Мултиполярен RF, Кавитация, Вакуум и Ултразвукова липосукция MX-F6

Мултиполярен RF, Кавитация, Вакуум и Ултразвукова липосукция MX-F6

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001620
  • Код на продукта: MX-F6
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в вторник.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 1452.00лв.
  • 1016.40лв.
  • Без данък: 1016.40лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
142.78 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Мултиполярен RF, Кавитация, Вакуум и Ултразвукова липосукция MX-F6


Функционален козметичен уред, даващ възможност за прилагане на различен тип терапии за намаляване на подкожните мазнини и целулита, подмладяване и стягане на кожата и заздравяване на тъканта, подобряване на метаболизма и др.

Уредът е оборудван с комплект от 5 накрайника:

*Накрайник за кавитация

*Накрайник за биполярен RF + Вакуум 

*Накрайник за триполярен RF

*RF накрайник за тяло

*RF накрайник за лице 

Процедурите с уреда са насочени да насърчат метаболизма, да осигурят активен лимфен дренаж и да ускорят кръвообращението. 

RF и Ултразвук технологиите в козметиката имат многоаспектно действие. Високата ефикасност на процедурите с тях се дължи на способността на радиочестотните и ултразвукови вълни да проникват дълбоко в подкожния слой. Те предизвикват различни процеси, оказващи лифтинг, стимулиращо и подмладяващо действие, а също спомагат за намаляване обема на мастните клетки. 

При RF процедурите се работи с радиочестотни вълни, които достигайки подкожния слой се трансформират топлинна енергия. Топлинният ефект активира клетките, спомага да се ускори кръвообращението и стимулира обмяната на веществата. В резултат на това се повишават количествата нов колаген, ускорява се регенерацията на клетките и в същото време се стимулира разграждането на мастните натрупвания. Ефектът от процедурата е по-стегната и жизнена кожа, подобрение на зоните, засегнати от целулита и намален обем на мастните натрупвания.

Уредът предлага възможност за комбинирано прилагане на RF + Вакуум, за още по-ефикасно действие. А накрайникът за лице осигурява възможност за прилагане на ефикасни RF лифтинг процедури, спомагащи за подсилване, повдигане и подмладяване на кожата. 


Ултразвуковите процедури се основават на действието, което ултразвуковите вибрации оказват върху кожата и мастните клетки. 

Ултразвуковите вълни проникват дълбоко в подкожния слой, генерирайки микроскопични мехурчета. Подложени на натиска от вибрациите, тези мехурчета се пукат, като при този процес, разрушават мембраните на мастните клетки. С това течността в мастната клетка се освобождава и изхвърля по натурален път от организма.


Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha