIC) веднъж за слаб интензитет (LOW) и два пъти за висок интензитет (HIGH). Режимът със слаб интензитет използвайте за третиране на лицето, а с висок интензитет използвайте за третиране на различни части на тялото, като ръцете и краката.

Стъпка 6

Нанесете козметичен продукт за оформяне на фигурата на частта, от тялото, която ще масажирате. Не забравяйте да поддържате зоната, която третирате влажна (препоръчва се да използвате гелове, понеже те са добър проводник).

Стъпка 7

За извършване на масажа се съобразете с по-нататъшните инструкции.

* Забележка: Избягвайте контакт със ставите, като например коленете.

 

 

Третиране на тялото:

 

Това са само общи инструкции. Свържете се с козметик за по-подробна и професионална информация.

 

 

Масаж на ръцете:

 

 

Отпуснете ръцете и премахнете напрежението от мускулите. Започнете да движите уреда от китката в посока към мишницата. Масажирайте с движения от горе надолу върху външната и върху вътрешната част на ръката.

 

 

 

 

 

Използвайте същия метод с кръгови движения.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Масаж на талията/долната част на корема:

 

 

В зоната под стомаха масажирайте с движения по посока на часовниковата стрелка, за да стимулирате тъканите на талията и тези в стомашната област.

 

 

 

 

Използвайте кръгови движения с посока към центъра и навън.

 

 

 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha