Мултифункционален козметичен уред ММ1008

Изчерпан Мултифункционален козметичен уред ММ1008

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001388
  • Код на продукта: ММ1008
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    2695.00лв.
  • Без данък: 2695.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
265.01 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Мултифункционален козметичен уред ММ1008


*Дарсонвал:

Генерирането на различни светлини има различи ползи върху тялото. Светлината може да спомогне при обмяната на вещества, да засили кръвообращението. 

Ускоряване на циркулацията на кръвта, засилва действието на лимфата, снабдява кожата с хранителни съставки, премахва токсините.

Засилва метаболизма на клетката, помага на кожата да диша и да се изчиства.


*Ултразвук:

Механична функция: Използвайки 300 милиона вибрации в секунда, за да направи масаж на клетките, подобрява метаболизма, кръвообращението, активира клетките, стяга кожата и я прави по-сияйна. 

Загряваща функция: Обогатява циркулацията, забавя стареенето на клетките, облекчава болката. Разхлабва мускулните нерви и успокоява.

Химична функция: Ултразвуковата вълна стимулира и засилва кръвообращението. Mоже да промeня стойността на рН в алкален тренд и да подобрява проникването на различни продукти, за да се усвоят по-добре от кожата.

Действия:

-премахва обриви и зачервявания; премахва петна и белези; спомага за премахване на пигментация на кожата; ремахва сенките и торбите под очите; премахва отоци; лекува загрубялата кожа


*Високочестотно премахване на петна:

Чрез определена скорост и честота,  можете напълно да премахнете всички видове петна, както по лицето, така и по повърхността на кожата, като старчески петна, лунички, татуировка, бенки, и т.н. Ефектът е очевиден, без кървене или белези. 


*Диамантено микродермобразио: 

С тази процедура се ексфолира горният слой на кожата. Още след първото третиране, ще усетите кожата си по-глада, изпъната и мека.

Можете да използвате уреда регулярно, за врат, лице, както и всяка част от тялото. 


*Йонофореза:

Чрез специални разтвори, които се нанасят, с помощта на специални накрайници, се разнасят наситени йони върху кожата. Увеличава се капацитетът за усвояване на различни вещества от кожата, свеждат се до минимум бръчките и се обновява цялостният й вид.

Електрическите положителни и отрицателни заряди в разтвора, проникват в тъканите, и пренасят хранителните и полезни вещества до клетките.  

С йонофорезата можете да почистите порите, да отстраните мръсотията, да лекувате акне, да подобрите състоянието на сухата кожа, да подобрите кръвообращението.


*Мезотерапия:

Това е метод в естетичната дерматология, при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген и др. Чрез инжектирането, се избягва защитната бариера на епидермиса. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. 


*Пароозонатор с озонова терапия:

Функции: спомага за по-бързата циркулация на кръвта и снабдява клетките с вода; почиства порите в дълбочина; премахва наслоената мръсотия; подобрява метаболизма 


*Лампа лупа

Подвижна и с голямо увеличение, лампата е подходяща за обработка на кожата е детайл.


Лампа на Ууд

На принципа на технологията за лицевата тополография, може да бъде анализирано състоянието на кожата и причините за това. Можете да идентифицирате типовете кожа, и да откриете проблеми в зародиш. 


*Вакуум и спрей 

С вакуума изсмуквате мръсните неща в кожата. Въздушната помпа прави силна циркулация на въздуха, свързва бутилката спрей за отвора за обезвъздушаване, а след това може да пръска козметични вода. Можете да регулирате интензитета на вакуума, съгласно специфична ситуация.

Ефект: премахва мръсотия от кожата; дава на кожата свеж вид; изпъва и стяга кожата; спомага за забързването на кръвообращението; доставя полезни вещества на кожата; освобождава от токсини; козметичната вода помага за свиването на порите


*Козметичен чук за топла и студена терапия: 

Студената терапия действа успокояващо - свива порите, облекчава умората и освежава.Топлата терапия служи за отваряне на порите, за да могат да бъдат почистени качествено. Процедурата спомага за засилване на кръвообращението, както и за по-качественото абсорбиране на активните хранителни вещества от кожата.


*Ултразвукова шпатула:


Уредът редува електрически вибрации (28 000 пъти в секунда) с механически вибрации, които при проникване в кожата осигуряват нежен стимулиращ масаж и дълбок почистващ ефект. В резултат на това кожната тъкан и клетките се активизират.

Процедурата е ефикасна за изглаждане на фини бръчки, почистване на порите, премахване на петна и други несъвършенства по кожата. След третиране тя остава нежна, еластична и гладка.

Манипулацията оказва положителен ефект в борбата с признаците на застаряване. Уреда стимулира регенерацията на клетките, ексфолира, почиства и тонизира кожата, спомагайки да се изгладят фините бръчки.

Процедурата е благоприятна и за суха/чувствителна кожа. Оказва ревитализиращо действие, хидратира и възстановява еластичността.

Третирането с фриматор е подходящо средство за подобряване на мазната или проблемна кожа. Почиства натрупванията в порите и ги затваря, изглажда повърхността на кожата и намалява несъвършенствата.


Технически параметри: 

Волтаж: AC 220 V

Честота: 50Hz / 850 W

Размер на опаковата: 102 см х 62 см х 43 см


Произведено в Китай


Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha