Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001625
  • Код на продукта: MX-M1
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 1410.00лв.
  • 989.00лв.
  • Без данък: 989.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
138.65 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 

 

Мултифункционален козметичен уред, съчетаващ едни от-най ефикасните функции за подмладяване, стягане и заздравяване на кожата. Уредът е изключително удобен за употреба. Оборудван е с комплект накрайници за всяка отделна процедура и функционален работен панел за задаване на необходимите настройки при работа. 

Уредът използва едни от най-ефективните технологии в козметиката за постигане на видими и трайни резултати. 

Практичната комбинация от функции, която модела предлага, замества цял набор от козметично оборудване, което би коствало много средства и работна площ. Ето защо, козметичен уред MX-M, със своя компактен и практичен дизайн, е идеалният избор за всеки професионалист, търсещ оптимално решение за своя бизнес.

 

Функции:

*Спрей кислородна и хидро терапия – процедурата осигурява интензивна и дълбока хидратация. Спомага да се повиши пропускливостта на клетките, благоприятствайки достъпа на пресен кислород до клетките. 

*Безиглена Мезотерапия – високо ефикасна процедура за инфилтриране на лечебни и козметични разтвори в дълбоките слоеве на кожата. При тази терапия, кожата се обработва със специални накрайници, чието действие предизвиква процесите Електроосмоза и Електропорация. Те довеждат до многократно увеличение на проводимостта на клетките и пропускливостта на кожата. Благодарение на това, лечебните съставки в козметичните коктейли проникват до нужната дълбочина и биват ефикасно абсорбирани, осигурявайки оптимална грижа за кожата.

*Терапия за околоочен контур – спамага за изглаждане на фините бръчки и стягане на кожата

*RF терапия – Процедурите с RF са изключително ефикасни за подобряване на контура, повдигане на кожата и възстановяване на естествената й еластичност. При този тип терапия се използва специален RF накрайник, който при допир с кожата генерира радиочестотна енергия. Прониквайки в подкожния слой, тази енергия бива абсорбирана от клетките и трансформирана в топлинна. Под нейното въздействие се засилват метаболизмът и кръвообращението, стимулира се синтезът на колаген

*Криотерапия – Успокоява и тонизира  кожата зачервяванията, облекчава зачервяванията, спомага за затваряне на порите.

*Лифтинг – ефикасно стягане и повдигане на кожата. Процедурата спомага да се изгладят фините бръчки и заличава следите от умора в зоната на очите. 

 

Накрайници:

*Спрей накрайник за кислородна терапия

*Накрайник за мезотерапия проводник

*Накрайник за мезотерапия „пистолет“

*Накрайник „лъжичка“ терапия на околоочен контур

*Накрайник за лифтинг

*RF накрайник

*Накрайник за криотерапия

 

Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha